Kendimce bir dert

Nişanlınız var yanlız değilsiniz de sıkılıp gitmek istemesi garip geldi normalde tam tersi olmaz mı
Neden böyle düşündünüz? Kendimi söyledi sıkıldığını?

Bu kadar olumsuz olmayın insanlar niye sıkılsin sizden, sadece kendi kafa denginize uygun arkadaş bulamamışsınız o kadar. Nişanlıniz var ne güzel, onunla birlikte yapabileceginiz seyler bulun, ilgi çekici konular bulup sohbet edin. Ya en guzel dönemleriniz bunlar böyle düşünerek mahvedip kendinizi uzmeyin.

Buarada hangi sehirdesiniz?
Nişanlınızın sizden sıkıldığını neden düşündünüz ki ? Sizi ilgi çekici bulmasa neden evlilik yoluna girsin ?
Bugün sıkıldıgını hissettim bilmiyorum. Onun da sıkıldığını düşününce ben de iyice patladim ve buraya yazdım ışte.
1de bulustuk saat 9 oldu biraz daha dursak dedim ama gidelim artk ne yapicaz istediğin bir sey varsa yapalm dedi fakat yapabileceğimiz bisey kalmamisti korona sebebiyle her sey cok kısıtlı zaten. Ben de olur gidelim dedim. Biraz üzüldüm normalde böyle yapmaz çünkü hiç ayrılmak istemez yanımdan

Bugün sıkıldıgını hissettim bilmiyorum. Onun da sıkıldığını düşününce ben de iyice patladim ve buraya yazdım ışte.
1de bulustuk saat 9 oldu biraz daha dursak dedim ama gidelim artk ne yapicaz istediğin bir sey varsa yapalm dedi fakat yapabileceğimiz bisey kalmamisti korona sebebiyle her sey cok kısıtlı zaten. Ben de olur gidelim dedim. Biraz üzüldüm normalde böyle yapmaz çünkü hiç ayrılmak istemez yanımdan
8 saati beraber geçirmişsiniz zaten bende sandım ki 1 2 saatte gitmek istedi.Belki yorulmuş dinlenmek istiyor olabilir yani sizden sıkılmasına bağlamayın olayı gerçi en iyi anlaştığın kişiyle bile 8 saat yan yana geçirsen bir bunalırsın takmayın bu durumu

Biri 100 kere benden sıkıldın mı dese. Şahsen ben ondan sıkılırım. İnsanların aklında olmayan şeyi onlara empoze etmeyin.
Konunun başında bile kimse bana yazmaz deyince zaten insanın yazma şevki bile kırılıyor.
Kimse olumsuz kendine güveni olmayan insanlara yaklaşmaz. O yüzden pozitif olun
Kimseye benden sıkıldın mı demiyorum tabiki. Konunun başına bunu yazma sebebim de daha once benzer içerikte bir kaç konu acip cok az yorum almış olmamdi. Öğrenilmiş çaresizlik diyebiliriz belki. Öz güven konusunda haklisiniz ama o konuda sorunlarım oldugunun farkindayim

Merhaba,
Konum hic ilgi çekmeyecek biliyorum diğerleri gibi olaylı olmadığı için kimse de yorum yapmayacak ama buraya da yazıp içimi dökmezsem dayanamayacağım.
Ben çok yalnızım. Öyle böyle değil inanılmaz yalnızım. Bu yalnızlık içinde boguluyorum nefes alamıyorum. Çok mutsuzum artık dayanamıyorum.
Liseden bir kac arkadaşım vardı. Zamanla koptuk. Üniversitede hiç öyle cok yakın arkadaşım olmadı zaten. Çocukluk arkadaşım vardı bi tane onla da arada görüşüyoruz ama sanki benim zorumla gibi. Arada görüştüğüm bir iki kişi var iste sanki onlarla da benim zorumla görüşüyoruz bence. Kimse benimle vakit gecirmekten mutlu değil gibi hissediyorum sanki insanları sıkıyorum.

Nişanlıyım, bugün birlikteydik. Ve ben yalnız kalmaktan korkutugum icin yanından ayrılmak istemedim ama o da artık sıkıldı ve gitmek istedi. Beni eve bırakırken belli etmemeye çalıştım ama neredeyse aglayacaktim.

Is yerinde hic kimsem yok aksama kadar öyle bunalıyorum ki. Hic kimse bana hadi bi çay içelim iki dk nefes alalm demiyor. Ben de kimseye diyemiyorum tabi kimseyle yakın olmadığım için.

Bi insanın hiç mi doğru düzgün arkadaşı olmaz hiç mi çevresi olmaz ya. Kimseyle iyi kötü derdimi paylaşamyorum. İnsanlarla kolay iletişim kurabilen hemen kaynasabilen bi tip değilim ama bu kadar mı kötü bi insanım ben neden kimseyle arkadas olamıyorum.

