• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimce bir derdim var özel mesajla paylaşmak ve dertleşmek istiyorum

Tamam tamam sustum... :) Özür

Konuda son uyarımdır, bundan sonra yazmış olmak için yazan olursa ceza alacak ona göre.
Konuya inanmıyorsanız yazmazsınız, incelenmesi için bildirirsiniz, esmer, sarışın, konu sahte vs gibi yorumlar yapmayınız.

Dalga geçer gibi yorumlarınız yüzünden insanlar konu açmaya çekiniyor, hiç tanımadığınız insanların kalbini kırmaya hakkınız var mı?
Konu gerçekse de sahteyse de ortaya çıkar her zamanki gibi ama şu anda yaptığınız site kurallarına aykırı.
coklu begen butonu olsa keske:46:

su bdv de dalga gecilmeden tek bir konuya bile yorum yapildigini gormedim
herkes baska dalgada dinlemesini bilmeyen niye kaliyorsa hala sayfada kalp kirmanin ne luzumu var:20:

konu sahibi arkadasim butun yorumlari okumadim ama arkadaslarin bazilari soylemisler zaten
en sagliklisi bencede ayrilmaniz ve kendinize yeni bir yol cizmeniz
sizde farkindasiniz zaten ve bir uzman yardimiylada daha kolay atlatacaginiza inaniyorum bu durumu
kizlik konusunda yorum yapmak istemiyorum alevilige gelincede
sevgiliniz zaten hic bir zaman evliligi dusunmemis
bile bile kor ateslere atmissiniz kendinizi size yazik olmus
:44:

biraz olsun anlatıp rahatlamak istedim, büyük ölçüde değişti zaten yaşam biçimim, erkek arkadaşımdan ayrıldığımda ise tertemiz olmasa da yeni bir sayfa açacağım,
erkek arkadaşım benimle evlenmek istemiyor ama en az benim onu sevdiğim kadar beni sevdiğini biliyorum, çünkü hiç bir erkek yapmazdı onun yaptıklarını, bakire olmamamdan faydalanabilrdi ama bunu hiç bir zaman yapmadı, bana öyle güzel öğütler verdiki sizin şu anda bana söylediklerinizin hepsini de söyledi, sınava hazırlanırken benim için neler yapmadı ki, işte ama bazen insan sevdiği ile evlenemiyor, bizimki de o hesap, bu kadar seviyo madem neden evlenmek istemiyo senle diyenleriniz de olacaktır, anne hakkı baba hakkı daha önemli tabi ki, ona hak veriyorum

Yok ya, anne baba hakkı önemli diye kendini rahatlatıyorsun şu an. Bak bizim iki tarafın ailesi de gelenekleri görenekleri çok ters. Biz daha moderniz onlar daha dindar vs. Onun annesi beni görse isteyecek mi elimde sigara falan deli olacak yaşı uymaz diyecek. Ama anneme soran kim diyor, benim ailem olmaz diyor yaşı var diyor uymaz sana diyor ben de aileme soran kim diyorum. Seven insan görmüyor, inan hiçbir şeyi görmüyor, öyle deli dolu oluyorsun ki bunları düşünmüyorsun bile.

Hem bakire olmaman sorun ama alevi olsan o da sorun olmayacakmış. Bu nasıl terbiyesizlik ya alevi olunca zarın mı kapanıveriyormuş. Tövbeler olsun çok sinirlendim. Bence erkek arkadaşını temize çıkartacağına, öveceğine öfkelen ona biraz. Kendini iyice sindirmişsin köşeye ya evlenmek istemiyorsa kapı orda dersin, evlenmek isteyeni gelir nasılsa :ssz:

Yok ya, anne baba hakkı önemli diye kendini rahatlatıyorsun şu an. Bak bizim iki tarafın ailesi de gelenekleri görenekleri çok ters. Biz daha moderniz onlar daha dindar vs. Onun annesi beni görse isteyecek mi elimde sigara falan deli olacak yaşı uymaz diyecek. Ama anneme soran kim diyor, benim ailem olmaz diyor yaşı var diyor uymaz sana diyor ben de aileme soran kim diyorum. Seven insan görmüyor, inan hiçbir şeyi görmüyor, öyle deli dolu oluyorsun ki bunları düşünmüyorsun bile.

