kendimden igrenıyorum!!

kızlar sız babamı bılmıyorsunuz.. olayı kapatıp benı korumak yere dahada rezıl eder olay cıkarır vallah.. allah kımseyı babamın cenesıne düsürmesın =(

Ayyyy ayni benim babam cok kötü bir baba rolü, ayyyy ama bosver bu baba tipleri bile kizlarini aff eder cok sürer ama olsun , elin manyagina ezdirecegine birak baban konussun

Bu kişi kesinlikle sizi sevmiyor, tek niyeti cinsel anlamda sizle birlikte olmak ve bırakmak
tek derdi bu, bebek de bahanesi olmuş..
Ona "Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın." diyin bakın izleyin hiç bir şey yapamayacak..
Bu arada dışarıya asla yalnız çıkmayın, yanınızda mutlaka birisi olsun..

Son düzenleme:
psikopat, ruh hastası!!!! :47: :47:

Merak etme bir halt yiyemez! Korkma,korktuğunu belli etme en azından..Ne halt yersen ye ben kendimden eminim seni de istemiyorum öldürseler seninle evlenmem de.yani hiçbir koşulda ona dönmeyeceğini,onu sevmediğini bilsin.bir daha muhatap olma.. Annene anlat,istemediğini ve seni tehdit ettiğini söyle,iftiralar atıyor bana de..Babana anlatmayı annenle karar verin.

Merak etme havlayan köpek ısırmaz..

Bu kişi kesinlikle sizi sevmiyor, tek niyeti cinsel anlamda sizle birlikte olmak ve bırakmak
tek derdi bu, bebek de bahanesi olmuş..
Ona "Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın." diyin bakın izleyin hiç bir şey yapamayacak..
Bu arada dışarıya asla yalnız çıkmayın, yanınızda mutlaka birisi olsun..

sevmedıgı apacık ortada.. seven ınsan böyle ezıyet etmez hele böyle cırkınce seyler söylemez.. sımarık büyütülmüs her dedıgı olmus, yapılmıs .. ıstedıgını elde edemedı cocuk gıbı ezıyet edıyor..

psikopat, ruh hastası!!!! :47: :47:

Merak etme bir halt yiyemez! Korkma,korktuğunu belli etme en azından..Ne halt yersen ye ben kendimden eminim seni de istemiyorum öldürseler seninle evlenmem de.yani hiçbir koşulda ona dönmeyeceğini,onu sevmediğini bilsin.bir daha muhatap olma.. Annene anlat,istemediğini ve seni tehdit ettiğini söyle,iftiralar atıyor bana de..Babana anlatmayı annenle karar verin.

Merak etme havlayan köpek ısırmaz..

sanırım bıraz zamana ıhtıyacım var.. utanc ıcındeyım.. burası dısında kımseyle bunu paylasamam sımdılık.

sanırım bıraz zamana ıhtıyacım var.. utanc ıcındeyım.. burası dısında kımseyle bunu paylasamam sımdılık.

Güzelim utanacak bir şey yok..Benzer bir şey benim de başıma gelmişti. Evet, böyle iğrenç birine nasıl aşık oldum diye kendine kızıyorsun ama insanlar hata yapıyor işte.. Şimdi önemli olan kendine kızman değil,sorunu çözmen.

Tek başına dışarı çıkma..Mesajlarına cevap verme,olumlu olumsuz her cevabın umut verir..ama kontrolü elden bırakma..

Geçmiş sayfalarda bir anne kızına yapılandan bahsetmişti..
Sen de annene hiç bir şeyi saklamadan olanı biteni anlat.
ve o bayanın yaptıklarını yapın.

beni yanlış anlamayın ama ,bu kadar boş tehtıde siz ızın verıyorsunuz kusura bakmayın .

adam sıze gelmıs ,yok goguslerının guzellıgı aklımdan cıkmıyor, yok efendım vucudunun guzellıgı aklımdan

cıkmıyor ruyalarımda senı dusunuyorum ,yok efendım pala adlı sarkıcının soyledıgı sarkıyla

senı hayal edıyormus ,yok efendım bebek dogur bana v.s vs.

kusura bakmayın ama ,bu adam sızı tehtıt etmıyorda bıldıgın dalga gecıyor senınle .

sen de buna ızın verıyorsun .hem ıgrendıgını soyluyorsun bu adamdan hem de ondan gelen mesajları

okumaya devam edıyorsun .adam resmen afadersın soyledıgı sozlerle hayal dunyasında kendını tatmın edıyor

o kadar ıgrenc bı muhabbet yanı ,sız de korkuyorum ne yapcam ben deyıp bu adamın hayal dunyasına eslık edıyorsunuz yanı .

o kadar ıgrenc cumleler kuruyor kı sıze ,tehıtıdı fılan bosverırırım bana ulasacak tum yolları engellerım

yıne de bu adamın pıs hayallerını susleyecek meze olmam .sız boyle korktugunuzu bellı etmeye devam edersenız

daha neler yapar neler ..ayrıca dedıgım gıbı bu adam senı tehtıt mehtıt etmıyo ,resmen pıs hayallerını

suslemen ıcın senı rahatsız edıyor hepsı bu .babana ne dıyecek sanıyorsun sen !

fotoları gosterecek dıyelım uc bes de ıftıra atıp senı karalayacak dıyelım hadı .en kotusu bu olur

pekı baban bunları duyup gorunce ,senı cezalandırıp onu odullendırecek degıl dımı .sana ne olacaksa

ona da aynısı olur .bu adamın babana gıdıp bırseylerı acıklaması ıcın ,once kendınden vazgecmelı

kendını gozden cıkarmalı.sana ettıgı cumlelerden anladıgım kadarıylada

kendınden vazgececek kadar yureklıde degıl .o yuzden bosuna korku yapıyorsun .

Son düzenleme:
savcılığa git numarayı ver mesajları silmediysen göster şikayette bulun.ben öyle yaptım şimdi kafam rahat :51:

Back
X