kendimden igrenıyorum!!

Bence annene anlat seni tehdit ediyormuş. Allah korusun yarın bir gün sana bir şey yaparsa seni Müge Anlı'da aramayalım, annen müdahale etsin olaya. Şimdi diceksin bu ne karamsar bakış açısı ama kimin başına ne gelecegini bilemiyoruz. Belki de bu son ihtimal ama olsun yine de paylaş annenle. Ben de sana benzer bir şey yaşıyorum, ben sevgili bile olmadım yüzünü bile bilmem ama teklifi kabul etmiyorum diye sürekli tehdit ediyor kaçırmakla vs. Ben de yakında annemle paylaşmayı düşünüyorum. Benim bir sorumsuzlugumm olmadıgı halde utanıyorum. :50:

off nedır bızım bu cektıgımız yaa =(

sende anlatmak ıstermısın.. bıraz olsun rahatlıyorum ben burda .. pcmı kapatıp yataga uzanınca yıne gözyaslarım ıle bogusuyorum :14:

annem saten hıc hoslanmıyordu onu yanı haberı vardan ondan.. babamın dogal olarak haberı yok.. aıleme anlatamam .. erkek kardesım duyarsa gebertır onu :18:

polısten kımse korkmuyorkı ..

:26:yurt disinda degilmisin orda daha cok korkmuyorlarmi polisten :26:

Arkadasim sen bu niki aldigna pisman olan kiz degilmisin erkek arkadasindan ayrildin fln biyerde okumustum sanki...Neyse Konuya gelelim.zor bi durumdasin ama o adamin tarafindanda dusun,.seni ne kadar sevmiski ta sacmaliyor

bende onu cok sevıyordum kendısı bu hale gelmemızı sagladı.. benden borc para alıp gıttı barlarda harcadı!!

essek gıbı calısıyor gece gündüz ama borc ıcınde yüzüyor.. tamam hersey para degıl ama o son yaptıgı sey bardagı tasırdı.. yorgunum yatıyorum dıyor ve gecelere akıyor.. borcumu kapatcam deyıp benden aldıgı parayla.. bu mu sevgı?? sevdıgını kandırmak mı??

bana bebek dogur dıyor baska bırsey demıyor.. evlenelım cocuk dogur sonra ayrılırız dıyor böyle bırsey duydunmu sen hayatında :14:

duymadim ama ailene anlatmaktan baska caren yok yani olsaydi burda care aramazdin,
poliste ise yaramiyor...

yazi tipinide buyutsen fena olmaz okumakta zorlaniyorum kendi adima..

Son düzenleme:
yurt dısındayım buranında türkıyeden pek farkı yok.. polıs de kım kı??

canim nasil korkmazlar..

bilmiyorum yasadiginiz yeri ama biliyorsun gözaltinda filan bircok kisi iskence sonucu yasamini yitirdi ya da zorla sucu kabul ettirdiler..

birde tehtid ediyor yani bu gercekten büyk suc,

hic olmadi ugrasir durur madem annene diyecekmesin,git polise sonra aciklarsin rahatsiz ediyordu diye, ayrintiya girmeden

sonucta yasindan dolayi aileni karistirmazlar

duymadim ama ailene anlatmaktan baska caren yok yani olsaydi burda care aramazdin,
poliste ise yaramiyor...

yazi tipinide buyutsen fena olmaz okumakta zorlaniyorum kendi adima..

sana bıse dıyım mı suan aklımda olan tek care ya o ölcek yada ben ölcem care bu .. vallah aılem duyarsa ben nasıl bakcam daha yüzlerıne.. eskısı gıbı olamayız heralde.. eskı nesem eskı huzurum olmaz evımde kı suan pekde huzur yok evımızde =(

off nedır bızım bu cektıgımız yaa =(

sende anlatmak ıstermısın.. bıraz olsun rahatlıyorum ben burda .. pcmı kapatıp yataga uzanınca yıne gözyaslarım ıle bogusuyorum :14:

