Neden utanıyosun ki?Sen sevdiğin için yaptın.Utanılacak bişey yapmamışsın.En azından ileride bi gün bunları da yapmadım deyip pişman olmazsın.Sen elinden geleni yaptın en azından vicdanın rahat ama olmadı şimdi kendini kötü hissetme ve onu unut :)
Allahım bir tane olsun bir kişiinin gözlerine baksın gözlerim derdim.Oldu ama ezip geçti beni.Tertemiz duyguların söndü gitti.
Sular durulsun bakalım,er geç haberini almak isteyecektir..o arayana kadar arama..önceki konuna da baktım,kendine çok güvenen biri..gelmeze ceh....e kadar yolu var,acı çekmekten korkma canım ama böyle biri onun için üzüldüğünü bilmesin kesinlikle,gelirse dersni ver eğer döneceksen,dönemeyeceksen de sallama hiç,o yaptıklarına güzel cevap olur..aşk acısnı dindirmenin yollarına bakıyordum ben de eskiden sana da özelden onları mesaj atıyorum canımm..
Ayağına kadar gittiğim gözyaşları içinde yalvardığım için, bana tek mesaj bile atmazken ha bire arayıp onunla buluşmak için çabaladığım için, ben aradıkça insan yerine koymayıp bir cevap vermeyip bir de telefonlarını kapattığı için, kadınlık onurumu beş para etmez adama harcadığım için kendimden nefret ediyorum..Kadınlığımdan utanıyorum
Ah canımmm ya ne kadar güzel bir kalbin var işte ..Öyle bir insanla harcamamışsın iyiki bu kalbi..üzül doyasıya her duyguyu yaşamak lazım ama sonunda da mutlaka toparlan işkence yapma kendine.. geriye baktığında diyeceğin bizim dediklerimiz olacak inan ya ben nasıl güzel yaşamışım nasıl doyasıya hissetmişim ne kadar güzel ki bunları yaşadım bile diyeceksin ruhsuz duygusuz bir insan değilsin sen..eminim bütün güzelliğiyle yaşadın ama daha da yaşayacaksın onun verebileceği sevgi bu kadarmış demek ki..layık olduğun güzel insan seni elbet bulacaktır.sen toparlanmaya bak boşver onu..zaten insan sadece hatır için bile cevap verirdi telefona onun ne kadar bencil bir insan olduğunu gösterir bu, ileride bunu başka şeylerde de gösterir daha çok üzülrdün .zaman içinde iyiki onun için harcamamışım hayatımı diyeceksin:)
canım hiç kendini üzme.bi kadında bi erkekte sevgisi için herşeyi yapmalı.gurur falan olmaz.sen yapman gereken herşeyi yapmışın.eğer yapmasaydın.o zman kendinle çelişkiye düşerdin.acaba yapsaydım nolur diye.için şimdi rahattır ben herşeyi yaptım deme imkanın var.ama sakın kadınlık gurumu harcadım yok kadınlığımdan utandım deme.sen sadece ilişkin için çaba harcamışın ve bunları yapmasaydın zaten kendinden ve kadınlığından utanmalıydın
Ne tuhaf bir hayat.Bin bir umutla bir ilişkiye başlıyosun.Emek veriyosun.Atansın diye bekliyosun.Fedakarlıklar yapıyosun.Duanı dualara katarak onun sıhhatini istiyosun.Ama bir bakıyosun kendinle başbaşa kalmışsın.Geriye kalan sadece hayal kırıklıkları.Ben bu haldeyken bile Allahım onu sev sev ki kötü yollara girmesin ona kalp huzuru ver ver ki yanlışa düşmesin diye dua ediyordum.Ne oldu geride acı ceken sadece ben oldum.
onu pişman ettirmek ıstıyorsan tepkısız kal zor olucak belkı ama kendıne guwen. ezık gıbı dawranarak onu daha cok kaybedersın. erkekler guclu zor kadınları sewer. tanışmamış olsan bile biriyle tanışmıssın gıbı cok mutluymussun gıbı dawran we sakın sakın arayıp mesaj atma... o bu sefer hırs yapıp tıpış tıpış gerı donecektır..
Bende bu hayatta şunu öğrendim.
Kendinden başka kimseye çok değer vermiyceksin gerçekten doğru bi söz.
Ama keşke başarabilsek o zaman bu kadar üzülmeyiz belkide...
Aynen canım onu sevdiğim kadar kendimi de sevseydim şimdiye yeni bir hayata başlamıştım bile.Olsun bu da bir imtihandı az çok öğrendik birşeyler.
Hepinizden Allah razı olsun kızlar.Yardımcı oldunuz içimi rahatlattınız.Rabbim sizinde tüm sıkıntılarınızı tez zamanda gidersin..Gönlünüzdeki tüm güzel dileklerinizi Peygamberlerin duasına katarak kabul eylesin :)
Umarım canım umarım unutmayı becerebilirim.Dedim ya sadece onunda yandığını görmek istiyorum.Beni böyle çaresizce bıraktı ya Allaha havale ediyorum.
Sadece biraz sabretmek gerek Allah'ın adaleti öyle güzel ki zamanı gelince yaptıklarını ödeyecek zaten.Hiç merak etme sen canım.
elbette sevenın ahı tutar ama bu dünyada ama öte dünyada .fakat arkadaşın annesının söylediği lafları karşısındaki adam öğrense bırak cevap vermemeyi kızın yanından geçmez .ben sizin konularınızı okudum ve bence suç sizde gibi .bi acele var evlenmenız ıcın buda sızı hata yapmaya sürükluyor .bundan sonra sadece sabır edin gelirse gelir gelmesse gelmez.gelirse ne teşekkür edin gidersede ah etmeyin .ah dediğiniz şey sebepsiz yere terkedenlerin kandıranların aldatanların tutacagı bişey unutmayın .belkide o sizden daha çok acı cekıyor ve haksız siz iseniz ve hazmedemıyorsa bunu onun ahı tutma ihtimalide var.Allaha sıgının geçicektir inşallahcanımm şunu hiç ama hiç unutma ''YÜREKTEN SEVENİN AHI TUTAR'' ben bunun örneğini çevremde çok gördüm bizzat kendimde yaşadım. onun için çabalamışsan ama o sana haksızlık yapmışsa geriye çekil ve izle belki bugün belki 1 ay belki 1 sene belki 10 sene ama çektirdiğini çekecektir hiç ama hiç üzülme senin kalbin güzelmiş ki sevgin için emek vermişsin karşılığını belki onunla belki bir başkasından ama mutlaka alacaksın
canımm şunu hiç ama hiç unutma ''YÜREKTEN SEVENİN AHI TUTAR'' ben bunun örneğini çevremde çok gördüm bizzat kendimde yaşadım. onun için çabalamışsan ama o sana haksızlık yapmışsa geriye çekil ve izle belki bugün belki 1 ay belki 1 sene belki 10 sene ama çektirdiğini çekecektir hiç ama hiç üzülme senin kalbin güzelmiş ki sevgin için emek vermişsin karşılığını belki onunla belki bir başkasından ama mutlaka alacaksın
Bence kendinle gurur duymalısın. Bu yaptıkların eziklik değil tatlım. Geriye dönüp baktığında "keşke" demeyeceksin ileride. Elinden gelenin çok ama çok fazlasını yapmışsın ama karşında kıymet bilmeyen verilen değeri anlamayan bir odun var demekkiSıkma canınııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?