kendimden igrenıyorum!!

canim iste birsekilde korkmasi lazim

ya gercekten yaparsa yapmadigini birak senin su düsüncen bile kötü

ya o ölecek ya ben off cok kötü ya ailenle paylasacaksin ya da polis..

simarik bebe ,birde havuiza filan gittiginde ailenin haberi vardi demi.yani gitmene birsey demezler

hani o acidan yirtabilirsin hem resim gizli kapali yerde ciplak degil eger ailen biliyorsa gittigini zaten orada bikini yada mayo giyeceksin

ya aılem havuza bıkınye karısmaz.. bana güvenırler ıste sorunda bu bana güvenırler.. o dengesız sayesınde güvenmeyecekler.. keske olay havuzdan ıbaret olsa..cıddı sekılde onu öldürmeyı düsündüm son zamanlar :47: cünkü bana cocuk doguracaksın dıyor b kendını ne sanıyor.. benım yüzünü görmeye tahamülüm yok bırak dokunmayı cocugunu dogurmayı.. onun yüzünden kendımden ıgrenıyorum.. ılıskıye gırdık derım sunu derım sunu yaparım dıyor yanı fotolarda belge yanı yarı cıplak benım yanımda bu kız yanı bu sekılde yanımdaysa ohoo daha bız nler yaptık gıbısıne anlatırmıs sırf aılem olsa .. kuzenıme akradaslarıma yanı sırf rezıllık cıkarcak..

kafasından eksık oldugunu anlayınca saten ayrıldım bıle bıle bu hale gelmedım..

aıleye anlatmak sankı cok kolay bırsey..

yapaydın, edeydın evet söylemesı o kadr kolykı dıkkat edeydın.. edeydım keske ne dıyım amın hepımızın yardımcısı olsun

e bana niye sert cikiyonki simdi ben sana yardimci olmaya calisiyorum yapabileceklerin soyluyorum tuzun kuru diyorsun,
son diyebilecegim seylerde bunlar,burda sana yardimci olmaya calisacak herkesin tuzu kuru,
ne diyim yani oldur kurtulmu tovbe tovbe..

e bana niye sert cikiyonki simdi ben sana yardimci olmaya calisiyorum yapabileceklerin soyluyorum tuzun kuru diyorsun,
son diyebilecegim seylerde bunlar,burda sana yardimci olmaya calisacak herkesin tuzu kuru,
ne diyim yani oldur kurtulmu tovbe tovbe..

ben kendıme kızıyorum sana dııl.. haklısın ne dıyım. sry

bak annen zaten biliyormus o cocugu en azindan annene anlat durumu belki o sana bi fikir verir :26:

daha bu yıl 21 yasına bastım evde kalmıs muamelesı görüyorum.. görücüye annem pek heveslı ben sıcak bakmıyorum.. aılem ögrenırse benı sevmelerıne ragmen bır yolunu bulup sepetlıcekler .. bılıyorum benı sevıyolar ama evlendırmekde cok ıstıyolar.. malum kız evlad ne kadar erken kocaya varırsa o kadar ıyı bızım toplumumuzda.. ne kadar modern de olsak(!) görevımız kocayı karılık cocuga analık etmek.. ne kdar meslek sahıbı olsanda ne kadar karıyer yapsanda yada aılen karıyerınle gurur duysada yınede beklentı hep evlılık yönünde..

canim ya biraz dur bakalim hic tinlama illa sana dedim diyecem der..

ya üzüldüm gercekten

Önce basligini hic begenmedim, kendinden igrenilecek ne var ki? Yasamissin biseyler, sen de istemissin, iyi de yapmissin. Igrenilecek olan sen degilsin, senin verdigin degeri görmeyen o karsindaki. Yine de dersini almissin, herkese güvenilmiyor maalesef. Bence "havlayan köpek isirmaz". Eger ailen cok tutucu degillerse annenle konusmani öneririm. Zaten anlattiklarinda yaptigin kötü birsey yok, masum bi sevgililik. Bir dahaki tehditinde de, "annem herseyi biliyor, devam edersen babama da anlaticam" dersin. Israrla "babana öyle derim böyle derim" derse de, ona "aman yapma" filan moduna girme, "babam senin gibi birine inanmaz, kizi dururken" de. Sen korksan da ona belli etme, korktugunu düsünürse üzerine gelmeye devam eder.

daha bu yıl 21 yasına bastım evde kalmıs muamelesı görüyorum.. görücüye annem pek heveslı ben sıcak bakmıyorum.. aılem ögrenırse benı sevmelerıne ragmen bır yolunu bulup sepetlıcekler .. bılıyorum benı sevıyolar ama evlendırmekde cok ıstıyolar.. malum kız evlad ne kadar erken kocaya varırsa o kadar ıyı bızım toplumumuzda.. ne kadar modern de olsak(!) görevımız kocayı karılık cocuga analık etmek.. ne kdar meslek sahıbı olsanda ne kadar karıyer yapsanda yada aılen karıyerınle gurur duysada yınede beklentı hep evlılık yönünde..

