- 5 Ekim 2018
- 75
- 112
- 13
- 41
- Konu Sahibi Dunyayigeziyorum
-
Yaş farkı vs aşılabilir bir şekilde, ama ilişki içinde, zamanla, birbirinizi tanıdıkça. İş arkadaşlığından ileri gitmeyen bir ilişkide yaşıtınız bile pat diye evlenmek istese tuhaf olur, kaldı ki 14 yaş küçük bir erkek.
Bilmiyorum inanin :) Hani daha once ona hic o gözle bakmak aklima dahi gelmedigi icin bilemiyorum... Ama suan dusununce eli yuzu gayet duzgun biriCevremde bu kadar yok ama 8 yas,kadının büyük oldugu,evlilik gördüm .
Yaş çok önemli değil bana kalırsa hemde ne bilim zaten birbirinizi tanıyormuşsunuz,is dışında da paylaşımlarınız oluyormuş. Neden olmasın ki
Siz ne hissediyorsunuz peki?
Hoşlanıyor musunuz ondan?
Eee daha ne yahuu suan geriye o zaman bir kıvılcım kalıyor. Biraz flört edin. :)) Beni yanlış anlamayın da etraf pislik dolu yani. Düzgün beyefendi kalmadı.. Sevilende biriymiş :) Siz daha önce evlenmis miydiniz? Olursa ilk mi olacak?Bilmiyorum inanin :) Hani daha once ona hic o gözle bakmak aklima dahi gelmedigi icin bilemiyorum... Ama suan dusununce eli yuzu gayet duzgun biriisyerinde de gayet sevilen yasina gore gayet olgun beyefendi bir insan....
Hayir ben hayatimda hic evlenmedim :)Eee daha ne yahuu suan geriye o zaman bir kıvılcım kalıyor. Biraz flört edin. :)) Beni yanlış anlamayın da etraf pislik dolu yani. Düzgün beyefendi kalmadı.. Sevilende biriymiş :) Siz daha önce evlenmis miydiniz? Olursa ilk mi olacak?
Cevrenizde yakininizda birebir oldu mu oyle tanidiklariniz ?Nadir de olsa var öyle iliskiler. Ama nekadar saglikli orasi tartisilir.
Ben 28 yaşındayım. Evliyim. Suan empati yapıyorumHayir ben hayatimda hic evlenmedim :)
Cevrenizde yakininizda birebir oldu mu oyle tanidiklariniz ?
insanların olgunluğunun yaşla hiç bir alakası yok. yaşına değil karakterine bakın. eğer anlaşabiliyorsanız hiç bir sakıncası yok. 30 yaş üstü olup ergen gibi davranan insanlar da var. 20 lerinde olgunlaşanlarda...Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?