ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM...5 tane de ben alayım.Başka bir nefes daha okur inşallah.Dualarım seninle
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM BOL BOL YETTİ ...33 tane okudum canım rabbim kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN CANIM10 tane okudum. Alllah duanı kabul etsin.
İnsallah müjde verecek canim benimmmm :)ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN FAZLA FAZLA OKUNUZ BENİM İÇİN PZARTESİNE KONTROLÜM VAR BAKALIM NE DİYECEK DOKTOR
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canımALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN FAZLA FAZLA OKUNUZ BENİM İÇİN PZARTESİNE KONTROLÜM VAR BAKALIM NE DİYECEK DOKTOR
cümlemizin inşallah gülüm benim ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDENRabbim yüzünü güldürsün inşallah canım
ALLAH RAZI OLSUN ablası ALLAH senin de ne muradın varsa hayırlarla sağlıcakla kavuştursun canım sınavlarında ummadığın başarıyı nasip etsin inşallah MEVLAM AMİN...Ablam 100 tane okudum
ALLAH RAZI OLSUN ...O kadar içten yazmışsınız ki Rabbim inşallah o bebeği nasip edecek...
7 tane okudum size
Amin, İnşallah güzel haberlerinizi alırız:))ALLAH RAZI OLSUN ...
o kadar dolu ki içim evlat hasretinden bir de insanların davranışları parmaklar gidiyor yazacaklarına inşallah hayırlarla sağlıcakla tüm isteyenlerin yanında bizlere de nasip eder inşallah..
yarın doktor kontrolüm var yumurtalarıma bakılacak...
buraya yazarım canım haber vermem mi tüm konulara yazma potansiyelim var :)Amin, İnşallah güzel haberlerinizi alırız:))
Ablam müjdeli haberi alda tüm konulara yazmana bende yardim etcemburaya yazarım canım haber vermem mi tüm konulara yazma potansiyelim var :)
Ben de yardim edecem inş. Bugün doktor kontrolü vardi insallah yunurtalari buyumustur rabbim yardimcisi olsun.Ablam müjdeli haberi alda tüm konulara yazmana bende yardim etcem
Vallah bende heycanla bekliyorumBen de yardim edecem inş. Bugün doktor kontrolü vardi insallah yunurtalari buyumustur rabbim yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?