Dediğim gibi görsem tanımam bile o yüzden anlatacak pek bir şey yok. Lise 2'den beri takip ediyor o da bizim lisedenmiş. Önce faceden mesaj atmıs ben profiline bile bakmadan reddettim hatta yalandan sevgilim bile var dedim. Sonra baktım devam ediyor engelledim. Yeniden hesap açıp mesajlar atıyordu. Bu arada face nadir girerim, ayda bir bile girdigim olur. Mesajlar birikmiş. Kendini öldürmekle beni kaçırmakla tehdit etti bunun gibi bir sürü saçma sapan şeyler... 4 sene oldu ve hala bir yerlerden ulaşıyor bana. Kendi sınıfımdan onu tanıyan bir kaç kişiye sakat bir tip mi diye sordugumda hoş cevaplar da almadım. Zaten öyle saçma konusmasından da belliydi, onun hakkında nasıl hoş bişi duyabilirdim ki! Ve daha kötüsü telefonumu nerden bulduysa bana mesajlar geliyordu. '' şu an kardeşinle markettesin'' gibi, yani takip bile ediliyordum. Tamam seven insana saygım var ama bu sevmek degil psikopatlık. Ben mecbur muyum bilmedigim biriyle bişeyler paylaşmaya? Şimdi yine durup durup arada dank diye mesajlar geliyor, çıldırcam. Kaçıncı yüzyıldayız, bu nasıl bir zihniyet bilmiyorum. Yok yere sıkıntı, stres yaşattırı
yorlar insana. Allah bildiği gibi yapsın, benden uzak olsun. İşte bütün hikaye bu ama yine de insan annesine anlatmaya çekiniyor. Neden çekiniyorum bilmiyorum kendime de kızıyorum. :26:

.

Son düzenleme:
Canim korkma hemen dur bakalim
böyle erkeklerden nefret ediyorum
ayrilinca hemen cirkinlesiyorlar :S
anlatirim manlatirim diyorsa
sIkiyorsa anlat de
abime herseyi anlattim, bana attigin iftirayida anlattim,
yana döne seni ariyor, agzini burnunu dagitcak de
vallahi bak böyle söyle,
eger korkarsan, korktugunu belli edersen üstüne daha fazla gelir,
hicbi halt yiyemez merak etme
esek gibi kabullencek ayrildiginizi

sana bıse dıyım mı suan aklımda olan tek care ya o ölcek yada ben ölcem care bu .. vallah aılem duyarsa ben nasıl bakcam daha yüzlerıne.. eskısı gıbı olamayız heralde.. eskı nesem eskı huzurum olmaz evımde kı suan pekde huzur yok evımızde =(

ufff sacmalama kizim ne olmesi ne oldurmesi degermi boyle sacma bi konu icin ortada birsey yok sen neler dusunuyon..

canim nasil korkmazlar..

bilmiyorum yasadiginiz yeri ama biliyorsun gözaltinda filan bircok kisi iskence sonucu yasamini yitirdi ya da zorla sucu kabul ettirdiler..

birde tehtid ediyor yani bu gercekten büyk suc,

hic olmadi ugrasir durur madem annene diyecekmesin,git polise sonra aciklarsin rahatsiz ediyordu diye, ayrintiya girmeden

sonucta yasindan dolayi aileni karistirmazlar

evet yasımdan dolay aılemı karıstırmaz polıs..yasım 21 ama hanı ata sözü varya canım biti de deve yapmak ıstemıyorum bır yandan ..yanı yapmıcaksa bıle polıse gıdersem ya gercekten yaparsa :14:

he ortada hıc bırsey yok tabı.. senın tuzu kuru tabı

ben senin iyiligin icin diyorum ortada kendini oldurecek baskasini oldurecek bir durum yok,
hem madem boyleydi o zaman dikkat edeydin
ailene anlatmiyorsun polise gitmiyorsun ne diyim ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

evet yasımdan dolay aılemı karıstırmaz polıs..yasım 21 ama hanı ata sözü varya canım biti de deve yapmak ıstemıyorum bır yandan ..yanı yapmıcaksa bıle polıse gıdersem ya gercekten yaparsa :14:

canim iste birsekilde korkmasi lazim

ya gercekten yaparsa yapmadigini birak senin su düsüncen bile kötü

ya o ölecek ya ben off cok kötü ya ailenle paylasacaksin ya da polis..

simarik bebe ,birde havuiza filan gittiginde ailenin haberi vardi demi.yani gitmene birsey demezler

hani o acidan yirtabilirsin hem resim gizli kapali yerde ciplak degil eger ailen biliyorsa gittigini zaten orada bikini yada mayo giyeceksin

ben senin iyiligin icin diyorum ortada kendini oldurecek baskasini oldurecek bir durum yok,
hem madem boyleydi o zaman dikkat edeydin
ailene anlatmiyorsun polise gitmiyorsun ne diyim ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

kafasından eksık oldugunu anlayınca saten ayrıldım bıle bıle bu hale gelmedım..

aıleye anlatmak sankı cok kolay bırsey..

yapaydın, edeydın evet söylemesı o kadr kolykı dıkkat edeydın.. edeydım keske ne dıyım amın hepımızın yardımcısı olsun

Back
X