Kendimden büyüklerin fikirlerine ihtiyacım var

depresifduygu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
34
0
11
Bilecik
Merhabalar ben on yedi yaşında bir kızım. 1 senedir bir erkekle beraberliğim vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi onunla çok mutluydum ama bu mutluluğumun bedelini fazlasıyla ödedim ilişkimizde. Çok acı çektim yeri geldi de. Daha sonra ben bu hafta sonu bir düğüne gittim ( yakın akraba düğünü) önceden konuştuğum benden 2 yaş büyük biri çok yakındık bana teklif falan etmişti hatta onunla karşılaştım ben bir konuda istekte bulundum oynayalım falan diye red etme düşünün çevremizde onca insan vardı ailesi vardı ona rağmen beni red etmedi sonra düğün sonunda bir aksilik çıktı ben telefonumu ondan almaya gittim ona kızdım sanmış bana mesaj attı daha sonra ben de belirttim kızmadığımı falan sabaha kadar bana mesaj atmış. Mesajlaşıyoruz baya , kafa dengi çok iyi biri , uzun zamandır sevgilisi falan da yokmuş eski sevgili problemim yok yani bana sürekli hala mesaj atıyor beni düşündüğünü dile getiriyor yavşamak değil ama ilgilendiğini gösteriyor yavşamakla o ilgi çizgisini çok sabit koruyor yani olgun düşünüyor sürekli mesaj atıyor vs vs ben dedim buna eskiyi kapatamamışsın galiba benimle ilgili falan o da evet vs vs dedi ben senin mutlu olmanı istiyorum ama kendiminde seninle mutlu olmasını falan istiyorum. Senden sevgilim olmanı beklemiyorum ama yanımda ol , beraber takılalım vs vs tarzı şeyler dedi ben konuyu kapattım. Yani pek pas vermedim. Daha sonra sevgilimede ara verelim dedim ( zaten 2 haftadır pek soğuktuk görşmüyorduk falan) o da dünden razıymış gibi kabul etti öyle işte. Sizce ben ne yapayım sevgilime karşı pek birşey hissetmiyorum artık aşk duygusu bitti gitti. Ama bu erkeğe karşıda balıklama dalıp
korkutup kaçırmak istemiyorum ama bundan hoşlandığımıda hissedebiliyorum ilgimi çekiyor sizce ne yapayım? Tavsiyesi olanlar cevap versin lütfen..

Henüz yaşın için ilişki erken , flört için bir kaç sene daha bekleyebilirsin. Bu yaşlarda sağlıklı kararlar verilemiyor çoğunlukla , yazınızdan da pek bişi anlamış değilim ama sevgiliniz varken bir başkasından hoşlanıyorsuz sanırım , ilerde geriye bakıp güleceksiniz Fikirler her sene değişiyor , 20 yaşına geldiğinde emin ol bu insanlar senin hayatında olmayacak ha olabilirde ama ikinizde birbirinizi akıllı ve doğru seçimde bulundaysanız eğer ki evliliğe kadar gider...

Dipnot geçmek istiyorum , önce kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış , meslek sahibi ol okulun bitince hayat şartlarını yavaş yavaş anlamaya başlarsın zaten erkek arkadaş her zaman olur ama ilk başta geleceğini koruma altına al derim ... Ben 22 yaşındayım yeni kuşaktan olmama rağmen 17 yaşında flört ü normal görmüyorum , ama benm de o yaşta flörtüm olmadı değil hani ama olmasa da olurmuş diyorum

Ben eski kuşaktanım ama 17 yaşın flört için uygun olduğunu düşünüyorum. Sağlıklı olan bu, olmasa problem olur. Bu yaşlarda bu tarz ilişkiler yaşaman normal. Delikanlı deniyor o yüzden. Bi ondan hoşlanıyorsun, bi bundan. Çok normal şeyler bunlar. Farklı farklı insanlarla zaman geçireceksin, karşı cinsi tanıyacaksın, ileriki yaşlarda adımlarını ona göre atacaksın. Karşı olduğum nokta bu yaşta ciddi ilişkiler yaşanmasıdır. Şimdi gönlün kimden yanaysa onunla flört et. Bu senin tercihin, biz ne desek boş. Ama sadece flört et, gez, toz, gününü gün et. Diğer türlü ciddi ilişkileri, sözü, nişanı, evliliği ekmeğini eline aldıktan, ayaklarının üstüne bastıktan sonra düşün.

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma. Bu yaşlar kanın en deli aktığı yaşlar askı kesfediyosun yeni yeni. Eski sevgiline karşı bir şey hissetmiyor oyalama, oyalanma. Bu çocukla da konuş tanı flört et o da zaten sevgili olalım dememiş. Hoşuna gitmeyen bir hareketini görünsen uzaklaşırsın

En guzel heyecanlar bence, sonra dusunup guleceksin belki yasadiklarina ama suan tadini cikart asiiriya kacma sadece. Seninle kim daha cok ilgileniyorsa kimi daha cok yakin hissediyorsan onunla devam et. Ama mutlaka birisini sec, onlarinda hayatini mesgul etme, oyalama hic kimseyi. Ne konular okuyoruz, daha sonra is ciddiye biner diye kendini cok kaptirip yanlis seyler yapma canim 💕

LG G2 D802

Yaşın çokta küçük değilmiş. Kendi kararını verecek, kendini koruyabilecek yaştasın. Hemen bir karar verme tanı, konuş. Su akar yolunu bulur..

