Kendim yaptığım Gelin çiçeğim ve fazlası

• Konu Sahibi Konu Sahibi S_A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

S_A

E.Z
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
3.240
273
363
33
Merhaba bayanlar 7 yıldır çeşitli dallarda el işi yapıyorum bunlar yaptıklarımın bir kısmı ve inşallah 3 hafta sonra evime döndüğümde daha fazlasınıda yükleyeceğim

Bu 2 yaşındaki yeğenime yaptığım gelin çiçeği.

ve mavi aynam

Ve mor atkım model belli oluyormu bilmiyorum ama örnek kareli

Buda kendi yaptığım nikah şekerim içine şeker yerine lavanta doldurdum koku kesesi oldu.

5 yıl önce yapılmış dolap süslerim :)

Banyoda duran mumların deniz yıldızları beyazdı şimdi böyle oldu

Ve buda gelin çiçeğim düğünümde kullandım her gören çok beğendi ve ben çok severek ve özenerek yaptım

Kendi yaptığım mumlar, bebek örtüleri ve çantaları, yastıklar atkılar, kına gecemde gelinin altından geçmesi için çiçekli çemberler yaptım.. fakat sadece resimleri olanları ekleyebilirim

Elimdeki resimleri ve yapacaklarımın resimlerini ekleyeceğim

Resimleri büyütmek için üzerine tıklayın :)

Son düzenleme:
Çok güzeller elinize sağlık gelin çiçeğine bayıldım:)

gerçekten ellerine sağlık hepside çok güsel olmuşlar gelin çiçeğinde ayrı bi güsel olmuş gerçekten :))) bayılldımm

hepsi çok güzel canım ellerine sağlık, gelin çiçeklerin ayrıca muhteşem olmuş...

gerçekten ellerine sağlık hepside çok güsel olmuşlar gelin çiçeğinde ayrı bi güsel olmuş gerçekten :))) bayılldımm

Çok teşekkür ederim canım :)))

hepsi çok güzel canım ellerine sağlık, gelin çiçeklerin ayrıca muhteşem olmuş...

Çok Teşekkür ederim canım :)) evet gelin çiçeğimin yeri ayrıı

Son düzenleme:
Güzel gerçekten çok güzeller.

Ellerinize sağlık..

Hepsi çok güzel bende gelin çiçeğine bayılanlardanım :)

Güzel gerçekten çok güzeller.

Ellerinize sağlık..

Teşekkür ederim :)

Ellerinize sağlık......

Teşekkürler
Hepsi çok güzel bende gelin çiçeğine bayılanlardanım :)

Ayy evet o en çok özenerek yaptığım iş oydu :)

--

kızlar buraya önlükler dikip resimlerini paylaşacaktım.. 2 gün önce başladım önlük dikmeye fırfırlarıyla rengiyle özel olacaktıki o gün annemin 21 yıllık dikiş makinasının içi yandı.. sinirimden ağladım resmen oyuncağım kırılmış gibi hissettim şimdide örgü örüyorum biter bitmez buraya ekleyeceğim

canım sana binlerce kez maşallah demek istiyorum.. muhteşem güzeller ve çok beceriklisin.. bayıldım... bende bu tür beceriler hiç yoktur

Kızlar güzel sözlerinize teşekkür ederim yakında buraya yeni yeni yaptıklarımı ekleyebilecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…