Kendimden güzel birini görünce mod düşmesi?

Yüzüm nasıl parlayabilir acaba? Neler yapmam gerek? Kuzenim botoks yaptırıyo onun da öyle ama ben henüz yaptırmak istemiyorım. Bazılarının da botokslu gibi parıl parıl duruyor. Bu işin sırrı nedir?
Burada güzellik konuları var.
Günlük rutin yüzümüze ve kişisel bakimizoza neler yaptığımızı yazıyoruz.
Oraları takip edebilirsin.
İnsanlar kullandıkları memnun kaldığı yada kalmadığı ürünleri gösteriyor faydalı olabilir.
Işıl ışıl olman için düzenli bakım yapman,temiz olman yeterli.
Benim yıllardır en sevdiğim olay yüzüme her duşta kese yaparım gözenekler açılsın diye.
Duştan çıkarken mutlaka yüzümü soğuk suyla yıkarım gözenekler için çok iyi.
Bunu da aklında tut düzenli yap faydasını görürsün bence.

Çok teşekkürler. Sizin mesela günlük hayatta cildiniz ışıl ışıl parlıyor mu? Ben bunları yapınca duştan sonra güzel oluyo ama yarına parlaklık falan olmuyor

Çok teşekkürler. Sizin mesela günlük hayatta cildiniz ışıl ışıl parlıyor mu? Ben bunları yapınca duştan sonra güzel oluyo ama yarına parlaklık falan olmuyor
Iban atıyorum. Ücreti gönderin bilgileri alın
Tr34 4040 5050 ..
.

Peki makyaj konusunda ne düşünüyorsunuz? Her gün makyajlı mısınız bence cok değiştiriyor ya
Ben hiç makyaj yapmam, çok çok rimel sürerim. Allık ve ruj, oldu bitti.
Üstelik kılığıma kıyafetime de hiç ozenmem. Seyehat fotolarımda bile üstümde peşpeşe aynı kıyafetler vardır, paylaşmaktan da cekinmem:)
Yine de ortamda benden Güzel kızlara da asla takıldığım olmadi. Dünyada benden Güzel,şık milyonlarca kız var,neden takılayim ki? Ben kendimi olduğum halimle seviyorum, benim ilgi alanıma giren insanlar da zaten benim bu halimi,güzelliğimden çok hayat enerjimi sever. Eşim dostum hoşsohnetimi, esprilerimi sever , yeni tanıştığım insanlar hikayelestirip anlattığım anılarımı dinlemeyi ,yardimseverligimi sever ..
Yani sevilmek ve ortamda dikkat çekmek için kendimce çokça özelliklerim var. Kendimi sevdiğim için diğer insanların da iyi olması beni üzmek yerine mutlu ediyor. Gözüm gönlüm açılıyor:)
Bence tamamıyla insanın kendisini begenmesiyle alakalı.
Mesela şu an şehir dışındayım, daha bugün yasitim kuzenimle görüştüm. Kuzenim maddi durum olarak benim yirmi kat üstüm olabilir, kendisinin durumu zaten iyi, eşi şehrin en adı duyulmuslarindan biri. Kız lüks arabasiyla aldı beni,gezdirdi, evine gittik,evli mutlu çocuklu, yatılı bakicili, dünya tatlısı çocuklarını sevdik... Ama ben zaten kendi hayatımdan çok mutlu olduğum için onun bu hayatı beni sadece mutlu etti, böyle gördüğüme sevindim. Üstelik doğumdan sonra eskisinden de zayıf olmuş, bir ton da fiziğini övdum:))
Siz de kendinizi sevmeye başladıkça böyle şeylere takılmayacaksiniz bence.

Yalan soylemicem öyle ışıl ışıl olmadım
Evet duştan hemen sonra o gün parlıyor ama ertesi gün sanki kirli gibi hissediyorum.
Belki başkasına parlak,ışıl ışıl geliyordur ama ben öyle hissetmiyorum.
Birde ben esmerim açık tenli kadınları daha çok beğeniyor,fresh gibi görüyorum.

Hergün makyaj yapmak mı.. ne gereği var ki, ah şu dayatılan algılar

Wow… ben asla diyemiyorum ya sanki boyle hep en guzel ben olmaliymisim gibi hissediyorum tabi ki mümkün değil böyle bir şey ama ne yapmalıyım acaba? Makyajsız ve çirkin hissettigim için mi böyle oldu

Siz yeni regl olmuş , hormon değişimleri nedeniyle; bedenindeki değişimlere alışmaya çalışan küçük bir kız değilsiniz.

Siz 27 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Şu an görünüşünüze odaklandığınız için , kendiniz de eksiklikler görüyorsunuz.

Kendinizle barışık bir hayat sürmenin yolunu bulabilmenizi dilerim.

