Kendimce bir dert

Kalabalık yalnızlık olmasından da böylesi daha güzel emin ol.
10 yıldır çalışıyorum. Çok samimi arkadaşlarım da oldu ve su an hiçbiri yanımda degil. Lisedekiler, okuldakiler vs hepsi gitti onları saymıyorum bile. Şu an da bir çay icecegim arkadaşım yok desem inanır mısın ? Hayat çok garip herkes kendi derdine düşmüş. Bende dahil.. ve yalnızlığa o kadar alıştım ki biriyle saatlerce telefonda sohbet etmek yada kız kıza muhabbet etmek bana yorucu geliyor. Bazen insan kendine yetebilmeyi de ogreniyor
benimde oyle kardeş dediğim insanlardan ayrıldım.ama bazen eski dostlukları görünce içim cız etmıyor değil. en çokda sonradan birşeylerin değerini anladıktan,üzdükten sonra özür dilemeleri üzüyor.iş işten geçtikten sonra.

nişanlanmak için konuşmak anlaşmak arkadaş çevre gerekiyor demek istedim ,
yorumu konu sahibine yazdım siz niye sinir yaptınız
Sinir yapmadım ki ortaya bir yorum atmışsınız da saçma geldi o yüzden yazdım ama gülerek.

Tanımadığım birine yok yere niye sinir olayım.
Yorumu konu sahibine attım sen niye yorum yapıyorsun demeye getirerek sanırım siz biraz sinir yapmışsınız . Biraz eleştiriye açık olun.

Sinir yapmadım ki ortaya bir yorum atmışsınız da saçma geldi o yüzden yazdım ama gülerek.

Tanımadığım birine yok yere niye sinir olayım.
Yorumu konu sahibine attım sen niye yorum yapıyorsun demeye getirerek sanırım siz biraz sinir yapmışsınız . Biraz eleştiriye açık olun.

Kız yok ben sinir yapmadım ,
sadece konu sahibine biraz özgüven pompalıyordum ,

Merhaba,
Konum hic ilgi çekmeyecek biliyorum diğerleri gibi olaylı olmadığı için kimse de yorum yapmayacak ama buraya da yazıp içimi dökmezsem dayanamayacağım.
Ben çok yalnızım. Öyle böyle değil inanılmaz yalnızım. Bu yalnızlık içinde boguluyorum nefes alamıyorum. Çok mutsuzum artık dayanamıyorum.
Liseden bir kac arkadaşım vardı. Zamanla koptuk. Üniversitede hiç öyle cok yakın arkadaşım olmadı zaten. Çocukluk arkadaşım vardı bi tane onla da arada görüşüyoruz ama sanki benim zorumla gibi. Arada görüştüğüm bir iki kişi var iste sanki onlarla da benim zorumla görüşüyoruz bence. Kimse benimle vakit gecirmekten mutlu değil gibi hissediyorum sanki insanları sıkıyorum.

Nişanlıyım, bugün birlikteydik. Ve ben yalnız kalmaktan korkutugum icin yanından ayrılmak istemedim ama o da artık sıkıldı ve gitmek istedi. Beni eve bırakırken belli etmemeye çalıştım ama neredeyse aglayacaktim.

Is yerinde hic kimsem yok aksama kadar öyle bunalıyorum ki. Hic kimse bana hadi bi çay içelim iki dk nefes alalm demiyor. Ben de kimseye diyemiyorum tabi kimseyle yakın olmadığım için.

Bi insanın hiç mi doğru düzgün arkadaşı olmaz hiç mi çevresi olmaz ya. Kimseyle iyi kötü derdimi paylaşamyorum. İnsanlarla kolay iletişim kurabilen hemen kaynasabilen bi tip değilim ama bu kadar mı kötü bi insanım ben neden kimseyle arkadas olamıyorum.

