Kendimden Nefret Ediyorum..:(

Canım elbet hatalrım vardı.Ama sebepsiz değildi.Biz bu ay sözlenecektik.Ben bunu söylediğimde gülerek şu an hayatımın ikinci planındasın ben olmasaydım hayatında sen ne yapacaktın sokak sokak koca mı arayacaktın dedi..onun ardından yazdığı güzel mesajlara ben cevap vermedim.ve böylece 1 ay önce ayrıldık.ben bunları da yuttum ve tekrar barışmak istedim yanına gittim kuzeniyle konuştum bak büyüdüm dedim ama nafile.ne zaman düzeltmek için mesaj yazsam telini kapadı.en son çarşamba günü mesaj çektim ne olur bitanem buluşalım dedim birazcık dinle beni dedim yine kapadı telini.anlıycan elimden ne geliyorsa yaptım ama o bir yabancıymışım gibi yazdıklarıma cevap bile verme tenezülünde bulunmadı.sağlık olsun.

o söz de çok ağır olmuş gerçekden zor bi durum .söylediği sözde yenılır yutulur bı söz değil gerçekden .ama ben diğer konunuzdan cok ıyı hatırlıyorum okumştumda ne bılm .şimdi size geri dönse evlensenız eğer dediğiniz gibiyse en ufak bişeyde başınıza kakar ben olmasaydımlı cumleler kurar ıncıtır o riske girilmez emın olun.ama o sözü söyletecek birşey yapmışmıydınız mesela annenızın onun hakkında soyledıgı sozlerden benzerlerını soyledınızmı ona yada kırıcı laflar.gerçekden işlerin içyüzünü sadece siz bılırsınız sadece sız.bence bu diğer konulardan farklı sıze ınsanların yapacagı yorumlar saglıklı olmaz .bir öğretmen olarak olanları düşünün empati kurun ılk kım ne yaptı sızmı omu neden bu duruma geldi .acaba sızın peşinizde çok koşup yoruldumu sadece kendınızımı dusundunuz vb.ınanın bana kızmayın ama yalnız kalıp düşünnü.eğer haksız kendınızı gorsenız bıle artık aramayın .yapacagınızı yaptınız

Hatalı olup da bunları yapsaydınız anlayabilirdim ama size böyle laflar eden birinin laflarını yutup da egosuna ego katmasaydınız keşke.Bence siz tavrınızı koyup da madem ikinci plandayım,hadi sana güle güle demeyi bilseydiniz,tıpış tıpış gelirdi bi süre sonra

Umarım bu insan için daha fazla yıpratmazsınız kendinizi

Rabbim her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

bencede bırakmalısın ama ha dedinmi bırakılmıyoki

Ah bu kalp var ya..Bazen diyorum şu kalbine koyduğun sevgiler, dertler hüzünler gün gelip toprağın altında çürüyecek..saçma geliyor çoğu zaman ama unutmak ne acı..katlanmak..cevap bulamamak..

ahh canım ne güzel anlatmışsın. çok zordur emeklerinin karşılıgını alamamak bilirim

Yok canım ben hiç annemin onun hakkındaki düşüncelerini ona söylemedim.ama çok bekledim atansın diye atandı bu sefer benden çok uzaklaşmaya başladı.ne zaman evlilikten bahsetsem ortada fol yok yumurta yok diye söylenmeye başldı.çok ağır konuşurdu canım.ağzına geleni sayardı ama sevgimden yutardım aban hep sana hayvanca yaklaştığım zaman hizaya geliyorsun derdi.ne kadar kırıcı olduğunun farkındayım ama ilkim ve sonum gözüyle baktığım için ona hazmediyordum işte.

