- 21 Mart 2019
- 1.658
- 605
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Para, güzellik sizin için ne kadar ön planda böyle. Bunlardan eksik kalınca depresyona giriyorsanız durmunuz vahim.Kızlar selam bu kadar dürüstçe içimden geçeni yazabileceğim tek platform burası. Kısaca konuya giriyorum.
Normalde dışarıdan beğenilen ve kendimi de güzel bulan biriyim ama geçen gün böyle saçlarım biraz yağlı 0 makyajdım ve kendimi güzel bulmuyodum hiç enerjim yoktu. O gün arkadaş ortamında bir kız vardı ve böyle full makyaj ve bence çok dikkat çekiciydi inanılmaz kıskandım sanki herkes ona bakıyor gibi hisseytim o kdar modum düştü ki… sizce bu neden oluyor? Her gün full makyaj mı olmalıyız iyi hissetmek için? Bence makyajlı ve makyajsız gerçekten çok değişiyor ya siz ne düşünüyorsunız? Ama makyaj yapınca da cildime zarar veriyor gibi hissediyorum.
Size de böyle bir durum oluyo mu güzel birini görünce mod düşmesi gibi? Yapıcı yorumlarınızı bekliyorum
Peki makyaj konusunda ne düşünüyorsunuz? Her gün makyajlı mısınız bence cok değiştiriyor yaBen de olmuyor. Güzel kız diyorum. Kenimle onu yarıştırmıyorum zira yarıştıracak belli kriterler yok bence. Kendine bakan herkes değişik şekilde güzel.
Para su an ne alaka anlamadımPara, güzellik sizin için ne kadar ön planda böyle. Bunlardan eksik kalınca depresyona giriyorsanız durmunuz vahim.
YooPeki makyaj konusunda ne düşünüyorsunuz? Her gün makyajlı mısınız bence cok değiştiriyor ya
Wow… ben asla diyemiyorum ya sanki boyle hep en guzel ben olmaliymisim gibi hissediyorum tabi ki mümkün değil böyle bir şey ama ne yapmalıyım acaba? Makyajsız ve çirkin hissettigim için mi böyle olduYoo dusunmuyorum.
Aksine ne güzel,bakimli. O vucud bende de olsa diyorumhayran hayran izliyorum
Vardır umarım ya… ama buraya dertlerimi konu açıyorumSizin bir tane iyi huyunuz yok mu ya?
Bence cok degistiriyor yaSadece makyajlilar mi guzel
Aynen katılıylrum etraf çok güzel kadınlarla dolu ve işte ben kıskanıyorum sanırımBen neredeyse 4-5 senedir makyaj yapmıyorum.
Temiz olmak bana yetiyor.
Güzel kokayim,temiz olayım yeterli.
Etraf artık çok güzel kadınlarla dolu bakımlı kadın çok seviyorum ben
Her gördüğümü kiskansaydim oooo dışarı çıkamazdim
Degistiriyor belki. Makyaj kullanmiyorum. Bence oylede guzeliz.. Makyajsiz halinide sevBence cok degistiriyor yasizce?
Yapma hergun makyaj yazık o cildine sonra ne hale gelirAynen katılıylrum etraf çok güzel kadınlarla dolu ve işte ben kıskanıyorum sanırımsizce ne yapmalıyım? Kendimi iyi hissedince boyle bir sey olmuto da her gün makyaj da yapmak istemiyorum
Temiz bir cilt,temiz ve bakımlı dişler,tertemiz üst baş,makyajdan çok daha yakışır insana.Bu benim şahsi fikrim.Özel günler haricinde makyaj yapmıyorum ve kendimi asla kötü hissetmiyorum.Wow… ben asla diyemiyorum ya sanki boyle hep en guzel ben olmaliymisim gibi hissediyorum tabi ki mümkün değil böyle bir şey ama ne yapmalıyım acaba? Makyajsız ve çirkin hissettigim için mi böyle oldu
Yüzüm nasıl parlayabilir acaba? Neler yapmam gerek? Kuzenim botoks yaptırıyo onun da öyle ama ben henüz yaptırmak istemiyorım. Bazılarının da botokslu gibi parıl parıl duruyor. Bu işin sırrı nedir?Yapma hergun makyaj yazık o cildine sonra ne hale gelir
Yüzünün parlasi,temiz olması ve senin temiz olman gayet dikkat çekici oluyor merak etme.
Sen içinden kötü hissediyorsun dışın çirkin değildir merak etme ama bı destek alanda fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?