- 11 Ağustos 2017
- 103
- 25
- 98
- Konu Sahibi gonluyorgun
-
iyi akşamlar hanımlar. uzun süredir takip ediyorum burayı ve buradakilerin fikirleri çok hoşuma gidiyor benim de bir derdim var paylaşmak istedim.. 24 yaşındayım evliliğimin 4.yılındayım. Eşimle bazı hayal ve planlarımız vardı çok şükür gerçekleştirdik.Eşim hep çocuk istiyordu bu hayaller olunca olsun deyip erteledik hep. Eee şimdi bahane de kalmadı. Bir tarafım çok istiyor hevesleniyor ama bir tarafım da sorumluluğu ağır olacağı için kaldıramayacağını düşünüyor. Ailelerimiz biraz sorumsuz ikimizinde çok eksiklik yaşadık yaşıyoruz.. Bende öyle ebeveyn olmak istemiyorum.. Bide şuan ablam 4 aylık hamile bize yakın bir yerde oturuyor. Bebek doğunca ben bakacağım zaten 1 kaç yıl sonra taşınacaklar o zamana kadar hep ben bakarım diye konuştuk (memur çalışıyor ablam ) şimdi biz bebekten konuşunca falan sen küçüksün dur daha falan diyor eşim yokken tabi belki onun da etkisinde kalıyorum ama gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı. ha deyince olacak mı tabi ki belli değil nasip bu işler ama bu düşünceler kemiriyor beni.. uzun oldu hakkınızı helal edin .. tarafsız insanlarla konuşmak istedim sadece cevap yazarsanız teşekkür ederim :)
Çok şükür eminim eşimden kendimden emin değilim işte.. Bütün sorumluluk bebek olacak ilişkimiz nasıl olur.. Açıkcası severek evlendik ama son 1 yıldır evliliğimiz oturdu gerçekten anlaşmaya başladık.Bu düzen bozulur mu. Bencillik mi yapıyorumBence ablanızda olsa başkalarının hayatları için kendi hayatınızı ertelemeyin. 4 seneden sonra eşinizden eminseniz bence çocuk için çok ideal bi zaman.
Bazen aynı sizin dedğiniz gibi düşünüyorum yaşımız genç diyorum ama sonra da o sorumluluğu maddi manevi kaldıramayacagımı düşünmek beni kemiriyorr4 yıllık evlisiniz bence tam zamanı düşünsenize sizin canınızdan bi bebek inşallah olur en hayırlısı ile
Özgürlük gidecek sonuçta ama az çocukla yani en fazla 2 çocuk la özgürlük azalmaz diye düşünüyorym ben bebekken de ayrı bi tatlı olurlar bebek videoları izleyin bakalım içiniz pır pır edecek mi :)Bazen aynı sizin dedğiniz gibi düşünüyorum yaşımız genç diyorum ama sonra da o sorumluluğu maddi manevi kaldıramayacagımı düşünmek beni kemiriyorr
4 yilda esini cozmussundur bu evlilige cocuk gelir mi diyee...iyi akşamlar hanımlar. uzun süredir takip ediyorum burayı ve buradakilerin fikirleri çok hoşuma gidiyor benim de bir derdim var paylaşmak istedim.. 24 yaşındayım evliliğimin 4.yılındayım. Eşimle bazı hayal ve planlarımız vardı çok şükür gerçekleştirdik.Eşim hep çocuk istiyordu bu hayaller olunca olsun deyip erteledik hep. Eee şimdi bahane de kalmadı. Bir tarafım çok istiyor hevesleniyor ama bir tarafım da sorumluluğu ağır olacağı için kaldıramayacağını düşünüyor. Ailelerimiz biraz sorumsuz ikimizinde çok eksiklik yaşadık yaşıyoruz.. Bende öyle ebeveyn olmak istemiyorum.. Bide şuan ablam 4 aylık hamile bize yakın bir yerde oturuyor. Bebek doğunca ben bakacağım zaten 1 kaç yıl sonra taşınacaklar o zamana kadar hep ben bakarım diye konuştuk (memur çalışıyor ablam ) şimdi biz bebekten konuşunca falan sen küçüksün dur daha falan diyor eşim yokken tabi belki onun da etkisinde kalıyorum ama gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı. ha deyince olacak mı tabi ki belli değil nasip bu işler ama bu düşünceler kemiriyor beni.. uzun oldu hakkınızı helal edin .. tarafsız insanlarla konuşmak istedim sadece cevap yazarsanız teşekkür ederim :)
Valla 4 senedir evliyim diyosun ablan bence sana sen küçüksün dur derken kendini daha çok düşünmüş onun çocuğu açıkta kalacak yoksa sen bakmazsan sen eşini dinle derim ablamda kardeşinde olsa önceliğin hep eşinin dedikleri olsuniyi akşamlar hanımlar. uzun süredir takip ediyorum burayı ve buradakilerin fikirleri çok hoşuma gidiyor benim de bir derdim var paylaşmak istedim.. 24 yaşındayım evliliğimin 4.yılındayım. Eşimle bazı hayal ve planlarımız vardı çok şükür gerçekleştirdik.Eşim hep çocuk istiyordu bu hayaller olunca olsun deyip erteledik hep. Eee şimdi bahane de kalmadı. Bir tarafım çok istiyor hevesleniyor ama bir tarafım da sorumluluğu ağır olacağı için kaldıramayacağını düşünüyor. Ailelerimiz biraz sorumsuz ikimizinde çok eksiklik yaşadık yaşıyoruz.. Bende öyle ebeveyn olmak istemiyorum.. Bide şuan ablam 4 aylık hamile bize yakın bir yerde oturuyor. Bebek doğunca ben bakacağım zaten 1 kaç yıl sonra taşınacaklar o zamana kadar hep ben bakarım diye konuştuk (memur çalışıyor ablam ) şimdi biz bebekten konuşunca falan sen küçüksün dur daha falan diyor eşim yokken tabi belki onun da etkisinde kalıyorum ama gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı. ha deyince olacak mı tabi ki belli değil nasip bu işler ama bu düşünceler kemiriyor beni.. uzun oldu hakkınızı helal edin .. tarafsız insanlarla konuşmak istedim sadece cevap yazarsanız teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?