- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
merhaba arkadaşlar...benim derdim kendim ...!
88 kiloyum ve 29 yasındayım 2 kızim var ve cok şükür beni seven bir eşim var ve bende onu çok seviyorum ama....
kilolarım günlük hayatımda büyük bir sorun ...kendimi aynada bile görmek istemiyorum ...eşimde bu konudan cok rahatsız sürekli zayıflamam gerektiğini söylüyor...ama ben artık cok yoruldum ve bir türlü yapamıyorum 10 kilo veriyorsam 20 geri alıyorum ve üzüldükçe daha cok yiyorum...hic doymuyorum doktora gittim hersey normal dedi...ama nerden başlıcam nasıl yapacam ...yada şoyle diyim yapabilir miyim bilmiyorum...cok mutsuzum ...
Diyetisyenin faydası olur ama brazda caba sizden sırf esime inat yemez icmez zayıflardm sizde oyle yapın braz cesaretlendrin kendnizi
Aa aaa niye öyle kendinize hakaret ediyorsunz ki seven öylede sever ama cabalamak şart cnm braz caba edin salmayın sizde kendnizi size kendnizden baskası yardm edemz kibende kendime cok kızıyorum ama yapamıyorum kendimi degersiz beceriksiz yağ torbası gibi görüyorum...hatta bazwn ben bile kendimi sevmiyorum eşm neden sevsinki diye düsünüp depresyona giriyorum...kızlarımla resim çekilmek bile istemiyorum...
Aa aaa niye öyle kendinize hakaret ediyorsunz ki seven öylede sever ama cabalamak şart cnm braz caba edin salmayın sizde kendnizi size kendnizden baskası yardm edemz ki
İstah kesici seyleri tabsiye ederim yag yakıcı bir sürü sey var brazda spor haraket lazm birden olmuyor tbiki bnde 80 kiloym ama boya veriyorm bu aralar istahim yok zayfladm sigara kullanyrmusunsanki boşuna kürek çekiyormuşum gibi geliyor..yapabilecegime inanamiyorum kendimi bildim bileli zayıflamak istiyorum 15 kilo verdiysem 25 geri aldim hep...cok yorgun cok mutsuzum ...böyle olmayı hic istemiyorum ..yaşıtlarıma hep hevesle bakiyorum...en son bayramda kendimi kocakarı gibi hissettim..
İstah kesici seyleri tabsiye ederim yag yakıcı bir sürü sey var brazda spor haraket lazm birden olmuyor tbiki bnde 80 kiloym ama boya veriyorm bu aralar istahim yok zayfladm sigara kullanyrmusun
sanki boşuna kürek çekiyormuşum gibi geliyor..yapabilecegime inanamiyorum kendimi bildim bileli zayıflamak istiyorum 15 kilo verdiysem 25 geri aldim hep...cok yorgun cok mutsuzum ...böyle olmayı hic istemiyorum ..yaşıtlarıma hep hevesle bakiyorum...en son bayramda kendimi kocakarı gibi hissettim..
Halt etmis o. 2 cocuk dogursun da sabit kiloda kalsin. Butun bunlar moralini bozar.eşim bana tosunum diyor ben cok üzülüyorum ama ona belli etmiyorum...gercektende toaun gibiyim cunku ...ona kızamam..
eşim bana tosunum diyor ben cok üzülüyorum ama ona belli etmiyorum...gercektende toaun gibiyim cunku ...ona kızamam..
Gece gece beni de üzdünüz.
Zayıflamak önce beyinde başlar . Kilo vermeniz ve korumanız için hem ruhsal hemde kafa olarak hazır olmalısınız. Yazdıklarınız dan şuan da depresyonda olduğunuzu düşünüyorum .
Hem diyet hem de duygusal açıdan yardım alsanız önce ne kadar iyi gelir size . Motive edecek şeyler var elbette ki ama siz kendinizi sevmeyi unutmuşsunuz öncelikle bunu asmalisiniz.
Hadi kendiniz için ciddi bir karar alın bunu yapabilirsiniz gerçekten yeter ki isteyin .
Çok cokk fazla kilo vermiş birisi olarak söylüyorum bunu kolay değil biliyorum ama yapılamayacak bir şey degil .
Diyet spor vs. Önerisi vermiyorum zaten bildiğinizi biliyorum . Kafanızı topladiginiz ve gerçekten karar verginizde bu sorunu çözeceksiniz yapabilirsiniz biraz güvenin kendinize.
Halt etmis o. 2 cocuk dogursun da sabit kiloda kalsin. Butun bunlar moralini bozar.
Sanirim cok duygusalsin , yeme ataklarini tetikliyor. Oyle tek basina zor olur.
Sorununuz kararli olmamak. Ben de bugun gereginden fazla actim, bademle acligimi gidermeye calistim ve yarin yeni bir gun diyorum.
Oyle oyle sonuca geliniyor ama kendini salivermek en kolayi.
Dedigim gibi zayiflama takimlarindan birine gir, yeterince aktif ol. Onlar sana destek oluyor .
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1409
Benim insulin direncim var, pirinc pilaviyla tekrar hortlattim. Gunu kapatamadim gidip yaticam.Günü kapatmak benim kafadan :) Bende hep gunu kapatmaya çalışırdım çok işe yarıyor psikolojik olarak .
evet beni gercekten cok iyi anlamışsınız cok tesekkur ediyorum...beni taniyan insanlar bu kadar acimasızken , hic tanımayan birinden bunları duymak beni bir nebze olsun sevindirdi...simdi gercekten karar verme aşamasındayım ,buraya bu konuyu açmamın bir sebebide kendimle yüzleşmek ve sizden destek almaktı...beni yalnız bırakmadığınız icin size minnettarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?