canım bak ne dicem :) benim de çocukluk gençlik aşkım vardı böyle yıllarca karşısında titredim inan, aklımdan hiç çıkmadı, onunla aynı üniversiteye gitmeyi istedim o çoktan mezun olmuştu ama onun hocalarından ders alayım onun kampüsünde yaşayayım diye. sonra yıllar geçti.. ben üniversiteye başladım, orda bi çocukla tanıştım. kabul ettim.. 4 yıllık bi ilişkim oldu, çok üzüldüm çok mutlu oldum öyle garip bi ilişki idi. onunla beraberken o çocukluk gençlik aşkımı ne zaman görsem titrerdim. aklımdan çıkardı tabi bazen ama yüzyüze geldiğimizde bayılıcak gibi olurdum. sonra öğrendim ki onun da sevgilisi olmuş, inan yıkıldım. sabahlara dek uyumadım. yıllar geçti yıllar yıllar geçti ve biz şimdi o çocukluk gençlik aşkımla konuşuyoruz. buluşma teklifi etti ve inanılmaz mutluyum nazar değmesin
diyeceğim o ki güzelim, hiçbir şey için acele etme. hayatını ona endeksleme, sen kendi yaşamının önünde lider ol. güzel okullar kazan iyi yerlerde ol. bunu yaparken de onun sevgisi saklı kalsın içinde asla açılma.. zaten yaşayacak bişeyleriniz varsa muhakak önüne çıkartıyor Rabbim.. kendini yıpratma ve asla kendini küçük görme. kaderleriniz birse sizi kimse zaten ayıramaz ki güzelim. gelişmeleri merakla bekliyorum, sorun/sorunun olursa iletişime geçebilirz. öpüyorum canım, hakkımızda hayırlısı