Size basit gelebilir ama yalnızlıktan cildirmanin esigindeyim. Bunun icin ağlıyorum şu anda. İçimi dökmek istedim. Okuyanlara tesekkur ederim.

Kalabalık yalnızlık olmasından da böylesi daha güzel emin ol.
10 yıldır çalışıyorum. Çok samimi arkadaşlarım da oldu ve su an hiçbiri yanımda degil. Lisedekiler, okuldakiler vs hepsi gitti onları saymıyorum bile. Şu an da bir çay icecegim arkadaşım yok desem inanır mısın ? Hayat çok garip herkes kendi derdine düşmüş. Bende dahil.. ve yalnızlığa o kadar alıştım ki biriyle saatlerce telefonda sohbet etmek yada kız kıza muhabbet etmek bana yorucu geliyor. Bazen insan kendine yetebilmeyi de ogreniyor

Çalıştığım okulda bir öğretmen beni daha yeniyim diye şehir merkezine bırakmıştı, meğer hocalardan biri sevgilisiymiş tüm hocaları bana karşı doldurmuş, birgün okula bir geldim selamım havada kaldı. Öğretmenler odasında sesim yankılandı. İş hayatım boyunca diğer öğretmenler yüzünden yapayalnız kaldım, ama bol bol kitap okudum. Onlar öğretmenler odasında dedikodu yaparken ben hep okudum ve öyle iyi geldi ki. Kitaplar en iyi arkadaşlar bence. Sizde işyeriniz etkiliyor olabilir.
Ogretmenler odasi..ne facia bir yer ya..herkesin kendi odasi olmali..tek ortak noktasinin meslegi oldugu insanlarla dinlenme zamanini neden ayni gürültülü yerde gecrmek zorundadir insan?😒

Biraz kendine güven hayata gülümse canim ya etrafında sürekli birileri olmak zorunda değil ki.Farkli bir şeyler ayni rutinde devam etme.Kendinle sinemaya git mesela alisverise cik.Hatta çik bana gel kahve iceriz çıkar gezeriz ciddiyim 😉
Not-3 çocuğum var yalnizligi özleyebilirsin😅
Ankaradaysaniz geleyim cocuklarla da oynarım 🙈
Şimdi şöyle ki benim zaten etrafımda her daim birileri var kardeşlerim(en yakın arkadaşım şimdi o) var nişanlım var pek yalnız kalmıyorum. Ama arkadas farkli bişey. Her şeyi kardeşimle paylasamiyorum mesela. İstiyorum ki biri de beni kahveye ya da alisverise çağırsın. Dertlesebilecegim biri olsun kız kıza muhabbet edelim

Özgüven konusunda terapi almanız gerek bende alıcam müsait bir zamanımda,tek başına halledebilecek bir konu değil çocukluğa dayanan sorunların olabileceği bir durum profesyonel desteği şart

Kimseye benden sıkıldın mı demiyorum tabiki. Konunun başına bunu yazma sebebim de daha once benzer içerikte bir kaç konu acip cok az yorum almış olmamdi. Öğrenilmiş çaresizlik diyebiliriz belki. Öz güven konusunda haklisiniz ama o konuda sorunlarım oldugunun farkindayim
Ben ozguvni yerlerde biriyim ama kafa dengi buldum mu acilirim..bnce szn karsinza kafa dengi biri cikmamstr ya..sohbet konusu acar misiniz? Sizn aktiveteleriniz olursa onlara katlmk isteynler ve szn muhabbet konunuz olacaktr..bence tek kisilik bi hayattan zevk almya calsn..birileri de eklenirse surpriz olur..

Ogretmenler odasi..ne facia bir yer ya..herkesin kendi odasi olmali..tek ortak noktasinin meslegi oldugu insanlarla dinlenme zamanini neden ayni gürültülü yerde gecrmek zorundadir insan?😒
Hiç demeyin! Ben bir vakitten sonra gitmeyi bırakmıştım zaten, kütüphanede takılıyordum. İnanın bana herkes ya dedikodu yapıyor yada saçma bakışmalar tipler vs. Bu gözler öğretmenler odasında halay çekilmesini bile gördü :) hemde lililili diye. Zılgıt mıydı ne o.

Hiç demeyin! Ben bir vakitten sonra gitmeyi bırakmıştım zaten, kütüphanede takılıyordum. İnanın bana herkes ya dedikodu yapıyor yada saçma bakışmalar tipler vs. Bu gözler öğretmenler odasında halay çekilmesini bile gördü :) hemde lililili diye. Zılgıt mıydı ne o.
Tabi canim populer ekibin gosterisidir..klasiktir..uff daraldm hatrlayinca bile..korona bitsin istyorum ama o ortama dönmk istemiyorum gercekten..

