Kendimden 14 Yas Kucuk Is Arkadasimdan Evlilik Teklifi Aldim.....

Dunyayigeziyorum

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2018
75
112
13
41
Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????

Yaş farkı vs aşılabilir bir şekilde, ama ilişki içinde, zamanla, birbirinizi tanıdıkça. İş arkadaşlığından ileri gitmeyen bir ilişkide yaşıtınız bile pat diye evlenmek istese tuhaf olur, kaldı ki 14 yaş küçük bir erkek.

Soyledigine gore bana cok uzun zamandir birsey hissediyormus.. Aslinda aramizdaki tam olarak sadece is arkadasligi degil.. Bazen is cikisi hadi birseyler icelim deriz, is disinda oturur dertlesiriz bazen..Is arkadasligi disinda iyi de bir dostlugumuz var diyebilirim.. Ama 40 yil dusunsem bana karsi birseyler hissedebilme ihtimali aklima gelmezdi

Cevremde bu kadar yok ama 8 yas,kadının büyük oldugu,evlilik gördüm .
Yaş çok önemli değil bana kalırsa hemde ne bilim zaten birbirinizi tanıyormuşsunuz,is dışında da paylaşımlarınız oluyormuş. Neden olmasın ki🤗
Siz ne hissediyorsunuz peki?
Hoşlanıyor musunuz ondan?

Cevremde bu kadar yok ama 8 yas,kadının büyük oldugu,evlilik gördüm .
Yaş çok önemli değil bana kalırsa hemde ne bilim zaten birbirinizi tanıyormuşsunuz,is dışında da paylaşımlarınız oluyormuş. Neden olmasın ki🤗
Siz ne hissediyorsunuz peki?
Hoşlanıyor musunuz ondan?
Bilmiyorum inanin :) Hani daha once ona hic o gözle bakmak aklima dahi gelmedigi icin bilemiyorum... Ama suan dusununce eli yuzu gayet duzgun biri 😶😶 isyerinde de gayet sevilen yasina gore gayet olgun beyefendi bir insan....

Bilmiyorum inanin :) Hani daha once ona hic o gözle bakmak aklima dahi gelmedigi icin bilemiyorum... Ama suan dusununce eli yuzu gayet duzgun biri 😶😶 isyerinde de gayet sevilen yasina gore gayet olgun beyefendi bir insan....
Eee daha ne yahuu suan geriye o zaman bir kıvılcım kalıyor. Biraz flört edin. :)) Beni yanlış anlamayın da etraf pislik dolu yani. Düzgün beyefendi kalmadı.. Sevilende biriymiş :) Siz daha önce evlenmis miydiniz? Olursa ilk mi olacak?

Hayir ben hayatimda hic evlenmedim :)
Ben 28 yaşındayım. Evliyim. Suan empati yapıyorum
Ben 38 yaşımda olsam,isyerimde bu ozelliklerde biri olsa kesinlikle sans verirdim. :)
Genelde çünkü yanlış anlamayin ama 35 40 li yaşlardaki insanlarin karşısına o yaslarda hatta 50ye yakin ve boşanmış kisiler çıkıyor. İçi ulumus koltukta uyuya kalan :) haaahhaa .Çocuklu. Ha ayıp mı yasak mi hayır asla.. Arada aşk varsa. Ama bu kişiyle ne bilim daha kıpır kıpır bi iliski olur bence🥰

Benim dayimla yengemin arasinda var o kadar yas. Yengem gercek yasini hic soylemez ama rahat 13 yas fark oldugunu cogu kisi bilir. Dayim 21lerinde imis yengemde 30 yas ustu kactiklarinda ki belliki yengem dayimi kacirmis:))) Uzulerek soyluyorum ki mutlu olmadilar. Yengem onu cok kiskandi, hala da kiskanir. Bana gore yengem kendisini hep diger genc kadinlarla kiyasladi. Malesef ki yas farki bariz belliydi hep, yaslari ilerledikce de fark cok goze batti. Evlilikleri devam ediyor ama yakinda bosanacaklar diye duydum. 25 yillik evliler. Bence olmaz, hic baslamayin.

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
insanların olgunluğunun yaşla hiç bir alakası yok. yaşına değil karakterine bakın. eğer anlaşabiliyorsanız hiç bir sakıncası yok. 30 yaş üstü olup ergen gibi davranan insanlar da var. 20 lerinde olgunlaşanlarda...

Belirtmek isterim ki günümüz erkekleri küçük ve kendilerinden küçük kadınlardan baya yakınıyorlar. Hepsinde bir olgunluk sevdası aldı başını gidiyor.
Pınar ve yağmur atacan arasında bile bu kadar yaş farkı yoktur.
Fakat 24 yaş daha çok küçük. 30 olsa neyse.
Tabii sizin kararınız.

Back
X