Kendimden nefret ediyorum artık .Benim gibi olan var mı ? Aynı hisleri yaşayan

Bahsettigin kisi uzakta. Buda demek oluyor ki o kisinin hic bi etkisi altindan degilsin, olamazsin dogrusu. En fazla 15/30/ 60 kere arar ve sana sen bi ayrilmaya niyetlensen ve bunu dile getirsen. Yani kizamaz, dovemez, baska bisey yapamaz. Demem oki olay sende bitiyor. Bu manasiz iliskiyi inatla kendine iskence haline getiriyorsan demek ki kendine saygin yok ve kendince celisiyorsun.

Bende uzak mesafeden birisiyle beraberdim ve bir gun ' yazmayacagim bundan sonra' dedim ve yazmadim. Cok istedim yazmak, dusuncelermi ve ayrilma kararimi dahada aciklamak. Ama amac yani yazmakti. Ama hayir dedim, bir kelime yazarsam ikincisi ucuncusu olur dedim. Oyle boyle gun gectikce atlattim ve zamanla her gecen gun iliskimize 1 adim geriden bakmaya basladim. Sonra gozum acildi... hayatimda kendime yaptigm en saygi deger davranisti o yazmama kararini alip o ilk kelimeyi yazmamak.

Su an evliyim ve o gunlerime geri baktigimda tekrardan sukrediyorum. O kisi hakkinda o karari almasaydim su an aci cekiyordum o pisligin karisi olduguma. Ama neyse ki onla alakami kestim ve su an agzimin icine bakan,1 senedir kavga denilen seyi bana yasatmayan, sesi nasil yukselir hic bilmeyen, sadakatindan emin oldugum biri var hayatimda. Cok sukrediyorum buna.

Gercek su ki ben o eski sevgiliye asik oldugum icin zorlanmadim ayrilma ve yazmama kararinda. Sana iyi gelmeyen, sana deger vermeyen bi erkege sende asik degilsin bunu bil! Sen sadece ask zannediyosun. Megersem ben asik olmaya asik olmusum. Hayatimda birini istemisim guvenebilecegm ve gelecek hayalleri kurabilecegim, ve karsima o donem o cikmis. Bense o kurulan hayalleri suya atmak istemdigim icin beni durmadan aldatan bu pislikle inatla hayallr kurmaya devam etmisim.

Onu takip ederim diye sosyal medya kullanmak istemiyorsan o zaman seni mesgul edecek bir seyler bulmalisin. Yalniz yasayan biriyim. Yani benim icin aksamlari ciddi sorun oluyordu. Ben de simdilerde biraz sosyal medyada takiiliyorum, dizi izliyorum, ve KK'ya cok giriyorum. Siz de kendinizi messgul edecek kafanizi dolduracak bir seyler bulabilirsiniz

Bahsettigin kisi uzakta. Buda demek oluyor ki o kisinin hic bi etkisi altindan degilsin, olamazsin dogrusu. En fazla 15/30/ 60 kere arar ve sana sen bi ayrilmaya niyetlensen ve bunu dile getirsen. Yani kizamaz, dovemez, baska bisey yapamaz. Demem oki olay sende bitiyor. Bu manasiz iliskiyi inatla kendine iskence haline getiriyorsan demek ki kendine saygin yok ve kendince celisiyorsun.

Bende uzak mesafeden birisiyle beraberdim ve bir gun ' yazmayacagim bundan sonra' dedim ve yazmadim. Cok istedim yazmak, dusuncelermi ve ayrilma kararimi dahada aciklamak. Ama amac yani yazmakti. Ama hayir dedim, bir kelime yazarsam ikincisi ucuncusu olur dedim. Oyle boyle gun gectikce atlattim ve zamanla her gecen gun iliskimize 1 adim geriden bakmaya basladim. Sonra gozum acildi... hayatimda kendime yaptigm en saygi deger davranisti o yazmama kararini alip o ilk kelimeyi yazmamak.

Su an evliyim ve o gunlerime geri baktigimda tekrardan sukrediyorum. O kisi hakkinda o karari almasaydim su an aci cekiyordum o pisligin karisi olduguma. Ama neyse ki onla alakami kestim ve su an agzimin icine bakan,1 senedir kavga denilen seyi bana yasatmayan, sesi nasil yukselir hic bilmeyen, sadakatindan emin oldugum biri var hayatimda. Cok sukrediyorum buna.

