Ben içimdekileri ağlayarak boşaltabiliyorum ancak.
Rahatlamak için yaptığım tek şey ağlamak ve her şeyin farkına varmak.
Sonrada güçlü olmak için elimden geleni yapmak...
Sende tükenmedin sadece şuanda böyle hissediyorsun ama güçlü olabilirsin.
Gözyaşları içinde çok yalvarıyorum Allaha.Kalbimin acısı an geliyor hafifliyor ama öyle anlarda geliyor ki acısı yiyip bitiriyor beni.Bazen çıldıracak gibi oluyorum.Dünya dar geliyor bana.
İnşallah canım inşallah.Düzelmeyi kendime gelmeyi o kadar çok istiyorum ki ama kendimi fena derece ezik hissediyorum.
içinde kalanlar içinde faceden ya da telden mesaj atmanı tavsiye ederim..ne düşünecek diye düşünme boşver yaz...ama içinde ne varsa yaz..yoksa aylar geçse de unutamazsın..önceden ben de erkek arkadaşımdan ayrıldıgımda içimde çok şey vardı,çok birikmişti ama bekledğim konuşma ortamı asla olmadı,kendi kendime söyleniyordum sanki..bir de gün geçtikçe söylenecek şeyler birikiyor..face den uzunca içimde kalan ne varsa yazdım ama aklımda ne kaldıysa,sonra o da bana yazdı bir şeyler,ben de ona yazdım,bir kaç yazışma oldu artık ben cevap verme gereği bile duymadım,içimdekileri ona söylemenin rahatlığıyla,huzurlu geçti ondan sonraki günlerim..yap sen de mutlaka..
Evet günler böyle akıp gider..
1 aydan sonra her şey çok daha kolay olur..
Yeter ki iletişime geçip başladığın yere dönme..
Acı çekeceksin..Bunun maalesef bir çözümü yok..
Fakat bitecek..Bunu unutnayarak geçir günlerini..
Ağlamaktan aynaya baktığımda o sureti tanıyamaz oldum artık.Ben benden utanıyorum artık.Ben ona bakan gözlerimden ona değen ellerimden onu öpen dudaklarımdan utanıyorum artık.
ezik hissetme boşuna ,aşk gözü kör eder, o kadar şiir şarkı var bunun üzerine :) inan bana birçok kişi bunu yaşadı yaşıyor ama bu eziklik değil.çok "insanca"
"beni öldürmeyen şey beni güçlendirir." Nietzche .Bu sözü hatırla :)
Sen utanıcak bişey yapmamışınki ilk önce bu düşünceyi kafandan at...
Utanması gereken varsa o bence.
Senin yaptıklarına onca emeklerine karşılık vermemiş en azından nezaket olarak bişey diyebilirdi.
Bunları düşünmeden önüne bakmalısın zor ama imkansız değil...
İnşallah canım inşallah belki bir gün benimde yüzüm güler.Bir gün acım geçer elbet.
utanılacak bişey yapmamışsın ama ben olsam asla yapmazdım asla peşinden koşmazdım. Kadının gururu olmalı bencede. Toparlan biran önce hayatına devam et arkadaşım. Bu hayatta bi tane erkek yok unutma
Elbetteki geçer bütün bu acılar...
Allah sabır versin...
bence kendini yaptıkların için gurursuz biri gibi görmektense,
sevgisi için herşeyi yapabilecek, cesur biri olduğun için, bunu görebildiğin için sevin.
belki şimdi için acıdığı için bunlar sana anlamsız gelecek ama ileride bugüne baktığında göreceksin canım:)
Amin ecmain canım.sadece öyle anlar geliyor ki acı çektiğini sızlandığını görmek istiyorum aynı şeyleri o da yaşasın istiyorum.günaha giriyorum evet ama kalbimi bundan başkası rahatlatmayacak sanırım.
Ne zaman yazsam telefonunu kapatıyor ağzımda boğazımda tıkılı kalıyor herşey.face de kullanmıyor anlıycan ona ulaşabileceğim zehirimi akıtabileceğim hiç birşey yok elimde.
Onunda acı çektiği görmek istemen çok normal çünkü oda sana acı çektirdi ve kendiside acı çekerse sen birazda olsa rahatlayabilceksin.
Ama Allah büyük o seni bu kadar üzdü bi şekilde oda çok üzülecektir.
En başta seni kaybettiği için üzülsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?