Yok o ben degilim cok sukurAy kafayı yedim başlığı kedim için diye okudum ve sizi altın bozdurarak kedi doğum günü yapmak isteyen kadın sandımmmbilgim yok konu üstte dursun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o ben degilim cok sukurAy kafayı yedim başlığı kedim için diye okudum ve sizi altın bozdurarak kedi doğum günü yapmak isteyen kadın sandımmmbilgim yok konu üstte dursun
Kizim 4 yasinda babasi bakiyordu ben vardiyali calisiyordum annem yok bakacak kimsem yok sonradan babasi bakmak istemedigini soyledi bakmadi gunduz krese gidiyordu kizim ama kres saatine uygun sabit bir is bulamadim yasadigim yer cok buyuk bir yer degil babamda ben evlenicem evden gidin basinizin caresine bakin deyince bu adamla boyle bir yola girmeye mecbur hissettim kizim olmasa her sekilde calisip bu yola girmezdimBana da çok garip geldi çalışıp parayı birikimi bu herife verene kadar baban seni istemiyosa tut eşyalı bi ev geç neden bu sarmala girdi acaba
Vermez tabiki yemiş sizin sizin paranızı. Bundan sonrası için önünüze bakın artık.Önce sen sonrası sonra.Yatirim yapmak degilde eve esya vs alindi bir kismini da ne yapti bilmiyorum sacma sapan harcamalar yapmaz ama kendisine birikim yapmistir belki suan ayrilma durumunda alinan hersey ona kalicak bana vermez onun yuzunden isimden de ayrildim
Geçmiş olsun umarım verdiklerinizi alabilirsinizKizim 4 yasinda babasi bakiyordu ben vardiyali calisiyordum annem yok bakacak kimsem yok sonradan babasi bakmak istemedigini soyledi bakmadi gunduz krese gidiyordu kizim ama kres saatine uygun sabit bir is bulamadim yasadigim yer cok buyuk bir yer degil babamda ben evlenicem evden gidin basinizin caresine bakin deyince bu adamla boyle bir yola girmeye mecbur hissettim kizim olmasa her sekilde calisip bu yola girmezdim
burada ilginç bir şekilde hep tazminat öğüdü verildiği için sormak istedimŞiddetle ilgili darp raporunuz var mı?
Kendiniz için en güzeli oluyorsa tazminat almak bence. Velev ki nafaka bağlansa bile her ay sizi rahatsız etme ihtimali yüksek böyle birinin. Tazminat daha temiz ama onun içinde belli şartlar, deliller falan gerekir muhtemelen.
Şuan resmi olarak evli misiniz yani?Yok suan evli oldugum esimden talep edicem calisiyorken her ay maasimi ona getirip verdim isten ayrildim tazminat aldim ona verdim boynumda eskiden kendim aldigim altin kolyeye kadar ona verdim uzun suredir evli degiliz ama beraber yasadigimiz uzunca bir donem var
Hakketen ya.. hangi akılla bunları yapar bi insanEvladınız da varken, işten çıkmak, tazminatı kocaya vermek, hiç yapılacak şeyler de değilmiş ayrıca. Nasıl elinizdeki, avcunuzdakini verip evliliğe devam edebilirsiniz? Hiçbir şeye değilse çocuğunuza haksızlık bu. Bakın şimdi avukat tutacak paranız olmuyor. Çocukla yapılan ikinci evlilikte eşe bu kader güvenilip, ona göre hareket edilmez. İyi de olsa olmamalı.
Sizin bir şekilde bir avukatla görüşmeniz lazım, sağlıklı bilgiler için.
şu an evliler ama 3 aydırŞuan resmi olarak evli misiniz yani?