Gercek su ki ben o eski sevgiliye asik oldugum icin zorlanmadim ayrilma ve yazmama kararinda. Sana iyi gelmeyen, sana deger vermeyen bi erkege sende asik degilsin bunu bil! Sen sadece ask zannediyosun. Megersem ben asik olmaya asik olmusum. Hayatimda birini istemisim guvenebilecegm ve gelecek hayalleri kurabilecegim, ve karsima o donem o cikmis. Bense o kurulan hayalleri suya atmak istemdigim icin beni durmadan aldatan bu pislikle inatla hayallr kurmaya devam etmisim.
çok haklısınız benim sorunum kendimi sevmemem ve kendime zavallı gözüyle bakmam ha öyle miyim dışardan bakıldığında havalı güzel mesleği elinde saygın güçlü biri gibiyim ama içimle alakası yok karşımdakini kendimden çok düşünür kendime haksızlık yapar onun bir kötü sözüyle yerin dibine girer üzülür hayattan soğur .bir iyi sözüyle hiçbirşey olmamış gibi yaşıyorum. Sorunum bu zaten kendime saygım yok kendime güvenim yok kendimi sevmiyorum. bunu nasıl kazanabilirim bunu araştırıyorum sanki bağımlıyım ona hatta histerik davranışlarım var bir öyleyim bir böyle bunun için destek almam lazım galiba

İyi akşamlar, Kadınlar kulübünün Dinleyen destek olan güçlü kadınları... Yaklaşık 3 yıldır birini seviyorum. Onunda beni sevdiğini düşünüyordum ama sevmediğinden neredeyse emin oldum. Denedik ama tek taraflı yürümedi ne kadar çabalasamda yaranamadım .Sorunum şu ki bu ilişkide çok onursuz grursuz davrandım ruh halim berbat ve en kötüsüde bu insanı takıntı haline getirdim. Ona Yazıyorum ama pişman oluyorum. Kendime hakim olamıyorum ama çok üzülüyorum sonucunda. Yazmasam zaten ölü gibiyim aynı şehirde de değiliz bir buçuk yıldır onu bir buçuk yıldır hiç görmedim . Lanet olsun ki hala sevdiğimi düşünüyorum 26 yaşındayım ve hayatımı maf ediyorum farkındayım Benim durumumda olan varsa neler yapabilirim yardımcı olabilir misiniz ? yaşayan ölü gibiyim. Hepinize teşekkür ederim .
aynı durumu bende yaşadım takıntıdan başka bişey değil kendinize bunu yapmayın psikoloğa falan gidin kurtulun bir an önce

Ben bir milyon sevgilimin içinden sadece birine çok fazla gurursuz davrandım ki onun tarafından istemediğimi söylememe bilmem gerek var mı. Tabiri caizse köpek gibi davrandıklarım kapıda

Asıl o adamla evlenirsen hayatın mahvolur. Şükret ayrıldığına sana değer verse böyle üzer miydi. Seni çok sevenler çıkacak lütfen önce kendini sev ve güzel bir tercih yap. İnan yanlış evlilik yapıp ömür boyu mutsuz olmak çok iğrenç bir şey.

kendini baskılama bence istediğinde ara yaz illa engeller seni, bu da senin için çok çok iyi olur emin ol. insana geçmeyecek gibi geliyor ama bir gün bir bakıyorsun hislerin azalmış. yeni insanlara şans ver kimseyi birini unutmak için kullanma veya kendini ilişkiye zorlama tabii ama yeni insanlara konuşmak tanışmak iyi gelecektir. yeni birini sevmeden eskiyi tamamen unutmak pek kolay olmuyor genelde.

