Arkdslr bana fikirlerinizle yardimci olursaniz cok sewirim oncelikle ben 22 yasindayim ciktigim cocuk ise 20 yasinda daha once basima hic boyle birsey gelmemstii kendimden kucuk bi erkekle cikiyorm bana cok deger veriyo bende onu sewiyorm ben ufak tefek kucuk gosteren biriyim o da yasindan daha buyuk duruyo aslinda aradaki yas farkida sadece 2 yas ama ben arkdaslrma soylerken ya da yeni girdgm bi ortamda sewgilimle bu yas mewzusu acildginda cok fazla utaniyorum soylerken cekiniyorum kendimide onuda mutsuz ediyorum bi kizin kendinden kucuk bi erkekle cikmasi dogru bisey mii sizce ?
Arkdslr bana fikirlerinizle yardimci olursaniz cok sewirim oncelikle ben 22 yasindayim ciktigim cocuk ise 20 yasinda daha once basima hic boyle birsey gelmemstii kendimden kucuk bi erkekle cikiyorm bana cok deger veriyo bende onu sewiyorm ben ufak tefek kucuk gosteren biriyim o da yasindan daha buyuk duruyo aslinda aradaki yas farkida sadece 2 yas ama ben arkdaslrma soylerken ya da yeni girdgm bi ortamda sewgilimle bu yas mewzusu acildginda cok fazla utaniyorum soylerken cekiniyorum kendimide onuda mutsuz ediyorum bi kizin kendinden kucuk bi erkekle cikmasi dogru bisey mii sizce ?
senin hayatın senin seçiminnnnarkdslr bana fikirlerinizle yardimci olursaniz cok sewirim oncelikle ben 22 yasindayim ciktigim cocuk ise 20 yasinda daha once basima hic boyle birsey gelmemstii kendimden kucuk bi erkekle cikiyorm bana cok deger veriyo bende onu sewiyorm ben ufak tefek kucuk gosteren biriyim o da yasindan daha buyuk duruyo aslinda aradaki yas farkida sadece 2 yas ama ben arkdaslrma soylerken ya da yeni girdgm bi ortamda sewgilimle bu yas mewzusu acildginda cok fazla utaniyorum soylerken cekiniyorum kendimide onuda mutsuz ediyorum bi kizin kendinden kucuk bi erkekle cikmasi dogru bisey mii sizce ?
Bana görede normali erkegin büyük olmasi, ama tas catlasa 5-6 yas, diger yas farklarini pek onaylamiyorum, benim fikrim tabiiki... Sizide anliyorum ama iki yas bencede cok degil, o kadar bed durmuyor yani, siz anlasiyorsaniz birbirinizi seviyorsaniz sorun yapmayin... Ne kadinlar var 20 yas kücük erkeklerle beraberler asil onlar utansin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?