ismim münevver ablamen kısa zamanda okuyacağım canım rabbim dualrını tez zamanda kabul etsin inşallah adını yaz bana gecee namazında dua edeyim inşallah adınla
ALLAH RAZI OLSUN CANIM peş peşe mi okuyordun ben de okuyayım o zaman bol bol inşallahCanım ben okuyacağım dediğim 10 taneyi okudum ve esneye esneye gözümden yaş geldi. İnşallah rabbim dualar hürlerine en kısa zamanda nasip eder...
Daha önce sana söyledim mi unuttum. Ben de yaklaşık 2 sene evladını bekledim. En son aklıma her bebek geldiğinde Allahın isimlerinden "Ya Hâlık, Ya Musavvir, Ya Bâri" esmalarını elimi karnıma koyup okuyordum çok şükür 1 ay geçmeden hamile olduğumu öğrendim :) darısı hayırlısıyla sana ve tüm isteyenlere inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM bu gece abdest alacağım abdestli çekerim kendim için..10 tanede ben okudum canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah.. sende bugün kendin için 707 tane ya varis çek canım..
ALLAH RAZI OLSUN CANIM10 adet okudum..
Ablam 15 tane daha okudum :)kaldı 45 tane :)
ALLAH RAZI OLSUN CANIMAblam 15 tane daha okudum :)
Cümlemizden canim benim :) senin müjdeli haberini bekliyorum zatenALLAH RAZI OLSUN CANIM
ALLAH RAZI OLSUN CANIM peş peşe mi okuyordun ben de okuyayım o zaman bol bol inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..13 tane alıyorum,okunmuş bilin.İnşallah en kısa zamanda güzel bir bebek alırsınız kucağınıza. .
KALDI 17 TANE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?