Size basit gelebilir ama yalnızlıktan cildirmanin esigindeyim. Bunun icin ağlıyorum şu anda. İçimi dökmek istedim. Okuyanlara tesekkur ederim.
siz kimseye adım atmazsanız soğuk durursanız kimse de size adım atmaz ki doğal olarak.çok özgüvensizsiniz buraya yazmanıza bile yansıdığına göre insanlarla ikili ilişkilerinizde de yansıyodur ve o an ortamda kuvvetle muhtemel "rahatsızlık duygusu" uyandırıyor olabilirsiniz.psikolog değilim o yüzden bunu nasıl aşarsınız tavsiyesi veremem ama bir yardım alın.pat diye sosyal kelebek olun çıkın demiyorum ama açılmanız lazım bi şekilde.

yakın dostum hiç olmadı böyle büyüdüğüm için hiç eksiklik hissetmedim. yalnızlıktan hiç şikayet etmedim. ben hep şey derim ölsem ilk beni patronum bulur o da işe gitmediğimde hesap sormak için aradığında :D

Evet düşündüm aslında. Diğer herkesle neden arkadas oluyorlarsa o yuzden olsunlar. Iyi iletişim kuramadığım doğru. Ama biraz kaynastiktan sonra ben de cana yakın iyi bir arkadas oluyorum bence.
Siz biriyle neden arkadas olursunuz mesela cevap verirseniz ben de o yönde kendimi gelistireyim
biriyle beraber eğleniyorsam çağırırım gideceğim yere güvenirsem arkadaş olurum. o yüzden dedim farklı ilgi alanları olsun konuşurken zevk alsınlar çağırsılar seni

yakın dostum hiç olmadı böyle büyüdüğüm için hiç eksiklik hissetmedim. yalnızlıktan hiç şikayet etmedim. ben hep şey derim ölsem ilk beni patronum bulur o da işe gitmediğimde hesap sormak için aradığında :KK70:
Böyle yasamaktan hiç sıkılmıyor musunuz peki. Canınız sıkıldığında ya da guzel bişey olduğunda kime anlatıyorsunuz

forumdan arkadaş edinebilirsiniz. bende de aynı problem var çabuk kaynaşamıyorum. arkadaşlarımın hepsi farklı şehirlerde kaldı.size benzeyen sizin gibi düşünen insan illaki vardır. umutsuzluğa kapılmayın.

Nasıl arkadassiz kalmayı becerebiliyorsunuz hep merak etmisimdir. Üstelik çalışıyormuşsunuz da. Siz teklif edin birilerine ben yemek söyleyeceğim bir şeyler ister misiniz diye. Çay kahve icin öğle arasinda ama teklif edin yani bir sekilde .

yakın dostum hiç olmadı böyle büyüdüğüm için hiç eksiklik hissetmedim. yalnızlıktan hiç şikayet etmedim. ben hep şey derim ölsem ilk beni patronum bulur o da işe gitmediğimde hesap sormak için aradığında :KK70:
Bana dostluk kavramı mübalağalı geliyor ya. Konustugum,gezdigim,yeri gelince dertlesebildiim "güvenilir" insanlar olduktan sonra ay ama o benim dostum diye birsürü huyuna katlanilmasini ben cok gereksiz buluyorum. Hicbir ortak nokta yok ama ölümüne kankalar 🤷

Merhaba,
Konum hic ilgi çekmeyecek biliyorum diğerleri gibi olaylı olmadığı için kimse de yorum yapmayacak ama buraya da yazıp içimi dökmezsem dayanamayacağım.
Ben çok yalnızım. Öyle böyle değil inanılmaz yalnızım. Bu yalnızlık içinde boguluyorum nefes alamıyorum. Çok mutsuzum artık dayanamıyorum.
Liseden bir kac arkadaşım vardı. Zamanla koptuk. Üniversitede hiç öyle cok yakın arkadaşım olmadı zaten. Çocukluk arkadaşım vardı bi tane onla da arada görüşüyoruz ama sanki benim zorumla gibi. Arada görüştüğüm bir iki kişi var iste sanki onlarla da benim zorumla görüşüyoruz bence. Kimse benimle vakit gecirmekten mutlu değil gibi hissediyorum sanki insanları sıkıyorum.

Nişanlıyım, bugün birlikteydik. Ve ben yalnız kalmaktan korkutugum icin yanından ayrılmak istemedim ama o da artık sıkıldı ve gitmek istedi. Beni eve bırakırken belli etmemeye çalıştım ama neredeyse aglayacaktim.

Is yerinde hic kimsem yok aksama kadar öyle bunalıyorum ki. Hic kimse bana hadi bi çay içelim iki dk nefes alalm demiyor. Ben de kimseye diyemiyorum tabi kimseyle yakın olmadığım için.

Bi insanın hiç mi doğru düzgün arkadaşı olmaz hiç mi çevresi olmaz ya. Kimseyle iyi kötü derdimi paylaşamyorum. İnsanlarla kolay iletişim kurabilen hemen kaynasabilen bi tip değilim ama bu kadar mı kötü bi insanım ben neden kimseyle arkadas olamıyorum.

