• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KeNdiMcE DiYeT GüNlÜğÜm

hatcik007

Başlangıç kilo:75 mevcut kilo:67.5 hedef:54
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
473
334
23
Kendime göre diyet yapıyorum. Başlangıç kilom 72 hedef 50. Evde ne varsa ona göre yapıyorum.Birde kür uyguluyorum.Ekmeği az yemeğe çalışıyorum.Birde kahvaltı yapmıyorum.Her gün sabah yeşil elma yerim kahvaltı yerine.Arkasından Türk kahvesi içiyorum.Böyle devam ediyor gün gün yazıcam buraya inşallah bu sefer olucak.Zaten insan istedikten sonra herşey olur.Haydi hayırlı olsun....

Kendime göre diyet yapıyorum. Başlangıç kilom 72 hedef 50. Evde ne varsa ona göre yapıyorum.Birde kür uyguluyorum.Ekmeği az yemeğe çalışıyorum.Birde kahvaltı yapmıyorum.Her gün sabah yeşil elma yerim kahvaltı yerine.Arkasından Türk kahvesi içiyorum.Böyle devam ediyor gün gün yazıcam buraya inşallah bu sefer olucak.Zaten insan istedikten sonra herşey olur.Haydi hayırlı olsun....
Tabiki insan istedikten sonra yapamayacağı şey yok ama sağlıklı şekilde kilo vermek çok önemli kahvaltıyı atlama derim boy kac

Back
X