Ben ozguvni yerlerde biriyim ama kafa dengi buldum mu acilirim..bnce szn karsinza kafa dengi biri cikmamstr ya..sohbet konusu acar misiniz? Sizn aktiveteleriniz olursa onlara katlmk isteynler ve szn muhabbet konunuz olacaktr..bence tek kisilik bi hayattan zevk almya calsn..birileri de eklenirse surpriz olur..
Benim de özgüvenim düşük... Insanlarla konuşacak bir sey bulamıyorum bu yuzden de asla muahbbeti ilerletemiyorum eger karsidaki istemezse. Ancak birini cok iyi tanıdıktan cok kaynastiktan sonra muhabbet edebilirim.
Tek başıma olmaktan zevk alıyorum da insna bazen de bir arkadas arıyor iste

Benim de özgüvenim düşük... Insanlarla konuşacak bir sey bulamıyorum bu yuzden de asla muahbbeti ilerletemiyorum eger karsidaki istemezse. Ancak birini cok iyi tanıdıktan cok kaynastiktan sonra muhabbet edebilirim.
Tek başıma olmaktan zevk alıyorum da insna bazen de bir arkadas arıyor iste
Hobiniz var midr? Bi ilgi alaniniz? Konusmaktan,yapmktan zevk aldgnz bseyler..bnce bunlarla bulunuyor ortak noktalar..o kanal bi acilinca da ilerliyor insan..

Ne düşünürsen onu yaşarsın... aslında öyle değilse bile artık öyle olmaya başlar çekim gücü diye bi şey var .. Arkadaşım yok dersen olmaz..
Yalnızım dersen daha da yalnızlaşırsın..neyi istersen onu elde edersin.

Özgüven konusunda terapi almanız gerek bende alıcam müsait bir zamanımda,tek başına halledebilecek bir konu değil çocukluğa dayanan sorunların olabileceği bir durum profesyonel desteği şart
Evet özgüvenim gerçekten çok düşük bunun farkındayım. Belki gerçekten terapi almam gerekiyordur.
Küçükken cok baskıcı bir ailede büyüdüm ondan olabilecegini düşünüyorum. Şimdi hic ama hic öyle degiller ama ben küçükken herseye karışır ve kizarlardi. Babamin bi bakışıyla sus pus olurdum ben

Evet özgüvenim gerçekten çok düşük bunun farkındayım. Belki gerçekten terapi almam gerekiyordur.
Küçükken cok baskıcı bir ailede büyüdüm ondan olabilecegini düşünüyorum. Şimdi hic ama hic öyle degiller ama ben küçükken herseye karışır ve kizarlardi. Babamin bi bakışıyla sus pus olurdum ben
Aynı durumu yaşıyoruz benim ailemde küçükken baskıcıydı.Şimdi normal davranıyorlar ama ne fayda bende bir şeyler koptu bir kere

Bende yakın bi zamana kadar sürekli hep mi kötü kişiler beni bulur diye diye kendimi paralıyordum ...bi baktım aslında ben çekiyordum öylelerini hayatıma düşünce gücümle istemeden..ne zaman ki ben düşüncelerimi değiştirdim hayatım değişti ... arkadaşlarım değişti .. Yani yalnızlık konusunda çaresiz değilsiniz ÇareSizsiniz..

Kendınızı değiştirin.Öncelıkle kendı kendınıze yetmeyı ogrenın.Kımseye ıhtıyacınız yok

Neden bu kadar özgüvensizsiniz. Böyle düşünürseniz tabiki çevrenizde sizinle konuşmaz. Öncelikle kendinize güveniniz olsun. Onların sizden farkı ne. Nişanlınızla nasıl tanışıp sevgili oldunuz :) yaşınız kaç bu arada
26 yaşındayım. Çocukluk aşkı diyebiliriz. Lisede sevgili olmuştuk. O zamanlar böyle değildim ama ben. Aşırı sosyal olmasam da arkadaşlarım vardı. Sonra lise son sınıftan başlayarak her gecen yıl yalnizlastim.

Bende yakın bi zamana kadar sürekli hep mi kötü kişiler beni bulur diye diye kendimi paralıyordum ...bi baktım aslında ben çekiyordum öylelerini hayatıma düşünce gücümle istemeden..ne zaman ki ben düşüncelerimi değiştirdim hayatım değişti ... arkadaşlarım değişti .. Yani yalnızlık konusunda çaresiz değilsiniz ÇareSizsiniz..
Düşünce gücü bir ara baya ilgimi çekiyordu ama hiç gerçek anlamda uygulamadım. Bununla ilgili kitaplar da var aslında ve birini okumuştum. Tekrar bi araştırıp uygulamayı deneyebilirim. Ise yaramasa bile beni bir süre mesgul eder =)

Back
X