Hem bakire olmaman sorun ama alevi olsan o da sorun olmayacakmış. Bu nasıl terbiyesizlik ya alevi olunca zarın mı kapanıveriyormuş. Tövbeler olsun çok sinirlendim. Bence erkek arkadaşını temize çıkartacağına, öveceğine öfkelen ona biraz. Kendini iyice sindirmişsin köşeye ya evlenmek istemiyorsa kapı orda dersin, evlenmek isteyeni gelir nasılsa :ssz:

alevi olsam o sorun olmayacak demedi, sanırım bi anlaşılmazlık olmuş, asıl sorun bizim için mezhep, bana hiç bir zaman bekaretle ilgili konuda aşağılağyıcı veya kırıcı yaklaşmadı, ama benim hissettiğim kadarıyla onun için bekarette sorun, çünkü ilk öğrendiğinde verdiği tepkiden anladım bunu,
dediğinizde haklısınız ama insan isteyince hangi sorun hallolmaz ki, ama biz ikimizde bu sorunlarla yüzleşmekten baştan vazgeçtik, onu temize çıkarmak veya övmek değil amacım, ama sonuçta onu seviyorum, belki de bu yüzden laf konduramıyorum, belki de sizin dediğiniz gibi kendimi rahatlatıyorum..

coklu begen butonu olsa keske:46:

su bdv de dalga gecilmeden tek bir konuya bile yorum yapildigini gormedim
herkes baska dalgada dinlemesini bilmeyen niye kaliyorsa hala sayfada kalp kirmanin ne luzumu var:20:

konu sahibi arkadasim butun yorumlari okumadim ama arkadaslarin bazilari soylemisler zaten
en sagliklisi bencede ayrilmaniz ve kendinize yeni bir yol cizmeniz
sizde farkindasiniz zaten ve bir uzman yardimiylada daha kolay atlatacaginiza inaniyorum bu durumu
kizlik konusunda yorum yapmak istemiyorum alevilige gelincede
sevgiliniz zaten hic bir zaman evliligi dusunmemis
bile bile kor ateslere atmissiniz kendinizi size yazik olmus
:44:

biraz öyle oldu, ama yine de pişman değilim belki de onunla tanışıp sevgili olmasa idim, fikirlerimde sabit kalacaktım ve hayatımı her ay bir sevgili ile geçiren, farklı bir insan olacaktım kim bilir, bundan sonrası için ne olur bilinmez ama aynı hataları yapmamak için büyük özen göstereceğim

o zaman tamamını anlatayım,
ben liseden beri mastürbasyon yapıyorum ve lise üçte masturbasyon yaparken kızlığımı bozdum, sonrasında 2010 yılında bir sevgilim vardı, onunla cinsel birliktelik yaşadım, daha sonra tutarlı bir ilişki olmadığı için sevgilimden ayrıldım, daha sonra şimdi birlikte olduğum sevgilimle tanıştık, güzel başlamıştı, hala da güzel gidiyor, başta iki ergen gibi idik, sadece basit öpüşmeler ile başladık ama sonrasında o biraz daha ileri gitmek istedi ben de müsade ettim, o zamanlar evlilik öncesi cinsel ilişkiyi normal karşılıyordum, ama sevgilim bu durumdan rahatsız oldu, ben de rahatsız olmaya başladım tabiki çünkü ilişkimiz sanki ondan ibaretmiş gibi gelmeye başladı, sözleşip uzun süre birliktelik yaşamadık, geziyor eğleniyor güzel vakit geçiriyorduk, sevgilim sebebi ile yavaş yavaş benimde fikrim değişmeye başladı evlilik öncesi cinsel ilişki toplumumuzda hoş karşılanmaz pek, geçmişte yaşadıklarımın duyulması ailemi ve beni zor durumda bırakacağını farketmeye başladım, bu durum beni iyice çıkmaza sokmaya başladı, bir de sevgilim alevi olduğu için onunla herhangi bir evlilik durumu olması mümkün değil, bir gün ayrılacağız ama sonrasında benim için sıkıntılı bir dönem başlayacak, ondan ayrılmak istemiyorum bu ayrı bir sıkıntı benim için, evlilik için benimle tanışmak isteyenler arasından nasıl bakireliğe önem vermeyen birini bulurum o ayrı bi sıkıntı :( durum böyle
hadi ordan ya:51:

yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler ama buraya yazmak hata imiş, ben dürüstçe başımdan geçenleri anlatırken dalga geçer gibi cevap verenler yaptığınız çok ayıp, umarım yöneticiler onlar için gerekli ne ise yapar:43:

yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler ama buraya yazmak hata imiş, ben dürüstçe başımdan geçenleri anlatırken dalga geçer gibi cevap verenler yaptığınız çok ayıp, umarım yöneticiler onlar için gerekli ne ise yapar:43:

iyi de konuyu silmişsin zaten nasıl yardımcı olucaz? okudum hiçbi şey anlamadım..önce konu açıp sonra hoşunuza gitmeyince silmek de ayrı bi olay.