Size basit gelebilir ama yalnızlıktan cildirmanin esigindeyim. Bunun icin ağlıyorum şu anda. İçimi dökmek istedim. Okuyanlara tesekkur ederim.
İnanirmisiniz biraz once sizin yazdiginiz derdin aynisini ben yazdim evliyim bebegimleyim tum gun hic bi yere gidemiorum cikamiorum yabanci yerdeyim kimsem yok cevrem yok kendi memleketimden bile liseden bi kac arkadaş ama konucak birsey bulamiyoruz sanki istemiomuş gibi hissediorum kendimi

Ben de yalnız bir insanım
Ailem uzakta yalniz yaşıyorum is yerinde de yalnız sayılırım ama is yerinde hic muhabbet etmiyorum diyemem. Mesela is arkadaslarim birkac kisilik gruplar halindeler ve ogle aralari birlikte takılır ben yalnızımdir. Bana gel demezler ben de geleyim demem. Hic sohbet etmiyor degiliz arada geyik muhabbeti bile yapariz ama is yerindeki arkadasliklar yuzeysel.oluyor onu demek istiyorum.
Bence sen bana göre cok daha sanslisin bak nisanlin varmış, illa saatlerce görüşmek zorunda degilsiniz.
Arkadaslarla da öyle...
Bir kahve icersin iki sohbet edersin tamam.
Bence kendi içinde mutlu olabilmelisin.
Mesela işten arta kalan "bos zaman" dedigimiz vakitlerde ne yaparsın? Sinemaya gider misin? Kitap.okur musun? Yapmaktan keyif aldığın bir hobin var mi?
Önce sen mutlu olmalısın, kendinle barışık olmalısın. Elbette sosyallik önemlidir insan hayatinda ve bir cay içebileceğin birinin olmasi bile bir ihtiyaç. Ama önce sen kendini sevmeli ve kendi bedeninle, zihninle, ruhunla barışık olup.kendini mutlu edebilmelisin.
Mesela kitap.okumayi seviyorsan, kendine aylık hedefler belirle, 1 ay kendini dene baktin bu hedefe ulastin, sonrasinda ac bir instagram hesabı ve yine hedef belirle, okudukça sayfanda paylas, benzer içerikli sayfalari takip et. Inan bana ortak paydada buluşup sosyallesen cok insan var. Pandemiden sonra ben de bu tarz bir sey düşünüyorum (kitap kulübüne katılacağım).

Son düzenleme:
Merhaba,

Siz soğuk olduğunuz için insanlar da size yanaşmaya çekiniyordur ama takıldığım nokta nişanlı ki nişanlılık döneminde zaten insanın gözü başka birşey görmez sizde neden öyle değil acaba?

Sosyal ilişkileri güçlü olmayan insanlar genelde kolay evlenemez.
Nişanlınla nasıl tanışıp o aşamaya geleniydiniz ?

Bizim lise zamanımızda 9. Sınıftan 10. Sınıfa geçerken eşit ağırlık sözel falan diye sınıflar ayrılırdı. Şimdi nasıl bilemiyorum neyse, 9. Sınıftayken çok güzel bir sınıf ortamımız vardı sınıfımızda herkesle arkadaştık. Bir de çok yakın arkadaşım vardı bunların içinde ikimiz daha sık takılırdık. Ve bizim diğer sınıflardan düşmanımız kızlar vardı 😂🙈 Sonra 10. Sınıf geldi o sınıf dağıldı tabi bölümlere. Biz o kız arkadaşımla aynı sınıfa düştük ama düştüğümüz sınıf komple bizim düşman kızlardan oluşuyo 😂 çok kötü günler geçiriyorduk ki bir zeytin dalı uzatalım dedik. Gittik basit bir biskrem aldık ve tenefüs arasında bu kızların arasına girdik ikram ettik . Güleryüzle karşıladılar ve kaynaştık gitti. Sonra en yakın arkadaşlarımız oldular. Diyeceğim o ki çalışıyorsanız iş yerinizde veya komşularınıza artık kim varsa ulaşabileceğiniz akranınız vs bir şeyler ikram ederek onlara bir dal uzatın. Etkili bir yöntemdir . İşe yarar. Sonrasında muhabbeti ilerletirsiniz bir şekilde. Belki tam kafanıza göre biri çıkar. Olmazsa da üzülmeyin kk ya gelin yazın biz arkadaşlık yaparız 🤗

Back
X