o zaman ondan korktugunu belli etme ne yaparsan yap modunda ol...

bıraz sevgım olsa saygım olsa güvenım olsa anında evlenırım ama hıc bır ısık görmüyorum gelecege daır =( mıllet sussun dıye ben neden cehennemı yasayım bu dünyada =(

Bu yaptığı tacize girer. Bir an önce polise başvurmalısınız bence. Bunun altında kalmayın. Siz fotoğraf çektirirken kötü bir amaç gütmemişsiniz o bunları kullanarak ayıp ediyor şu an.

Son düzenleme:
gec kaldım korkmamakla.. bılıyor korktugumu ve utandıgımı .. ve en ıgrencı bu sözlerı mıdeme kramp gırmesıne sebep oldu.. gögüslerının güzellıgı aklımdan gıtmıyor onlardan bırazda aılene bahsetmeme ne dersın dedı :53: görende cınsel anlamda bırsey yasadık sanır.. :14:

midem bulandı..
canım senin adına çok üzüldüm eminimki o fotoğrafları öylesine çektirmiştin ama bak işte güvenmenin sonu...
senin yerinde olsam '' Sana b*k çocuk doğururum , git herkese söyle adımı çıkart daha nereye kadar yapabiliceksin , birazcık adam olsaydın senınle bi geleceğimiz olabilirdi ama kendın senden iğrenmeme sebep oldun, rahat bırak benı yolun acık olsun ne ıstersen yap '' derdım .
sen yapabilcek mi sanıyosun, yemez canım o kadar... dediğin kadar yüreklı bı insan olsaydı o lafları demezdi.. Boşuna kendını yıpratma..

Ne şe....z bu erkekler anlamıyorum.. Annene anlat bence bu durumu ilk önce.. Sakın korktuğunu belli etme belli edersen daha çok üstüne gelir.. Havlayan köpek ısırmaz misali.. Geri dön diye yapıyor belli.

benim kızımın başına da gelmişti yıllar önce...fotoğrafları montajlayıp babana göndericeğim,internette yayınlıyacağım gibi psikopat davranışlar içine girmişti erkek arkadaşı...savcılığa şikayet ettik...yaşadığı yer jandarma bölgesiymiş...işyerine gidip almışlar bunu...jandarma komutanı bizzat aradı bizi...yalvar yakar oldu hata ettim affedin,isterseniz para vereyim, sicilime işlenmesin falan dedi...uzun süre uğraştırdıktan sonra kızım komutanın bilgisi dahilinde şikayetini geri almıştı...babamızın haberi olay bittikten sonra oldu elinden bir kaza çıkmasın diye babasına söylememeyi tercih etmiştik... aslında benim de haberim olmadan hallederdi ama kızım gece kabus görmeye,benimle yatmaya başlayınca ben anladım sıradışı birşeyler olduğunu...sen de pabuç bırakma...yapmak istediği şey bilişim suçlarına giriyor ve cezası 5 yıldan başlıyormuş...yalnız sana attığı mesajları silme...ama bence şikayet et en kısa zamanda kimse duymaz bile merak etme...şikayet ederken ailemin duymasını istemiyorum dersen bu konuda daha hassas davranıyorlar....

git şikayetçi ol canım taviz verme böyle pislik birine:23:korkma kendine güven hiçbir şey yapamaz :19:peşimi bırakmazsan polise gideceğim şikayetçi olacağım de ve bence annenle bu durumu paylaş

haklısın korkmakta tabı kı ama ailene onun anlatma olasılıgını dusunmeden once annen olmasa bıle ablan falan varsa ya da kız kardesın ona anlat... böylelerini çok gordum asarım keserım şöle derım böyle yaparımları ... hiç bir sey yapamayacagından eminim...korktugunu bellı etmek için gec degıl bence '' eee yeter beee herkes her şeyi biliyor ne yaparsan yap '' demen bile onu frenleyecektir bence... havlayan köpek ısırmıyor... hem dese bile sen inkar ettıkten, iftira dedikten sonra ne yapabilir ki ... ailen bence sana güvenecektir ve onun aptal yakıstırmalarını üzerıne mal etmeyecektir...bu durumda belkı ailen ile beraber bile hareket edeceksiniz davacı olacagız vs seklınde ...tabi bize böyle söylemek kolay, senin panik yapman da normal... Allah içine sogukluk versin de o cocugun senden uzak olsun...........

Back
X