Kendimden Nefret Ediyorum..:(

Ağlamaktan aynaya baktığımda o sureti tanıyamaz oldum artık.Ben benden utanıyorum artık.Ben ona bakan gözlerimden ona değen ellerimden onu öpen dudaklarımdan utanıyorum artık.

Gözyaşları içinde çok yalvarıyorum Allaha.Kalbimin acısı an geliyor hafifliyor ama öyle anlarda geliyor ki acısı yiyip bitiriyor beni.Bazen çıldıracak gibi oluyorum.Dünya dar geliyor bana.

Evet günler böyle akıp gider..
1 aydan sonra her şey çok daha kolay olur..
Yeter ki iletişime geçip başladığın yere dönme..
Acı çekeceksin..Bunun maalesef bir çözümü yok..
Fakat bitecek..Bunu unutnayarak geçir günlerini..

İnşallah canım inşallah.Düzelmeyi kendime gelmeyi o kadar çok istiyorum ki ama kendimi fena derece ezik hissediyorum.

ezik hissetme boşuna ,aşk gözü kör eder, o kadar şiir şarkı var bunun üzerine :) inan bana birçok kişi bunu yaşadı yaşıyor ama bu eziklik değil.çok "insanca"

"beni öldürmeyen şey beni güçlendirir." Nietzche .Bu sözü hatırla :)

Ne zaman yazsam telefonunu kapatıyor ağzımda boğazımda tıkılı kalıyor herşey.face de kullanmıyor anlıycan ona ulaşabileceğim zehirimi akıtabileceğim hiç birşey yok elimde.

31 gün oldu daha kimbilir kaç gün geçiçek ama Allahın izniyle inşallah bende doğrulabilirim.Sağol canım.

Ağlamaktan aynaya baktığımda o sureti tanıyamaz oldum artık.Ben benden utanıyorum artık.Ben ona bakan gözlerimden ona değen ellerimden onu öpen dudaklarımdan utanıyorum artık.

Sen utanıcak bişey yapmamışınki ilk önce bu düşünceyi kafandan at...
Utanması gereken varsa o bence.
Senin yaptıklarına onca emeklerine karşılık vermemiş en azından nezaket olarak bişey diyebilirdi.
Bunları düşünmeden önüne bakmalısın zor ama imkansız değil...

Sağol canım bende doğrulurum bir gün Allahın izniyle.

Canım kendini bu kadar üzmemeye çalış inanki yaptıkların çok doğal şeyler
gerçek aşk insana neler yaptırmıyorki , yaptığın şeylerden hiç pişman olma , hiçte utanma
gerçek aşkla kendini sevenin değerini anlamayan o kafasız senin değerini bilemediği için o üzülsün kendinden utansın
herşey zamanında yaşanınca doğaldır eminim sen çok gençsin ve bu yaşlarda birçok kişi senin yaptığını yapmıştır
kalbinin çektiği bu acılarda zamanla yok olacak zaman herşeyin ilacı bir süre sonra onu unutmayada başlayacaksın
kalbini ruhunu rahat tutmaya çalış

utanılacak bişey yapmamışsın ama ben olsam asla yapmazdım asla peşinden koşmazdım. Kadının gururu olmalı bencede. Toparlan biran önce hayatına devam et arkadaşım. Bu hayatta bi tane erkek yok unutma

İnşallah canım inşallah belki bir gün benimde yüzüm güler.Bir gün acım geçer elbet.

bence kendini yaptıkların için gurursuz biri gibi görmektense,

sevgisi için herşeyi yapabilecek, cesur biri olduğun için, bunu görebildiğin için sevin.

belki şimdi için acıdığı için bunlar sana anlamsız gelecek ama ileride bugüne baktığında göreceksin canım:)

utanılacak bişey yapmamışsın ama ben olsam asla yapmazdım asla peşinden koşmazdım. Kadının gururu olmalı bencede. Toparlan biran önce hayatına devam et arkadaşım. Bu hayatta bi tane erkek yok unutma

Allahım bir tane olsun bir kişiinin gözlerine baksın gözlerim derdim.Oldu ama ezip geçti beni.Tertemiz duyguların söndü gitti.

Elbetteki geçer bütün bu acılar...
Allah sabır versin...

Amin ecmain canım.sadece öyle anlar geliyor ki acı çektiğini sızlandığını görmek istiyorum aynı şeyleri o da yaşasın istiyorum.günaha giriyorum evet ama kalbimi bundan başkası rahatlatmayacak sanırım.

Bari biraz da olsa işe yarasaydı gam yemezdim.Çok mücadele ettim ama bir arpa boyu yol alamadım.Allah büyük ne diyim.

Onunda acı çektiği görmek istemen çok normal çünkü oda sana acı çektirdi ve kendiside acı çekerse sen birazda olsa rahatlayabilceksin.
Ama Allah büyük o seni bu kadar üzdü bi şekilde oda çok üzülecektir.
En başta seni kaybettiği için üzülsün...

Ne zaman yazsam telefonunu kapatıyor ağzımda boğazımda tıkılı kalıyor herşey.face de kullanmıyor anlıycan ona ulaşabileceğim zehirimi akıtabileceğim hiç birşey yok elimde.

Sular durulsun bakalım,er geç haberini almak isteyecektir..o arayana kadar arama..önceki konuna da baktım,kendine çok güvenen biri..gelmeze ceh....e kadar yolu var,acı çekmekten korkma canım ama böyle biri onun için üzüldüğünü bilmesin kesinlikle,gelirse dersni ver eğer döneceksen,dönemeyeceksen de sallama hiç,o yaptıklarına güzel cevap olur..aşk acısnı dindirmenin yollarına bakıyordum ben de eskiden sana da özelden onları mesaj atıyorum canımm..

onu pişman ettirmek ıstıyorsan tepkısız kal zor olucak belkı ama kendıne guwen. ezık gıbı dawranarak onu daha cok kaybedersın. erkekler guclu zor kadınları sewer. tanışmamış olsan bile biriyle tanışmıssın gıbı cok mutluymussun gıbı dawran we sakın sakın arayıp mesaj atma... o bu sefer hırs yapıp tıpış tıpış gerı donecektır..

Neden utanıyosun ki?Sen sevdiğin için yaptın.Utanılacak bişey yapmamışsın.En azından ileride bi gün bunları da yapmadım deyip pişman olmazsın.Sen elinden geleni yaptın en azından vicdanın rahat ama olmadı şimdi kendini kötü hissetme ve onu unut :)

Ne tuhaf bir hayat.Bin bir umutla bir ilişkiye başlıyosun.Emek veriyosun.Atansın diye bekliyosun.Fedakarlıklar yapıyosun.Duanı dualara katarak onun sıhhatini istiyosun.Ama bir bakıyosun kendinle başbaşa kalmışsın.Geriye kalan sadece hayal kırıklıkları.Ben bu haldeyken bile Allahım onu sev sev ki kötü yollara girmesin ona kalp huzuru ver ver ki yanlışa düşmesin diye dua ediyordum.Ne oldu geride acı ceken sadece ben oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…