- 4 Şubat 2017
- 709
- 657
- 33
biliyorum canım kuzucuğum ALLAH RAZI OLSUN evet farklı nefesler değsin ALLAH'IN izniyle duama inşallah hayırla sağlıcakla sevinirim inşallah amin..aaynaa canim 15 tanede ben okudum. Biliyorsun canim hepsinide okurdum. Ne kadar cok nefes okadar güzel cunku kimin duasi kabul olur bilinmez canim
ALLAH RAZI OLSUN canım benim evladın inşallah hayırlı bir evlat olur sağlıcakla ömrü olur hayırla sağlıcakla analı babalı büyütüp evladınızdan gülersiniz inşallah dua etmişsin yeter o canım ...Rabbim tez zamanda hayırlısıyla melek sahibi olmanı nasip etsin. şuan lohusayım dua ettim ya Şafi çekiyorum sizin niyetinize. lohusayken ayetel kürsü okunur mu bilmiyorum. okunursa bende okumak isterim. bilen arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim
sağol kuzucuğum ALLAH RAZI OLSUN..Ben 10 tane daha okudum canim.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM...100 şafi 1 ayatel kürsi okudum canım
iş yerinde oldugum için daha fazla okuyamadım , okudukca döner yazarım ,
rabbim sevindirsin inşallah seni
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..aaynaa 10 tane okudum canım daha da okurum sev seve.Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Başladığın tedavinde kolaylıklar sağlasın.Güzel sonuçlarını,sevinçlerini burada hepimizle paylaşacağın günlerin hemen gelmesini nasip etsin inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM okumuş kadar oldun eğer bitmezse inşallahCanim ben ezbere biliyorum kalirsa soyle hemen okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?