Nasil bir tavsiye istiyorsun anlamadim. Daha biriyle bitirmemisken digerine baslamissin. Elin adamina gidip oynayalim demissin, senin orda ailen yokmuydu, buna nasil cesaret edebildin, oynamayi kabul eden cocugun degil senin cekinmen lazimdi. Ayrica uslubun, kullandigin kelimeler hic hos degil, bir kiza hic yakistiramadim. Erkeklere karsi hep boyle tavirlar icinde olursan cok uzulursun, diyim sana. Ve bu yazim tarzi ve uslubun bir erkege ait oldugunu dusunuyorum. Sanirim konu fake.

Sonradan pisman olacagin seyler yapma canim. Gez toz onu tanimaya calis baktin hosuna gitmiyor birak ama hani fazlada umut verme. Ve sevgiline gelicede ara verelim teklifini kabul etmesi bence yanlis seven insan sevdigini gormeden edemez bence. Cok cok cok iyi dusun tercih yapmadan!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eskinin her zaman albenisi çok olur biten bir ilişki için vakit harcama elindekinin kıymetini bil eski sevgilin şuan boşlukta ve o boşluğuda senin doldurmak istediğinden emin aklını kullan hataya düşme😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm gercek bir tavsiye istiyor musun? Daha dogrusu gelecegini bilmek? Sevglinle ayrilcaksin bi ton sorun sikintiyla sonra bu cocukla baslicaksin oda uzn bi sure gidecek bi sene gbi ama sonunda oda bitecek sonra başkası gelecek eski sevflilerinden daha ii oldgnu dusundugn ama bibsure sonra onunda baska seyleri hosuna gitmicek zamanla tartismalar cogalacak ve sevgi azalcak.. oda bitecek ve eger uni okuyacaksan sonra da kariyer yapmayi planliyorsan taaaaaaa isini eline kdr hayatina kimseyler gercek bir birliktelik yasayamacaksin.. yani sonu evlilikle bitmicek.. hepsini seveceksin tartisacaksin soguyacaksn uzulceksin ve ayrilcaksin. Her seferinde guvenin eksilcek vs vs. O yzden simdi hem sevglisini hemde bu cocugu salla! Ne kadar ertelersen sevgli muhabbetini o kdr mutlu ve psikolijin saglikli kalacaktir.. eger inanmazsan ne kdr karamsarsin dersen sadece soledikleemi unutma cunku yuzde 80 bunu yasicaksin. Yuzde 20 ihtimallede o cocukla cok ii anlascaksin ve sonunuz evlilikle biter secim senin!

___dega___

Ayrica bise dicem ya actigin konulara baktim hepsi sevglinle ilgili ve kusasim geldi yengesine tiksinc kari! Hic sevmedigm hareketler onune kahvalti koymalar filan ne bu ya kizm senin bole bi ailede olman kabahat hem zaten evlenmiceksiniz bak iste bosuna psikoljni bozuosun.. sakin bundan snraki iliskilerinde evlencekmissin gbi pembe hayaller kurma bu birrrrr.. ikincisi bundan sonraki iliskilerindede bole aptalliklar olcak kafayi yiceksin bunu sakin unutma canim.. eger biriyle skintisiz gezip tozmak istiosan iliskiye baslamadan once hayatina bi bakk! Cevresi nasil kizlarla nasil ailesi yasami nasil baktin ki genel olark sorun yok o zaman basla ama dedigm gbi senle evlencekmis gbi sonsuz guven duym pembe hayallerde kurma sadece sunu bilki o kisi bi sure hayatinda olcak ve sonra cekip gidecek. Pekj kendini uzmeye kiskanmaya yipratmaya degermi kisa sure icin yoksa hoslandign kisiyle bi sure hos sohbet guzel vakitler mii gecirmek istersin.. ve tekrar soluorum secim senin bu soledimlerimi ben dahil butunnnnnnnmmm cevremdeki kizlar yasadi.. arkadslarim kuzenlerim komsularim okuldan tanidklarim biyerlerde karsilasipta dertlestiklerim yani yasamayan yok. Sende yasicaksin ama en hafif sekilde atlatman icn anlatiorum. Aksi halde yasamadan ogrenemezsin erkekleri hyati ve ayirt edemezsin iisini kotusunu neyse cok konustm hakkinda hayrlisi cnm yasin kuck cok dusnme

___dega___

Nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap,ben de 18 yaşındayım,bana gayet normal geliyor bu yaşlarda sevgili edinmek,hangi yaşlarda edinecekmişiz çok merak ettim.Ama arkadaşça sana benden tavsiye yaşadığın ilişkileri annene anlat,sonra sorun çıkmasın
Ayrıldığın sevgilinle de bir daha görüşme bence,hemen kabul etmiş ara vermeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…