Kendımden kucuk bır erkekle cıkıyorum ve bu durumdan cok utanıyorum :(

Birbirinizi seviyor ve mutlu musunuz?

Eee o halde neden bu aşkı böyle yersiz düşüncelerle kendine zehir ediyorsun? Boşver,yaşa aşkını doyasıya

bende eşimden 2 yaş büyüğümçokta iyi anlaşıyoruz hiçte utanmıyorum eşime aşık olduktan sonra yaşını öğrendim (oysa yaşından çok büyük gösteriyor) ufak bir şoktan sonra kendime geldim yine olsa yine eşime aşık olurdum onunla evlenirdim herkese bunu gururlanarak söylüyorum

kendinden küçük erkekle evlenen zengin olur derler bnmde eski sevgilim benden 2 yaş küçüktü hiç yadırganıcak bi durum değil çıtır sevgilin var daha ne olsun önemli olan beyin yaşı boşver hiiiç takma Allah mutlu etsin canım

utanırdım diyenlere bir çift sözüm var bende kendimden 5-10 yaş büyük adamla birlikte olmaya utanırdım küçükken abi dediğimiz adamların koynuna girmek gibi iğrenç geliyor bana en ideali küçük ve büyük olacaksa 1-2 yaş

Canım iki yaş anlaşmanızı engelleyecek boyutta bir yaş farkı değilki. Eğer erkek arkadaşın karakter olarak olgun, aklı başında bir insansa sorun yok. Madem güzel anlaşıyorsunuz, bir sıkıntı yok o zaman bu durumu çok kurcalama bence. Gereksiz kafana takıp da üzme kendini. Allah mutluluklar versin.

Ben esimden 3 yas buyugum.hic sorun olmadi.hatta heryerde gururla soylerim buyuk oldugumu.bir kez daha dunyaya gelsem gene eximle evlenirdim.o derece yani.sorunlar yastan degil kisiliklerden cikar.yasine degil karakterine,sana davranislarina bakmalisin bence

Sen daha hiç utanılacak şey görmedin herhalde

benim annem de babamdan 2 yaş büyük

Ben esimden 3 yas buyugum.hic sorun olmadi.hatta heryerde gururla soylerim buyuk oldugumu.bir kez daha dunyaya gelsem gene eximle evlenirdim.o derece yani.sorunlar yastan degil kisiliklerden cikar.yasine degil karakterine,sana davranislarina bakmalisin bence

Bende eşimden 2 yaş büyüğüm bende çıtır sevenlerdenim

ben kendimden kücük bir sevgilim olmasini istemezdim ama herseyide planlayamiyoruzki, oluyor bazen,
birde bunu bastan biliyorsan keske iliskiye baslamadan önce ölcüp tartsaydin senin icin yas faktörünün
ne kadar önemli oldugunu, insan sevdikten sonra böyle bir nedenden dolayi ayrilmak istemez

ben, ilk görüste ask degilse, benden kücük oldugu icin direk hayir derdim diye düsünüyorum ama
dedigim gibi belli olmuyor bu isler, bunu hayat boyu sorun etmeyeceksen devam et bilmiyorumki
hep böyle utanirmisin cocugun yasindan, utanilcak bisey degil yani

Canım 2 yaş nedir ya ne utanıyosun, benim kaynanam 5 yaş büyük kayınpederimden. Yani gururla söyler çocuktu kandırdım falan der dalgaya vurur böyle:) bence 2 yaş hiç bişey değilll... Kafaya takılacak bir şey yok.

Boş yere kafaya takıp üzülme altı üstü 2 yaş. Mutluysan ve gerçekten seviyorsan 2 yaşın ne gibi bir değeri olabilirki?

Yaşın biraz daha büyüyüp,olgunlaştığında,bu kafaya takıp utandığın durumun ne kadar komik olduğunun farkına varırsın.Şimdi ne desek boş.

başlığı okuyunca bende 10 yaş falan var sandım
2 yaştan ne olacak boşuna dert ediyorsunuz

Önemli olan olgun olması.Anneannem dedemden 3 yaş büyük ama dedem olgun değilmiş.Hep daha büyük biriyle evleninki sizi şımartsın der.Ama önemli olan olgunluk yoksa 2 yaş büyükmüş küçükmüş farketmez.

Son düzenleme:
sen seviyorsan o sayının ne önemi var:)) arkadaslarınız dalga gecıyorsa aldırmayın. anlamıyorum ya sankı sevgilin yokken onlar seninle sevgilin kadar ilgileniyormuşta birde 2 yasın lafını yapıyorlar.

Hayır 2 yaş bir sorun olmaz canım. Sana değer veriyorsa mutlu olmaya bak utanmana gerek yok, kuruntu yapma kendine boşu boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…