Wow… ben asla diyemiyorum ya sanki boyle hep en guzel ben olmaliymisim gibi hissediyorum tabi ki mümkün değil böyle bir şey ama ne yapmalıyım acaba? Makyajsız ve çirkin hissettigim için mi böyle oldu

Siz yeni regl olmuş , hormon değişimleri nedeniyle bedenindeki değişimlere alışmaya çalışan küçük bir kız değilsiniz.

Siz 27 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Şu an görünüşünüze odaklandığınız için , kendiniz de eksiklikler görüyorsunuz.

Olsun ne var, ne güzel görünüyosun de
Kendini niye yarıştırıyosun
Bu yarıştırma biter mi hem 7/24 hazır ve nazır olman gerekir bu düşüncelerle yaşarsan.
Destek alsan daha sağlıklı olur.Normal değil sizi baya üzer bu durum yıpratır.

Hasetligin böylesi

Aynen öyle şu an görünüşüme takmış bulunmaktayım böyle ışıl ışıl olmak istiyorum mesleğim gereği de sosyal medya çok önemli olduğu için hesap açtım yemekler üzerine. Orada keşfetimde gördüğüm kadınlar da iyice benim psikolojimi bozdu

Benn her gun makyaj yaparim makyajsiz kendimi bakimsiz hissediyorum. Makyajdan kasit full fondoten degil goz kalemi rimel bir alliklada gununkurtarabilirsin bb ya da cc kremler var ton esitleyen cilde zararda vermiyor. Ama saxi yagli gezmek ayri bi konu o sekilde toplum icine cikmamak lazim mumkunse

Peki makyaj konusunda ne düşünüyorsunuz? Her gün makyajlı mısınız bence cok değiştiriyor ya
Makyajsız çıktığım günler de oluyor ama genel olarak yapmayı seviyorum. Zaten rimel ruj far başka bir şey kullanmıyorum. Aşırı da değiştirmiyor bence.

Ama makyajlı kendimi daha güzel bulacak kadar değiştiriyor evet.

Yani ışıl ışıl cilt istiyorsanız. Bol su ve bol nemlendirici, sebze ve meyve öneririm. Ayrıca şekerden de uzak durmak da cilde iyi geliyor bence

Fesatlik diyoruz buna.

Makyajla yapılan güzelliğe takılmıyorum. Ha makyaj yapıyor muyum evet ama tadında. Ve benden güzel arkadaşlarım çok yeni tanıştığımda dahi bu benim çok hoşuma gidiyor iltifat ediyorum mutlaka maşallah diyerek başlıyorum ne kadar güzelsin derken ben mutlu oluyorum açıkçası hatta lisede öznur diye arkadaşım vardı hala çok beğenirim kendisini ama ilk tanıştığımızda resmen kızın peşine takılmıştım asdfghj annem sen cidden bu kıza aşık olmuşsun gibi davranıyorsun diye korkardı ama ben fazla belli ederim duygularımı :) Öznur ilk tanıştığımda balık etliydi kilo inanılmaz yakışırdı şimdi 15 kilo vermiş neredeyse zayıflıkta yakışmış ben hiçbir zaman böyle kötü hissetmem aksine hoşuma gider :)

Kendinize olan özsaygınızın yeteri kadar olmaması nedeniyle kaynaklanıyor bu durum. Şunu unutmayın en çok kendimize değer vermeli her halimizle kendimizi oldugu gibi kabul edip sevmeliyiz. Bunun için Youtube da kendini sevme değer verme meditasyonlarını izleyip faydalanabilirsiniz. Ruhunuz bedeninizle her haliyle mutlu oldugunda diğer kişileri görmemeye başlarsınız.

Bu arada şahsi gorusum dogal bayanlar her haliyle daha cekici geliyor bana.Kapitalist dunya biz kadınlara guzellik algısı olusturuyor. Ve bunu gerek oyuncaklarla gerekse sosyal medya uzerinden cok iyi yapıyorlar. Daha cocukken elimize cindy bebekleri verdiler. O bebeklerle oynayan cocukların guzellik algısı bilinç altına ta o yaşlarda oturdu bile.. Sonra o cocuk buyuyup kendi bedeniyle kolaysa barısık olsun.. Gunumuzde genc kızlar dahi estetik ameliyatı oluyorlar.. Hiç farketmiyor musunuz herkes aynı olmaya basladı. Bence bu durum fazlasıyla itici.. Doğal olmak farklı olmak demektir..ve evet makyaj cildi yaslandırıyor özel gunler hariç fondeten allık vs surmemek en iyisi.

2 senedir hiç makyaj yapmıyorum kimseyide ay çok güzel diye kıskanmıyorum enerjisi var kendine bakmak istiyor yapıyor ben sadce canlı tutuyorum makyaj yapmayı bıraktım

Ya bana şey oluyor o gün iyi günümde değilsem ve özenmiş birini gördüysem lanet olası travie götünü kaldırıp sen de hazırlansaydın falan. Kıskanmak gibi bir durum söz konusu olamaz. Sadece kendi kendime yaltaklanırım sen de yapabilirdin gibi. Doğru olan da bu bence diğer türlü şişersiniz ahahaahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…