Siz geçmişteki mutluluklarınizi düşünüp üzülür arar mesaj atarsiniz bu cirpinmalar da sizi gurursuz ve itici yapıp daha da dibe batırır bu ilişkide. Hayırlısı buymuş diyin gerçektende öyle oluyor . Gelecekte bir bakacaksınız iyi ki gitmiş iyiki o sağlam kalmış ayrılıkta dersiniz . Kendinizi soğutun hayatin diğer kısımlarında bir yaşantınız olduğunu hatırlayıp kendinizle ilgilenin . Onu düsünmeyin çabalayın eğlenmeye bol vakit ayırın.

bugün de yep yeni bir kelimeyle geldim buraya benden soğuduğunu söyledi sevmediğini itiraf etti ben de ona hayatında başarılar diledim ve böylece sildim numarasını ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Karakter olarak birine ısınınca diğerine olan ilgisini kesen bir tip başkasının olduğundan şüpheleniyordum galiba haklıymışım artık bu psikolojiden kurtulmak istiyorum.zorla güzellik olmuyor annesiylede konuştum benden bu kadar böyle böyle dedi dedim o da iyi dileklerde bulundu sağolsun bana destek olun lütfen bu sağlıksız ilişkiden kurtulmak istiyorum çünkü

Belki de ne fırsatlar kaçıyor sen göremeden... gözünü aç. Sadece ulaşamadığın için, onunla olmadığı için bu kadar aklında. Şimdi sana dönse ayyy ben bunu mu sevmişim diyeceksin emin ol 😁

bugün de yep yeni bir kelimeyle geldim buraya benden soğuduğunu söyledi sevmediğini itiraf etti ben de ona hayatında başarılar diledim ve böylece sildim numarasını ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Karakter olarak birine ısınınca diğerine olan ilgisini kesen bir tip başkasının olduğundan şüpheleniyordum galiba haklıymışım artık bu psikolojiden kurtulmak istiyorum.zorla güzellik olmuyor annesiylede konuştum benden bu kadar böyle böyle dedi dedim o da iyi dileklerde bulundu sağolsun bana destek olun lütfen bu sağlıksız ilişkiden kurtulmak istiyorum çünkü
En azından sana bunu net bir şekilde söylemiş canım ve acaba şunu yapsaydım düzelir miydi iyi olur muyduk diye aklında bişey kalmaması lazım ki bu çok iyi olur senin için.

Bundan sonra önce kafanı güzelce dinle. Bence hayatına yanlış kişileri almamak için şuan sadece kendine zmn ayır. Sende yanlışlarını yani fazla değer vermek, hemen inanmak gibi bunları gör. Neyi yapmaman gerektiğini düşün.
Karşındaki kişi senin kendine değer vermedğini gördüğü an seni harcıyor önce. Ama ne olursa olsun demek ki o senin için doğru kişi değilmiş ve çıkmış hayatından. Bunu Bi süre sonra sen de anlayacaksın ❤️

En azından sana bunu net bir şekilde söylemiş canım ve acaba şunu yapsaydım düzelir miydi iyi olur muyduk diye aklında bişey kalmaması lazım ki bu çok iyi olur senin için.

Bundan sonra önce kafanı güzelce dinle. Bence hayatına yanlış kişileri almamak için şuan sadece kendine zmn ayır. Sende yanlışlarını yani fazla değer vermek, hemen inanmak gibi bunları gör. Neyi yapmaman gerektiğini düşün.
Karşındaki kişi senin kendine değer vermedğini gördüğü an seni harcıyor önce. Ama ne olursa olsun demek ki o senin için doğru kişi değilmiş ve çıkmış hayatından. Bunu Bi süre sonra sen de anlayacaksın ❤️
haklısın zamana ihtiyacım var söylediğin şeylere dikkat etmeye çalışacağım

Farkındasın zaten yaptıgın hatanın kendıne gel bıran once sıl numarasını fılan bıdaha yazma bınde bı kac kısıyı sevdım kendı kendıme agladım ama ne aradım ne sordum benımde hep gururum on plandadır askından olsemde donup bakmam. Emın ol hıc aramadıgın zaman bır erkegı ılla o sana donuyor bana her erkek hep gerı dönmüştür yalvarark cunku erkekler kacanı kovalıyor ıyılık sevmek yaramıyor

mesaj atmış sözüm ola laf sokmuş ama cevap vermedim çünkü çok yoruldum olan bitenden iyi miyim hayır değilim ama ne bileyim işte dayanmaya çalışacağım

Back
X