Beddua etmedim hiç ona.aksine her namazımdan sonra Allahım darda ise kurtar onu yanlış yollara sürükleme kalp huzuru ver diye ona hep dua ettim.böyle işte arkadaşım bilmem zaman ne gösterir.

ahh canım ne güzel anlatmışsın. çok zordur emeklerinin karşılıgını alamamak bilirim

Evet canım bin bir umutla bağlandığım dallar kırılıverdi.her akşam nefesini duyarak uyuduğum her sabahın 6 sında mesajını görerek uyandığım hastalandığımda canı bin kat yanan,hastanelerde akşama kadar benimle bekleyen adam bir canavar oldu çıktı.Taş kesildi ne af etti ne de sıcak davrandı.hep zehrini akıttı beni bana bıraktı.

neden peki ne olduda birden degişti bukadar . çok seviyormuş bellki

neden peki ne olduda birden degişti bukadar . çok seviyormuş bellki

Yıprattık ilişkimizi canım.o beni anlamadı ben onu anlamadım.köpek gibi oyun oynadın sen benimle dedim beyfendinin çok zoruna gitmiş.zaten ilaçlarada başladığı için ruh gibi biri olmuş çıkmış ortaya.seni ne seviyorum ne de sevmiyorum ama senden nefret ediyorum dedi...zaten paso kavga edip dururduk ben iyiysem ilişkimiz iyiydi ben bişeye kızsam bir anda aramız bozulurdu.

ben onu çok şımarttım zaten.sen istediğin için değil ben istediğim için sana döneyim dedi sanki hatalı sadece benmişim gibi.ah sevince insan ne gururu görüyor ne de başka birşey.

ozmaan söylenecek birşey yok .böyle kırıcı olmak olmak .bilmıyorum inan ama tek bildiğim hiç muhattap olma

ozmaan söylenecek birşey yok .böyle kırıcı olmak olmak .bilmıyorum inan ama tek bildiğim hiç muhattap olma

Ama an geliyor o kadar özlüyorum ki gittiğim her yerde onunla bir anım var.dayanmak çok zor bazen.hem nefret ediyor hem de özlüyorum onu.ama sonra acı lafları geliyor aklıma uzak durmalısın buhte diyorum uzak durmalısın.sen elinden geleni yaptın diyorum.yalvarmaysa yalvardın ağlamaksa deli divane oldum.ama ne oldu bir çırpıda sildi gitti.

Utanacak hiç bişey yapmamışsın. Seven erkek bunları yapınca oluyor da seven kadın neden yapamıyor.
Utanacak hiç birşey yapmadın keşke diyeceğine iyi ki yaptım demek daha mantıklı.
Hiçte pişman olma. Sevdiğin için yaptın.
Gerisini düşünme.
Üzülme arkadaşım.

Evinin önüne geldiğimdeki heyecanım,kalp atışlarım dayanılmazdı..çok fena oldum..sanki heryer o kokuyordu

senin yaptigin seyleri bende yaptim ama ne demisler GÜN GELiiR DEVRAN DÖNER . simdi o benim pesimde ama ben artik istemiyorum... :) bugünlerde gecer

Evinin önüne geldiğimdeki heyecanım,kalp atışlarım dayanılmazdı..çok fena oldum..sanki heryer o kokuyordu

O koku olayı fena ya .
Peki benim kendime yaptığım eziyete ne demeli.. Parfümü var bende yatağıma sıktım hergece o varmış gibiyim
Ama hayat hep acıtmaz unutma.

senin yaptigin seyleri bende yaptim ama ne demisler GÜN GELiiR DEVRAN DÖNER . simdi o benim pesimde ama ben artik istemiyorum... :) bugünlerde gecer

Geçmiyor ki canım 40 gün oldu..canımın yangısı ilk günkü gibi taze..lanet olsun atamıyorum ki içimden..

Çok zor bi durum.
Bende sevgilimden ayrıldım ve şuanda o acıyı yaşamaya başladım çok yeni ama yinede onsuz olmak...
Hele özlediğimde napıcam ben bilmiyorum bütün anılar gözümün önünde...
Onun için tuttuğum defter ve kıyafetleri çok başka...
Allah sabır versin herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…