o zaman tamamını anlatayım,
ben liseden beri mastürbasyon yapıyorum ve lise üçte masturbasyon yaparken kızlığımı bozdum, sonrasında 2010 yılında bir sevgilim vardı, onunla cinsel birliktelik yaşadım, daha sonra tutarlı bir ilişki olmadığı için sevgilimden ayrıldım, daha sonra şimdi birlikte olduğum sevgilimle tanıştık, güzel başlamıştı, hala da güzel gidiyor, başta iki ergen gibi idik, sadece basit öpüşmeler ile başladık ama sonrasında o biraz daha ileri gitmek istedi ben de müsade ettim, o zamanlar evlilik öncesi cinsel ilişkiyi normal karşılıyordum, ama sevgilim bu durumdan rahatsız oldu, ben de rahatsız olmaya başladım tabiki çünkü ilişkimiz sanki ondan ibaretmiş gibi gelmeye başladı, sözleşip uzun süre birliktelik yaşamadık, geziyor eğleniyor güzel vakit geçiriyorduk, sevgilim sebebi ile yavaş yavaş benimde fikrim değişmeye başladı evlilik öncesi cinsel ilişki toplumumuzda hoş karşılanmaz pek, geçmişte yaşadıklarımın duyulması ailemi ve beni zor durumda bırakacağını farketmeye başladım, bu durum beni iyice çıkmaza sokmaya başladı, bir de sevgilim alevi olduğu için onunla herhangi bir evlilik durumu olması mümkün değil, bir gün ayrılacağız ama sonrasında benim için sıkıntılı bir dönem başlayacak, ondan ayrılmak istemiyorum bu ayrı bir sıkıntı benim için, evlilik için benimle tanışmak isteyenler arasından nasıl bakireliğe önem vermeyen birini bulurum o ayrı bi sıkıntı

durum böyle