- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi gonluyorgun
-
Annelik tarifsiz güzeö bi duygu yabi bınu anlamayanlar ver bi sepetteki çürük elmalar gibi
Sen onu dünyaya gelmeden yokken bile bu kadar düşünüyosan emin ol çok iyi bi anne olursun bence düşün sonra geç lalmışım dersin hem ablanın çocupuna bi süre yine yardımcı olursun bakımında ben 2 çocukla okul ev ödev di ev işiydi derken doğurcam yollarda ben bile yaşım gençken dinçken istedim 3.yü onlarla arkadaş olup daha iyi anlayabilmek için zor mu zor kendinden çok şey veriyosun ama değiyo feda olsun onlara
Karnımdaki bebişin sana bol selamı var mesajı yazana kadar 20kere tekmeledi enaz bu duyguları kaçıema erteleme
Yaşın için küçük diyemem tam yaşı da diyemem ama 4yıllık sağlıklı bir evlilik varsa uygun bir zaman diyebilirim.
Ablan bir yıl orada kalacakmış. Senden daha çok kimseye güvenemez. En başta da bebeğe ben bakacağım demişsin. O yüzden senin hamile kalmanı pek istemez.
alabildiği kadar izin alacak zaten ben kendimde diyorum bakarım tabiki diye ben evdeyim ben varken hiç tanımadıgımız bakıcı mı baksın bebeğe.. elbette bana güvenip yapmadı tabiki. ama bazen bende kendi kendime düşünüyorum bencillik mi yapaıyor ablam diye hep daha küçüksün benim bebek biraz büyüsün maddi olarak hazır msınz falan diyor. kötü düşünmek istemiyorumBen 24 yaşımda anne olmayı istemezdim.
Keza 29 da oldum, hayatım bitti ve bir anne doğdu diyorum.
Bu bile erken geldi bana.
İki sene daha düşünmeyin derim.
Ayrıca ablanız da iyi yere kapak atmış.
Ücretsiz iznini alsın, baksın kendi çocuğuna.
Sizin neyinize güvenip gelecek planı yapıyor acaba?
Ailelerimizle yakın oturuyoruz, ona rağmen çocukları ayda 1 birkaç saat bırakacağım zaman içim rahat etmiyor zaten kimse de gönüllü değil bakmaya.
Siz en az 1 sene bakacaksınız, kolay mı!
iyi akşamlar hanımlar. uzun süredir takip ediyorum burayı ve buradakilerin fikirleri çok hoşuma gidiyor benim de bir derdim var paylaşmak istedim.. 24 yaşındayım evliliğimin 4.yılındayım. Eşimle bazı hayal ve planlarımız vardı çok şükür gerçekleştirdik.Eşim hep çocuk istiyordu bu hayaller olunca olsun deyip erteledik hep. Eee şimdi bahane de kalmadı. Bir tarafım çok istiyor hevesleniyor ama bir tarafım da sorumluluğu ağır olacağı için kaldıramayacağını düşünüyor. Ailelerimiz biraz sorumsuz ikimizinde çok eksiklik yaşadık yaşıyoruz.. Bende öyle ebeveyn olmak istemiyorum.. Bide şuan ablam 4 aylık hamile bize yakın bir yerde oturuyor. Bebek doğunca ben bakacağım zaten 1 kaç yıl sonra taşınacaklar o zamana kadar hep ben bakarım diye konuştuk (memur çalışıyor ablam ) şimdi biz bebekten konuşunca falan sen küçüksün dur daha falan diyor eşim yokken tabi belki onun da etkisinde kalıyorum ama gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı. ha deyince olacak mı tabi ki belli değil nasip bu işler ama bu düşünceler kemiriyor beni.. uzun oldu hakkınızı helal edin .. tarafsız insanlarla konuşmak istedim sadece cevap yazarsanız teşekkür ederim :)
teşekkür ederim :)Bu kararı ablanızın bebeğine baktıktan sonra verin bence. Teyze anne yarısıdır. O zaman netleşir kafanızda. Her ne kadar eşinizden emin olsanız da bakacak olan sizsiniz yanı ağırlık siz de olacak. Kendinizden emin olmadan düşünmeyin derim. Anne olunca hazırsa insan yeniden doğuyor zaten
görüşüyorduk eşimle üniversite bitirdik eşim işe girdi bizde evlenmeye karar verdik.Neden 20 yasinda evlendiniz ki? Yanlis anlamayin yargilamiyorum yalnizca nerak ettim
Acaba ablan hamileliğin kötü geçerde onun bebeğine bakmazsın diyemi seni durduruyor? Bir kaç sene onun bebeğini büyüttükten sonraya saklıyor sanki.
İki bebeğede bakabilirsin belki neden olmasın, farz et ki ikizlerin oldu:)
geçen gün dedi ki şuan hamileliği zor geçiyor bende elimden geldiğince destk olmaya çalışıyorum. senin hamilelğin kötü geçerse aynı ben nasıl sana destek olacagım . bizim bebek biraz ele avuca gelsin.ben sana destek olmak istiyorum gibi şeyler söyledi.
ben gibi mi düşüyordunuz ? Ben aslında evliliğimizin 2. yılında istiyrdumçocuk istemeye istemeye 38 yasına geldim
26 da evlendımben gibi mi düşüyordunuz ? Ben aslında evliliğimizin 2. yılında istiyrdum
ama evliliğimiz oturmadı ev sorumluluk kendimizi törpüleme arada ablam taşındı. yıllar geçti derken bu zamana geldik işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?