beni yanlış anlamayın ama ,bu kadar boş tehtıde siz ızın verıyorsunuz kusura bakmayın .
adam sıze gelmıs ,yok goguslerının guzellıgı aklımdan cıkmıyor, yok efendım vucudunun guzellıgı aklımdan
cıkmıyor ruyalarımda senı dusunuyorum ,yok efendım pala adlı sarkıcının soyledıgı sarkıyla
senı hayal edıyormus ,yok efendım bebek dogur bana v.s vs.
kusura bakmayın ama ,bu adam sızı tehtıt etmıyorda bıldıgın dalga gecıyor senınle .
sen de buna ızın verıyorsun .hem ıgrendıgını soyluyorsun bu adamdan hem de ondan gelen mesajları
okumaya devam edıyorsun .adam resmen afadersın soyledıgı sozlerle hayal dunyasında kendını tatmın edıyor
o kadar ıgrenc bı muhabbet yanı ,sız de korkuyorum ne yapcam ben deyıp bu adamın hayal dunyasına eslık edıyorsunuz yanı .
o kadar ıgrenc cumleler kuruyor kı sıze ,tehıtıdı fılan bosverırırım bana ulasacak tum yolları engellerım
yıne de bu adamın pıs hayallerını susleyecek meze olmam .sız boyle korktugunuzu bellı etmeye devam edersenız
daha neler yapar neler ..ayrıca dedıgım gıbı bu adam senı tehtıt mehtıt etmıyo ,resmen pıs hayallerını
suslemen ıcın senı rahatsız edıyor hepsı bu .babana ne dıyecek sanıyorsun sen !
fotoları gosterecek dıyelım uc bes de ıftıra atıp senı karalayacak dıyelım hadı .en kotusu bu olur
pekı baban bunları duyup gorunce ,senı cezalandırıp onu odullendırecek degıl dımı .sana ne olacaksa
ona da aynısı olur .bu adamın babana gıdıp bırseylerı acıklaması ıcın ,once kendınden vazgecmelı
kendını gozden cıkarmalı.sana ettıgı cumlelerden anladıgım kadarıylada
kendınden vazgececek kadar yureklıde degıl .o yuzden bosuna korku yapıyorsun .