Kendımden kucuk bır erkekle cıkıyorum ve bu durumdan cok utanıyorum :(

fndkbrn6

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
2
0
6
35
İstanbul
Arkdslr bana fikirlerinizle yardimci olursaniz cok sewirim oncelikle ben 22 yasindayim ciktigim cocuk ise 20 yasinda daha once basima hic boyle birsey gelmemstii kendimden kucuk bi erkekle cikiyorm bana cok deger veriyo bende onu sewiyorm ben ufak tefek kucuk gosteren biriyim o da yasindan daha buyuk duruyo aslinda aradaki yas farkida sadece 2 yas ama ben arkdaslrma soylerken ya da yeni girdgm bi ortamda sewgilimle bu yas mewzusu acildginda cok fazla utaniyorum soylerken cekiniyorum kendimide onuda mutsuz ediyorum bi kizin kendinden kucuk bi erkekle cikmasi dogru bisey mii sizce ?

Toplumumuzda erkek büyük olduğundan farklı gelebilir ama utanilacak sikilacak bir durum yok.
Gayet normal.
Bende 10-15 yas sandim.
Takilan olursa da ben citir seviyorum dersin.

Son düzenleme:
2 yaştan nolacak ya bu kadar o ne der bu ne derci olup takmayın, onlara ne bunlara ne

benimde sevgilim benden küçük 4 yıldırda birlikteyiz ailem biliyor ve hiçbir şekilde bunu sorun etmediler. Akıl yaşta değil baştadır canım hiç utanılcak bişey yok bence ben bu güne kadar hiç bunu sıkıntı yapmadım kendime çevrendekilerinde ağzına laf verme bu konuda ilişkine bak sen . mutluluklar dileriim

Sorun ne
Sevgilinizin sizden sadece 2 yaş küçük olması mı

Utanılması gereken onca şey varken ( hırsızlık, aldatma, milletin parasına göz dikme vs. ) 2 yaşın lafını etmeye değmez

2 yaşın lafı olmaz
millet 5 - 10 yaş küçüklerle ilişki kuruyor evleniyor
arkadaşlarında dediği gibi akıl yaşta değil baştadır.

2 yaş ne fark eder ki? eltim eşinden,kardeşimin sevgilisi de kardeşimden 1 yaş büyük bence 4-5 yaşa kadar sorun olmamalı.ama 5 yaştan sonra belki bazı zorluklar yaşanabilir.

bu 2.yaşçığı hiç kafana takma ve aşkını yaşa :)

Ben de başlığı okuyunca arada 15 yaş var sandım, Allah iyiliğini versin e mi.
Ayrıca bana göre 15 yaş da olsa sorun yok yani gönüller bir olsun yeter.
Erkek büyük olunca oluyor da kadın olunca neden olmuyor?
Boşver sen keyfine bak buysa tek derdin.

bülent ersoyun sevgilisi 38 yaş küçükmüş 2 yaş ne ki

utanılacak ne var

2 yaş önemli bir şey değil yeter ki sevgi saygı olsun

Canım benımde evlenmeden böyle bir talibim vardı cocuk olgun filandı ama davranışları fakat sanırım 2 yaş 3 te olabilir küçüktü ben onu erkek olarak görmüyordum o baya diretti çıkalım edelim diyede hiç içime sindiremedim çoluk cocukla ugrasmak gibi gördüm
iyikide çıkmamışım bende utanırdım

millette ne dertler var bıde senın dert ettıgın seye baka..
eger anlasabılıyosanız fıkır ayrımı dusunce farklılıgı yoksa
laf soyleyenlerın fuuurrrr ................... gitsinnnnn

Niye insanlara hayatınız, tercihleriniz hakkında yorum yapma hakkı veriyorsunuz ki?
Tercilerinizden utanıyorsanız neden yapıyorsunuz? Ki ben bunda utanılacak birşey göremiyorum.
İnsanların böylesine ufak kalıplara sıgdırılmasına başlı başına karşıyım.
Ben seviyosam, mutluysam isterse 20 yaş büyük/küçük olsun.
Ama siz benimseyememişsiniz ki bu konuda insanların ne dediğini önemsiyorsunuz.

Eğer siz diyorsanız arkadaşlarım evlendiğinde ben asker bekleyemem ben okulunun bitmesini, işini kurmasını bekleyemem diye onu bilemem.
Asıl sorun ettiğiniz buysa 2 yaş bunları etkilemez.
Sen 2 yaş küçükle yada 5 yaş büyükle de birlikte olsan yine konuşurlar.
Mutlu olmaya bak.

senin hayatın senin seçiminnnn
bu dert değil sorun bile değil bence

2 yastan birsey olmaz.bu kadar sknti yapmayin kendinize.
Benim yengemde abimden 4 yas buyuk mutlular.

Bana görede normali erkegin büyük olmasi, ama tas catlasa 5-6 yas, diger yas farklarini pek onaylamiyorum, benim fikrim tabiiki... Sizide anliyorum ama iki yas bencede cok degil, o kadar bed durmuyor yani, siz anlasiyorsaniz birbirinizi seviyorsaniz sorun yapmayin... Ne kadinlar var 20 yas kücük erkeklerle beraberler asil onlar utansin...

Son düzenleme:

Onlar neden utansın?
Bu onların hayatı değil mi de siz onların utanılacak birşey yaptıgına kanaat getirdiniz?
Kimse birisini seviyor diye utanmaz hanımefendi.

şöyle bi sorun olabilir,sen okulu bitirir işe başlarsın,etrafında kendin gibi iş güç sahibi insanlar...
sevgilin hala baba parasıyla üni okuyan,gezme tozma derdindeki birisidir
zamanla bi çevrene bakar bi onun hallerine,bi utanma yaşayabilirsin
muhtemel bir senaryo
bunun dışında iki yaş nedir ki?
sen üniye gitsen o hala lisede olsa tamam,utanman normal diyeceğim ama
20 ve 22,hiiiç de utanacak birşey yok
ben olsam asla sorun etmezdim
ailem de etmezdi herhalde..
bak mesela kuzenim öğretmen.İlk senesinde doğu görevindeyken orada bulunan beş senelik öğretmen bayanla bi ilişkiye başlıyorlar
yani aralarında 5 yaş bi fark var ...Bi süre sonra evleniyolar,şimdi miss gibi bebeleri var
ne benim ne de başkasının haddine karışmak,laf sokmak...
hem iki yaş ne ya,söylemesen kimsenin haberi bile olmaz
hem olgunluk da yaşa bakmaz ki; benim eski sevgilim benden 4 yaş büyüktü,2 yıllık öğretmendi o zamanlar/saygın bi kişiydi.Ama oturur pepee izler,pepee'nin şarkılarını falan söylerdi :)
şimdi sana izlediği çizgi filmi anlatan insan 4 yaş büyük olsa ne oluuuuur 2 yaş küçük olsa ne olur :)
di mi ama,öylesi de denk gelebilirdi
mutluysanız ne ala
kafanı böyle şeylere hiiiiç yorma
toplumsal baskılara da boyun eğme :)

Benim annem de babamdan 1 yaş büyük

erkek yaşı büyük olup da kıza değer vermeyen çok insan var
siz mutluluğu yakaladıysanız yaş çok çok geri planda olsun.

Kendimden küçük diyende bende 10-15 yaş fark var sandım 2 yaşın neresinden utanıyorsun,arasında 10-12 yaş olan çiftler tanıyorum tabi bunların yaşı sizden büyük 2 yaş sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…