mrb kızlaar =)
8 çok büyük bi rakam yaşa göre biliyorum.bu hayranlık değil .hayranlık olsa 1-2 ay sürerdi.ama bu 6 yıl sürdü hala da sürüyo:26: .ve bu komşumuz.çok efendi saygılı,çok yakışıklı değil ama ben onu çok seviyorum.benim farkımda bile değil. sizce ona açılmalı mıyım? ama komşu olduğumuz için sürekli gözümün önünde olcak ve onu her gördüğümde utanıcam..napıyım ki ben şimdi.ona söyleyim mi yoksa ... napıyım bilmiyorum ???
8 yaş hiç de büyük bir fark değil. Hatta benim tercih edeceğim bir yaş farkı.
Bu adam seni 6 yıldır fark etmediyse önce kendini fark ettirmen gerekiyor.
Gidip aniden açıkça bir şeyleri anlatmak itici olur bence.
Biraz sakin ol ve yavaş yavaş ilerlemeye çalış amacın için.
Onu görünce selamlaşmıyor musunuz ? Muhabbet etmeyi denesen mesela ?
Bir bahane ile ona soru sorsan falan ... Göz teması kurunca etkilenir senden belki.
tabi tabi her zaman selamlaşıyoruz..çoksaygılı bi insandır aşkitomama şimdi aradan bi 3 yıl falan geçsin.unutmazsam onu (unutmam heralde).hem o zaman kısmet olursa ben üniversiteye de başlamış olurum.belki farkeder beni.ay ya evlenirseee :18:
tabi tabi her zaman selamlaşıyoruz..çoksaygılı bi insandır aşkitomama şimdi aradan bi 3 yıl falan geçsin.unutmazsam onu (unutmam heralde).hem o zaman kısmet olursa ben üniversiteye de başlamış olurum.belki farkeder beni.ay ya evlenirseee :18:
tahmin ettiğim gibi 15-16 yaşındasın sanırım ve o da 23-24.seni farketmemesi normal bu durumda hatta sana takılması garip olurdu...
kesinliklesizce aradan 3-5 yıl geçince farkeder mi ki beni
:s Sevgilisi olmadığına emin misin peki ?
Üniversiteye başlarsa unutursun sanırım.
Nasıl farkında değil ki o zaman ? Selamlaşıp muhabbet edince belli ediyorsundur sen de kendini.
Anlıyordur o. Ama demek ki hoşlanmıyor. 6 yıl yani. Çok uzun zaman.
cok degil bence olması gereken de yas farkıdır bız aynı yastayız acıkcası fark olsun ısterdım ama bu cok geri planda kalıyo emın ol. boyle konsyorum ama bende boy farkını takan biriyimmrb kızlaar =)
8 çok büyük bi rakam yaşa göre biliyorum.bu hayranlık değil .hayranlık olsa 1-2 ay sürerdi.ama bu 6 yıl sürdü hala da sürüyo:26: .ve bu komşumuz.çok efendi saygılı,çok yakışıklı değil ama ben onu çok seviyorum.benim farkımda bile değil. sizce ona açılmalı mıyım? ama komşu olduğumuz için sürekli gözümün önünde olcak ve onu her gördüğümde utanıcam..napıyım ki ben şimdi.ona söyleyim mi yoksa ... napıyım bilmiyorum ???
bence 8 yaş sorun değilhiç karşılık vermez misin komşu oğlan bana bir kez gülmez misin komşu oğlu çok şeker ya gelişmeleri takip edicem
kesinliklesizce aradan 3-5 yıl geçince farkeder mi ki beni
8 yaş aslında çok büyük bi fark değil
Ama senin yaşında biri için problem olabilir
Hani 18-19 yaşlarında olsan garip olmaz
Açılma bana kalırsa,çocukca bişey zanneder ve seni kırabilir
Üniversitede farketmeden unutursun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?