kendimden bıktım gerçekten

vay böyle bişey olduğunu bilmiyordum burdaki hastanede yapmazlar ama en yakın zamanda sevk alıp merkeze gidicem çok teşekkür ederim

bu yaz psikologa gittiğim de ki çok daha kötü durumdaydım işte geçmişi irdeledi büyüme stili falan. tamam bişeler bundan sundan diyoda değiştirme kısmına gelemedik. annem de kızkardeşim de çok sinirlidir ama bakıyorum kız kardaşim vurdum duymaz sadece sinirli ben annem gibi annemin en sevmediğim huylarını sergiliyorum herşeyyi kafaya takma anne allah aşkına diyorum kendim yapıyorum.. üniversiteye gidene kadar kendimi savunamazdım bile herşeyden korkardım korktuğumu blli etmiycem die uğraşırdım. ne bileyim bazen hakikaten sadece hiç bişey düşünmeden gülmek istiyorum.. bugün pazar iki tane öğrencim vrdı ders anlattım 4 saat sabah erkek arkadaşım çarşı iznine çıktı internetin bozulacağı tuttu giremedim. ne bileyim o yorgunlukla bir kızılacak şeye bin kızdım kızdım die haklıykende haksız oldum girdim yatağa ağladım durdum bu kafayla bu hafta ders anlat okulda nöbet tut yurtta nöbet tut. keşke bi sinema olsaydı buralarda blki kafam dağılırdı

vay böyle bişey olduğunu bilmiyordum burdaki hastanede yapmazlar ama en yakın zamanda sevk alıp merkeze gidicem çok teşekkür ederim

Hastanede kan tahlili yapıyorlarsa yaparlar ama her ihtimale karşı eczaneden kendi glikozunu kendin alıp götür, eczacıya şeker yükleme testi için glikoz istiyorum dersen zaten bir kutu veya ambalaj içerisinde verecek canım.Rica ederim.

annenem şeker hastası kendi kendine konuşuyo sinirlenince evde dört dönüyo ondan yani peki böyle şeyler ırsı filan olabilir mi

annenem şeker hastası kendi kendine konuşuyo sinirlenince evde dört dönüyo ondan yani peki böyle şeyler ırsı filan olabilir mi

Gen yoluyla taşınan hastalıkların başında diabet gelir, yani annende varsa sende olma ihtimali var elbette ama dilerim ki sadece zor bir dönemden geçiyorsundur ve bir sağlık sorunun yoktur. Çünkü psikoloji bir biçimde düzeltilebilir ama insulin problemi maalesef ömürlük.

çok teşekkür ederim bilgilendirme iiçin burada üç senede çok yıprandım sanırım o yüzden eskiden de takardım herşeyi kafaya ama bu iki senedir çok kötü hale geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…