KENDİM İÇİN 313 AYETELKÜRSİ

aaynaa canim 15 tanede ben okudum. Biliyorsun canim hepsinide okurdum. Ne kadar cok nefes okadar güzel cunku kimin duasi kabul olur bilinmez canim

ben de senin icin 10 tane okuyorum. Insallah Saglikli hayirli Evlat nasipbeder yaradan.
ufak bir tavsiye meryem suresine basla simdiden ve 41 e tamamladikca basa don.

bir de bilen bilmeyen isteyen herkes icin paylasiyorum bu ayetleri.

aaynaa 10 tane okudum canım daha da okurum sev seve.Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Başladığın tedavinde kolaylıklar sağlasın.Güzel sonuçlarını,sevinçlerini burada hepimizle paylaşacağın günlerin hemen gelmesini nasip etsin inşallah.

100 şafi 1 ayatel kürsi okudum canım
iş yerinde oldugum için daha fazla okuyamadım , okudukca döner yazarım ,

rabbim sevindirsin inşallah seni

Rabbim tez zamanda hayırlısıyla melek sahibi olmanı nasip etsin. şuan lohusayım dua ettim ya Şafi çekiyorum sizin niyetinize. lohusayken ayetel kürsü okunur mu bilmiyorum. okunursa bende okumak isterim. bilen arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim

aaynaa canim 15 tanede ben okudum. Biliyorsun canim hepsinide okurdum. Ne kadar cok nefes okadar güzel cunku kimin duasi kabul olur bilinmez canim
biliyorum canım kuzucuğum ALLAH RAZI OLSUN evet farklı nefesler değsin ALLAH'IN izniyle duama inşallah hayırla sağlıcakla sevinirim inşallah amin..

ALLAH RAZI OLSUN canım benim evladın inşallah hayırlı bir evlat olur sağlıcakla ömrü olur hayırla sağlıcakla analı babalı büyütüp evladınızdan gülersiniz inşallah dua etmişsin yeter o canım ...

100 şafi 1 ayatel kürsi okudum canım
iş yerinde oldugum için daha fazla okuyamadım , okudukca döner yazarım ,

rabbim sevindirsin inşallah seni
ALLAH RAZI OLSUN CANIM...
ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evladını hayırla sağlıcakla bir ağrıda kurtulursun doğumunda hayırlarla sağlıcakla kucağına alıp sağlıcakla analı babalı büyütürsünüz evlatlarınızı inşallah amin

ALLAH RAZI OLSUN CANIM..
RABBİM senin de muradlarını hayırlarla sağlıcakla en hayırlı kısa zamanda sana nasip eder inşallah güzel dualarınız için hepiniz sağolasınız çok sevindirdiniz beni ben de şuan aklımda deli sorular rüyamda bebek kıyafetleri bebek oyuncakları görüp durdum ne güzellerdi ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…