İnsanlar evlilik içinde edinilmiş mallardan hakkını alamıyor,nikah yokken nasıl alsın..bazen hayret ediyorum okuduklarıma,sen neyine güveniyorsun da herşeyini adamın avucuna veriyorsun,insanın biraz aklı başında olur ya..Bi de ilk eşten nafaka olur mu diyor?evlendiğin anda nafaka biter, sadece çocuğa devam eder..ilk koca mı çekecek bu düşüncesizliklerini..gene de Allah yardımcısı olsun, ne diyelimşu an evliler ama 3 aydır
önceden kadın babasıyla yaşıyormuş, çocuğuna da ilk eş (çocuğun babası) bakıyormuş, çalışıyormuş
sonra bu adamla birlikte yaşamaya başlamış, işten çıkmış, bi süre birlikte yaşadıktan sonra evlenmişler
ancak işten çıkınca (evlenen kadına işten ayrılırken tazminat veriyorlar ya onu almış herhalde) aldığı tazminat hariç daha önceki verdiği paralar evlenmeden önce verilmiş --ama bu sırada da muhtemelen birlikte yaşıyorlardı?
anladığım bu.
yani hukukçu değilim de ben duruma bakınca sevgiliyken vermiş para genel olarak
adam dese ki düğün hazırlığı yaptım, eşya aldım ya da birlikte yaşıyorduk evdeki ortak masraflara katkı yaptı. aksini nasıl ispat edecek?
Yok o ben degilim cok sukur![]()
Ooo maddi 1 milyon manevi 1 milyon tazminat yaziyolar dilekcelerde üstüne bide davayi actigi günden faiziyle hesaplanar ödenmesi üzerine kazanildigi takdirde.ama biyerde okudum ne kadar yuksek yazarsan o kadar iyi oluyomus cunku hakim daha düsuk karar veriyomus.burada ilginç bir şekilde hep tazminat öğüdü verildiği için sormak istedim
benim bildiğim
ortada darp raporu da yokken (ki olsa bile)
"manevi tazminat" çıksa çıksa 30-40 bin çıkıyor
o da yani anlamıyorum ki darp raporu yok ne gerekçe sunacak mesela?
adamın lafı sözü mü var? hakaret mi etmiş? eve mi gelmiyor? adamın kadını incitecek, evliliğe aykırı bişey yapmış olması lazım
tazminat böyle şeyler varsa alabileceği bir para.
yok kadın para verdim alamadım diyorsa ona alacak/vereceğe ilişkin bir dava açması lazım -- ki orası da ayrı konu kadın rızasıyla vermiş gibi duruyor borç olarak verdiğine veya zorla verdiğine dair ne var bilemiyorum. ama her türlü bu ayrı bir konu bu borç davası, tazminat değil. (değil mi evlilik içinde olunca tazminata mı konu oluyor? ki öyl olsa da zaten 3 aydır evliller ve kadın evliyken zaten çalışmıyor kiparalar eskiden verilmiş nasıl boşanma davasına konu olacak hiç anlamadım)
varsa ortak malları ona da mal paylaşımı için açması lazım. (3 aydır evlilier ne ortak mal olacaksa?)
verdiği parayı almak için açacağı dava her türlü "tazminat davası" olmaz diye biliyorum ben...
avukat varsa aydınlatsın da nedir bu taminat tazminat diye akıl veirp durmak ben anlamış değilim
benim bildiğim tazminat -birşeyler sunsan bile -30 40 hadi bilemedin 50 bin çıkar. ki zaten boşanma dilekçesine hem tazminat hem nafaka yazabilir, yine istesin istemesin demiyorum ama sanki tazmiat çok böyle büyük meblağlarmış gibi bir algı var sanki ben şaşıyorum buna.
ha nafaka da çıkarsa herhalde 8-10 bin alır, fakat 2 senede tazminatı 3e 5e katlar yani...üstelik tekrar evlenmediği sürece nafaka sürekli.
kısacası
darp bile olsa tazminat çok düşük bir miktar çıkarken, neden herkes tazminat aklı veriyor beni bi aydınlatın yahu.
Resmi olarak 3 aylık evlisiniz cocuk yok nafaka tazminat cıkacagını zannetmiyorum nafaka cıksada cok düşük olabilir ki cocuk olmadığı için ömür boyu ödenmez dediğim gibi 3 aylık evlilikte cıkması cok zor.Yanlis anlayanlar olmus ben ilk esimden nafaka falan istemiyorum simdiki esimden alabilir miyim diye sormam ayrilik durumunda evden ben gidicem onun duzeni vardi ancak cogu buyuk esyayi değiştirip beraber aldik benim ona verdigim paralarla e esyalari da vermicek ben onlara karsilik nafaka tazminat ne olursa işte bisi alabilir miyim demek istedim