- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.245
- 698
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Kıyaslamalardan hoşlanmamPara su an ne alaka anlamadımgercekten hissettigimi yazdim hani sizler ne dusunuyorsunuz benzer seyleri yasayan var mi?
Burada güzellik konuları var.Yüzüm nasıl parlayabilir acaba? Neler yapmam gerek? Kuzenim botoks yaptırıyo onun da öyle ama ben henüz yaptırmak istemiyorım. Bazılarının da botokslu gibi parıl parıl duruyor. Bu işin sırrı nedir?
Çok teşekkürler. Sizin mesela günlük hayatta cildiniz ışıl ışıl parlıyor mu? Ben bunları yapınca duştan sonra güzel oluyo ama yarına parlaklık falan olmuyorBurada güzellik konuları var.
Günlük rutin yüzümüze ve kişisel bakimizoza neler yaptığımızı yazıyoruz.
Oraları takip edebilirsin.
İnsanlar kullandıkları memnun kaldığı yada kalmadığı ürünleri gösteriyor faydalı olabilir.
Işıl ışıl olman için düzenli bakım yapman,temiz olman yeterli.
Benim yıllardır en sevdiğim olay yüzüme her duşta kese yaparım gözenekler açılsın diye.
Duştan çıkarken mutlaka yüzümü soğuk suyla yıkarım gözenekler için çok iyi.
Bunu da aklında tut düzenli yap faydasını görürsün bence.
Iban atıyorum. Ücreti gönderin bilgileri alınÇok teşekkürler. Sizin mesela günlük hayatta cildiniz ışıl ışıl parlıyor mu? Ben bunları yapınca duştan sonra güzel oluyo ama yarına parlaklık falan olmuyor
Ben hiç makyaj yapmam, çok çok rimel sürerim. Allık ve ruj, oldu bitti.Peki makyaj konusunda ne düşünüyorsunuz? Her gün makyajlı mısınız bence cok değiştiriyor ya
Yalan soylemicem öyle ışıl ışıl olmadımÇok teşekkürler. Sizin mesela günlük hayatta cildiniz ışıl ışıl parlıyor mu? Ben bunları yapınca duştan sonra güzel oluyo ama yarına parlaklık falan olmuyor
Hergün makyaj yapmak mı.. ne gereği var ki, ah şu dayatılan algılarKızlar selam bu kadar dürüstçe içimden geçeni yazabileceğim tek platform burası. Kısaca konuya giriyorum.
Normalde dışarıdan beğenilen ve kendimi de güzel bulan biriyim ama geçen gün böyle saçlarım biraz yağlı 0 makyajdım ve kendimi güzel bulmuyodum hiç enerjim yoktu. O gün arkadaş ortamında bir kız vardı ve böyle full makyaj ve bence çok dikkat çekiciydi inanılmaz kıskandım sanki herkes ona bakıyor gibi hisseytim o kdar modum düştü ki… sizce bu neden oluyor? Her gün full makyaj mı olmalıyız iyi hissetmek için? Bence makyajlı ve makyajsız gerçekten çok değişiyor ya siz ne düşünüyorsunız? Ama makyaj yapınca da cildime zarar veriyor gibi hissediyorum.
Size de böyle bir durum oluyo mu güzel birini görünce mod düşmesi gibi? Yapıcı yorumlarınızı bekliyorum
Wow… ben asla diyemiyorum ya sanki boyle hep en guzel ben olmaliymisim gibi hissediyorum tabi ki mümkün değil böyle bir şey ama ne yapmalıyım acaba? Makyajsız ve çirkin hissettigim için mi böyle oldu
Wow… ben asla diyemiyorum ya sanki boyle hep en guzel ben olmaliymisim gibi hissediyorum tabi ki mümkün değil böyle bir şey ama ne yapmalıyım acaba? Makyajsız ve çirkin hissettigim için mi böyle oldu
Olsun ne var, ne güzel görünüyosun deKızlar selam bu kadar dürüstçe içimden geçeni yazabileceğim tek platform burası. Kısaca konuya giriyorum.
Normalde dışarıdan beğenilen ve kendimi de güzel bulan biriyim ama geçen gün böyle saçlarım biraz yağlı 0 makyajdım ve kendimi güzel bulmuyodum hiç enerjim yoktu. O gün arkadaş ortamında bir kız vardı ve böyle full makyaj ve bence çok dikkat çekiciydi inanılmaz kıskandım sanki herkes ona bakıyor gibi hisseytim o kdar modum düştü ki… sizce bu neden oluyor? Her gün full makyaj mı olmalıyız iyi hissetmek için? Bence makyajlı ve makyajsız gerçekten çok değişiyor ya siz ne düşünüyorsunız? Ama makyaj yapınca da cildime zarar veriyor gibi hissediyorum.
Size de böyle bir durum oluyo mu güzel birini görünce mod düşmesi gibi? Yapıcı yorumlarınızı bekliyorum
Hasetligin böylesiKızlar selam bu kadar dürüstçe içimden geçeni yazabileceğim tek platform burası. Kısaca konuya giriyorum.
Aynen öyle şu an görünüşüme takmış bulunmaktayımSiz yeni regl olmuş , hormon değişimleri nedeniyle bedenindeki değişimlere alışmaya çalışan küçük bir kız değilsiniz.
Siz 27 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Şu an görünüşünüze odaklandığınız için , kendiniz de eksiklikler görüyorsunuz.
Makyajsız çıktığım günler de oluyor ama genel olarak yapmayı seviyorum. Zaten rimel ruj far başka bir şey kullanmıyorum. Aşırı da değiştirmiyor bence.Peki makyaj konusunda ne düşünüyorsunuz? Her gün makyajlı mısınız bence cok değiştiriyor ya
Fesatlik diyoruz buna.Kızlar selam bu kadar dürüstçe içimden geçeni yazabileceğim tek platform burası. Kısaca konuya giriyorum.
Makyajla yapılan güzelliğe takılmıyorum. Ha makyaj yapıyor muyum evet ama tadında. Ve benden güzel arkadaşlarım çok yeni tanıştığımda dahi bu benim çok hoşuma gidiyor iltifat ediyorum mutlaka maşallah diyerek başlıyorum ne kadar güzelsin derken ben mutlu oluyorum açıkçası hatta lisede öznur diye arkadaşım vardı hala çok beğenirim kendisini ama ilk tanıştığımızda resmen kızın peşine takılmıştım asdfghj annem sen cidden bu kıza aşık olmuşsun gibi davranıyorsun diye korkardı ama ben fazla belli ederim duygularımı :) Öznur ilk tanıştığımda balık etliydi kilo inanılmaz yakışırdı şimdi 15 kilo vermiş neredeyse zayıflıkta yakışmış ben hiçbir zaman böyle kötü hissetmem aksine hoşuma gider :)Kızlar selam bu kadar dürüstçe içimden geçeni yazabileceğim tek platform burası. Kısaca konuya giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?