iyi de konuyu silmişsin zaten nasıl yardımcı olucaz? okudum hiçbi şey anlamadım..önce konu açıp sonra hoşunuza gitmeyince silmek de ayrı bi olay.

insanlar dalga geçer gibi cevaplayınca sildim, sabaha kadar duruyodu :( zaten ilk mesajda pek detaylı bir bilgi yoktu, sonraki mesajlarda detaylı anlattım

insanlar dalga geçer gibi cevaplayınca sildim, sabaha kadar duruyodu :( zaten ilk mesajda pek detaylı bir bilgi yoktu, sonraki mesajlarda detaylı anlattım

okudum hepsini de yine anlamadım..ilk sorunu cinsellik gibi açmışsın sonra mezhep farkına gelmişsin özel msjla dertleşmek istediğini söyleyip sanırım yaş sınırı belirlmişsin..yani insanların yanlış anlamasından daha doğal ne olabilir..gecenin bi saati,yeni üye ve özel msjla cinsellikle ilgili konuşmak istiyor..anlamadım...asıl sorunun ne?

okudum hepsini de yine anlamadım..ilk sorunu cinsellik gibi açmışsın sonra mezhep farkına gelmişsin özel msjla dertleşmek istediğini söyleyip sanırım yaş sınırı belirlmişsin..yani insanların yanlış anlamasından daha doğal ne olabilir..gecenin bi saati,yeni üye ve özel msjla cinsellikle ilgili konuşmak istiyor..anlamadım...asıl sorunun ne?

asıl sorun şu bu tür şeyleri paylaşabileceğim sevgilimden başka konuşabileceğim kimse yok hayatımda, biri ile paylaşıp dertleşmek rahatlamak istedim, ancak burdan paylaşınca aksine gerildim ve üzüldüm, insanların yanlış anlamasına bişi demiyorum ama herşeyi detaylıca anlattığım halde inanmak istemeyen bunu da hoş olmayan tavırlarla ortya koyan üyelerin tepkileri moralimi iyice bozdu

asıl sorun şu bu tür şeyleri paylaşabileceğim sevgilimden başka konuşabileceğim kimse yok hayatımda, biri ile paylaşıp dertleşmek rahatlamak istedim, ancak burdan paylaşınca aksine gerildim ve üzüldüm, insanların yanlış anlamasına bişi demiyorum ama herşeyi detaylıca anlattığım halde inanmak istemeyen bunu da hoş olmayan tavırlarla ortya koyan üyelerin tepkileri moralimi iyice bozdu

dalga geçenlere bişey demiyorum anacak konuyu sahte zannedenler gayet normal davranmış..sen konu açıp paylaşsaydın özel msj olayına falan girmeseydin kimse yanlış anlamazdı sanıyorum..yani burada ne sahte konular okuduk ki senin konun herkese bu izlenimi verebilecek bir konu.işte başlangıç hoş olmayınca gerisine inanmamış arkadaşlar.

mune zaten uyarı yapmış dalga geçen banlanacakmış..şimdi anlat istersen biz de yardımcı olalım.

senin sevgilin açıkça söyledi mi evlenemeyeceğinizi yoksa sen mi öyle düşünüyorsun ya da hissediyorsun ?

yarım yangalak okudum doğrumurdur bilmiyorum ama
bence o sevgilinden ayrıl.
durum sadece seksten ibaret olucak zamanla..
merak etme bir tek bakire olmayn sen değilsin
buda problem değil (bence)
kendine sıkıntı yapma..
elbet karşına seni anlayan ve seni sen olarak seven biri çıkar

Tipki disarda, sosyal hayatinda insanlara derdini anlatamamanin nedeni oldugu gibi burada da seni yargilayan cok olmustur, olacaktir takma.. Forumda tecrubesiz oldugun icin bilemezsin Ama konunun acilis sekli ve ilk msjlarin kiz dusurmeye calisan erkek uye, sahte konu gibiydi, o yuzden geyik yapanlara da cok kizma..

Konuna gelince, bekarete onem veren milyonlarca insan oldugu gibi onem vermeyen de milyonlarca insan var. Su anki sevgilin ztn evlenmeyecegini soylemis, amacin sirf cinsellik yasamak degilse derhal ayril emin ol bu seni gelecegi olmayan bi iliskiyi yasamaktan cok daha az yaralayacaktir..

Bu kadar bekareti önemsemeniz hiçbir erkek sizi kabul etmez diye mi?
Mezhebi geçin önce buna cevap verin...
Siz insansınız ve bireysiniz... Kendinizi et parçası gibi görmeyi bırakın.
Sizi seven benliğiniz ile sevsin. :34:

Back
X