Kendimden Nefret Ediyorum..:(

O koku olayı fena ya .
Peki benim kendime yaptığım eziyete ne demeli.. Parfümü var bende yatağıma sıktım hergece o varmış gibiyim
Ama hayat hep acıtmaz unutma.

Ne zaman dinginleşir ki bu kalbim ne zaman küllenir ki..ne kadar da kaptırmışım kendimi ona..her yerde o var..her gece rüyamda o var..benim canım çok yanıyor çok

Amin canım..bazen öyle anlar geliyor ki alıştım sanıyorsun ama lanet olsun ki onu hatırlatacak bişeyler muhakkak oluyor.bir insan 40 gündür ağlar mı ya 40 gündür gözümden yaş eksilmedi..

hadi topla yüzünü prenses üzülme katla hüznünü kaldır çekmecene bir yerlere sakla
daha ömrünü tüketecek nice yaraların olacak kabukları düşecek yeniden kanayacak
kırmak istiyor bırak gitsin
gitmek istiyor bırak gitsin
bi daha gelmesin
ister yen ister yenil
daha gençsin öğreneceksin
ister sev ister sevil
daha neler göreceksin....
en sevdiğin yanlızlığını al geçir sırtına
eserse hafiften hüzün üşümezsin..
belki elmacıkların ıslanır
fenamı yanakların allanır
ağla,durma ağla
biraz ruhun cilalanır
kırmak istiyor bırak gitsin
gitmek istiyor bırak gitsin
bi daha dönmesin
ister yen ister yenil
daha gençsin öğreneceksin
ister sev ister sevil
daha neler göreceksin

Bu şarkıyı sana göndermek istedim.Topla yüzünü ve bence kendinle grur duy çünkü sen insansın sevdin ve bir yılan için sevmekten vazgemedin..

Amin canım..bazen öyle anlar geliyor ki alıştım sanıyorsun ama lanet olsun ki onu hatırlatacak bişeyler muhakkak oluyor.bir insan 40 gündür ağlar mı ya 40 gündür gözümden yaş eksilmedi..

Öyle zorki
Ağlaya ağlaya rahatlayabiliyoruz en azından ama bi türlü geçmiyordur eminim.
Yüzün gülsün artık...

Ne güzelmiş sözleri..güçsüzüm işte ben bir türlü toparlanamadım toparlanamıyorum

Öyle zorki
Ağlaya ağlaya rahatlayabiliyoruz en azından ama bi türlü geçmiyordur eminim.
Yüzün gülsün artık...

Evet bir ağlamak rahatlatıyor beni..hiç mi sevmemiş hiç mi içi acımıyor şu an..benim özlediğim gibi benim yandığım gibi hiç mi yanmıyor..ilkim değilsin ama son durağımsın derdi nerde o günler..off...

Buhtecim dinmiyor öyle kısa sürede. Daha çekilecek acılarımız var. Benimde rüyalarım ondan ibaret gecem gündüzüm o. Ama değiştirmiyor gerçeği.

Ama seninkide benim ki kadar uzun oldu canım..hani en büyük acılar bile 21 gün sürerdi nerde...

Tatlım benimde yaklaşık 2 ay olacak görmeyeli ama arada bir konuşmalarımız var okadardan ibaret.
Ve bu 2 ay ben hergün aralıksız ağladım inanır mısın hergün bir gözyaşım muhakkak var.
Bu arada sınavlarım oldu ve 3 dersden kaldım.
Buna bile üzülemedim.
Elbet geçecek ama zamanı var demek ki

Sağlığımdan olacağım diye korkuyorum..Bizimde yüzümüz güler mi bir gün

Onlar bizim kadar acı çekmiyor galiba.
Hiçmi sevmediler o yaşanan günleri nasıl unutuyorlar bilmiyorum.
Ama geççek bugünlerde...

Onlar bizim kadar acı çekmiyor galiba.
Hiçmi sevmediler o yaşanan günleri nasıl unutuyorlar bilmiyorum.
Ama geççek bugünlerde...

İnanın onlar ilişki süresince o kadar acı çekiyolar ki patladıkları nokta gözleri dönüyor.
Şimdi acıları derinlerde sadece. Ama böyle kafaları rahat oluyor sadece.

İnanın onlar ilişki süresince o kadar acı çekiyolar ki patladıkları nokta gözleri dönüyor.
Şimdi acıları derinlerde sadece. Ama böyle kafaları rahat oluyor sadece.

Çok doğru diyorsun ilişki boyunca hep sabrediyorlar belkide ama son noktaya gelince patlıyorlar...

insan sevince herşeyi yapıyo ama karşıdaki kıymet bilmiyo asıl kaybeden o canım zamanla hiçbişeyin değmediğini anlar ve alışırsın duruma

insan sevince herşeyi yapıyo ama karşıdaki kıymet bilmiyo asıl kaybeden o canım zamanla hiçbişeyin değmediğini anlar ve alışırsın duruma

Nasıl alıştım am bir şekilde alıştım canım.İlk günlerdeki gibi koymuyor koyluğu inşallah zamanla daha da iyi olacağım

Nasıl alıştım am bir şekilde alıştım canım.İlk günlerdeki gibi koymuyor koyluğu inşallah zamanla daha da iyi olacağım

merak etme hepsi geçecek. sonra dönüp hatırladığında kendine güleceksin bunun için mi üzülmüşüm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…