kendimden 8 yaş büyük birini 6 yıldır seviyorum

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
mrb kızlaar =)

8 çok büyük bi rakam yaşa göre biliyorum.bu hayranlık değil .hayranlık olsa 1-2 ay sürerdi.ama bu 6 yıl sürdü hala da sürüyo :26: .ve bu komşumuz.çok efendi saygılı,çok yakışıklı değil ama ben onu çok seviyorum.benim farkımda bile değil. sizce ona açılmalı mıyım? ama komşu olduğumuz için sürekli gözümün önünde olcak ve onu her gördüğümde utanıcam..napıyım ki ben şimdi.ona söyleyim mi yoksa ... napıyım bilmiyorum ???

ben eşimle 18 yaşımdayken tanıştım o da 26 yaşındaydı.şimdi ben 26 o 34..7 yıl çıktık ve 1 yıldır evliyiz.8 yaş az değil tabii ama bunun çokluğu senin karakterinle yapınla alakalı birazda..soruna gelince;6 yıldır senin farkına varmayan adamla konuşmalımısın bilemedim..yaşınmı küçük o yüzden farkedilmemişte olabilirsin onun tarafından

bence yaşa takılma:)
benim de sevgilimle aramda çok yaş var ama bu hiç sorun olmadı..
seni anlayabilirse 8 yaş sorun olmaz bence..

8 yaş hiç de büyük bir fark değil. Hatta benim tercih edeceğim bir yaş farkı.

Bu adam seni 6 yıldır fark etmediyse önce kendini fark ettirmen gerekiyor.
Gidip aniden açıkça bir şeyleri anlatmak itici olur bence.
Biraz sakin ol ve yavaş yavaş ilerlemeye çalış amacın için.

Onu görünce selamlaşmıyor musunuz ? Muhabbet etmeyi denesen mesela ?
Bir bahane ile ona soru sorsan falan ... Göz teması kurunca etkilenir senden belki.

hani bi de komşumuz ya.eğer söylersem bana olumsuz bi tepki verirse ben hergün onun suratına nasıl bakıcam çok utanırım.

tabi tabi her zaman selamlaşıyoruz..çoksaygılı bi insandır aşkitom ama şimdi aradan bi 3 yıl falan geçsin.unutmazsam onu (unutmam heralde).hem o zaman kısmet olursa ben üniversiteye de başlamış olurum.belki farkeder beni.ay ya evlenirseee :18:

tahmin ettiğim gibi 15-16 yaşındasın sanırım ve o da 23-24.seni farketmemesi normal bu durumda hatta sana takılması garip olurdu...

:s Sevgilisi olmadığına emin misin peki ?
Üniversiteye başlarsa unutursun sanırım.

Nasıl farkında değil ki o zaman ? Selamlaşıp muhabbet edince belli ediyorsundur sen de kendini.
Anlıyordur o. Ama demek ki hoşlanmıyor. 6 yıl yani. Çok uzun zaman.

yok ben belli etmem ki sevdiğimi.aklına bile gelmemiştir eminim..sevgilisi yokmuş annem sormuş haha

cok degil bence olması gereken de yas farkıdır bız aynı yastayız acıkcası fark olsun ısterdım ama bu cok geri planda kalıyo emın ol. boyle konsyorum ama bende boy farkını takan biriyim AYrıca bekle o sana gelsin :)

bence 8 yaş sorun değil hiç karşılık vermez misin komşu oğlan bana bir kez gülmez misin komşu oğlu çok şeker ya gelişmeleri takip edicem

ben sözle değil ama hareketlerimle kendimi ifade etmeye çalışırdım.
acaba mı diye aklında kalmasını sağlardım.
hareketlerimi değiştirirdim. onunla daha fazla ilgilenmeye, yüzüne bakmaya çalışırdım.
yakın davranırdım.
pas gelirse ne ala pas vermezse de tak sepeti koluna.

8 yaş aslında çok büyük bi fark değil
Ama senin yaşında biri için problem olabilir
Hani 18-19 yaşlarında olsan garip olmaz
Açılma bana kalırsa,çocukca bişey zanneder ve seni kırabilir
Üniversitede farketmeden unutursun zaten

kesinlikle sizce aradan 3-5 yıl geçince farkeder mi ki beni

3-5 yıl geçince seni farketmesini umana kadar başkasından hoşlanmayı denemen daha kolay olmaz mı emin ol kimse vazgeçilmez değil özelliklede senin yaşlarında o kadar çok kişi gelip geçiyo ki

zaten nerde bende açılcak cesaret ama açılmak istiyorum bikaç yıl sonra.

bikac yil sonra acilmak mi istiyorsun ??
3-5 sene sonra beni farkedermi demissin ?
Ya allah askina 6 yildir senle ilgilenmeyen, bir selamin ötesine gitmeyen adam
niye 2-5 sene sonra birden senden hoslansinki,
hadi diyelim oldu, 3-5 sene niye bekliyesin sen onu ??
Garantinde yok
ayrica adamin yasi gecer, evlenir bakarsin ozamana kadar
Bu is yas görünüyor
yasinda cok ufak belliki
hayranlik duyuyorsun sadece ona karsi
biraz daha büyü kendi yasitina göre bulursun insallah, allah hayirli insanlarla karsilastirsin

asada nasıl dayanıyorsun bu platonik aşka bunca yıldır ?
Ben birinden hoşlanmaya başladım feleğim şaştı resmen.
1 aydır doğru düzgün uyuyamıyorum, hep çok heyecanlıyım, ne olacak diye düşünmekten bittim vs.
Sen nasıl sürdüyorsun yaşamayı bu halde ? Benimki çok yeni gerçi, senin yıllar oldu diye alıştın mı acaba ?
Her saniye aklında olunca bir erkek, çok fena oluyor. :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…