- Konu Sahibi agresifkiz
-
Siz biraz ilgiyi çekin o koşarak gelir. Her zaman altın kural 'kaçan kovalanır' eger sorarsa da senı daha az aradıgımda daha mı az degerlı oluyorsun hayatım dersın ama gülerek.
Senin şikayetlerinden kaçıyor. Biraz daha güzel konular konuşun gülün eğlenin severek arar. Sende erken kalkacaksan erken uyu. Çok taviz verip çok beklentiye girmeyi engellersin. Ve böyle şeyler dert edip boşunu aklını böyle şeylere yorma derim.
Siz biraz ilgiyi çekin o koşarak gelir. Her zaman altın kural 'kaçan kovalanır' eger sorarsa da senı daha az aradıgımda daha mı az degerlı oluyorsun hayatım dersın ama gülerek.
Uyku süresi çok uzun. Uykuya düşkünlük değil bu başka bir şey. Gün 24 saat, 16-17 saat aralıksız uyuyor mu? Doktora gitti mi hiç?
Bana evlenirseniz eşim haftasonu hep uyuyor, plan yapamıyoruz diye konu açacaksınız gibi geldi.Bu değişiyor tabi bazen 3te de uyuyor ya da 4te kalkıyor ama genel olarak 12 saatten az değil bu süre hep daha fazla.
Ona söyledim normal olmadığını ama aile olarak böyle olduklarını söyledi. Uykuya çok düşkünlermiş.
Hayır işin tuhaf yanı bir dönem çalıştı ve o dönem sadece 4-5 saatlik uykularla dururdu. Neresinden çıkıyor bu kadar uyku bende anlamıyorum.
Huyu zaten onun bu. Ben kaçtığım uzaklaştığım an etekleri zil çalar hemen. Ama daha fazla üstüne düşüp taviz vermeyeceğim ben onun elinin altındaki bir insan olamam biraz o da çabalasın.ama senın adın bile agresifkız olmaz ki
gerekirse elini kolunu bagla o aramadan sakın sen arama , kaç bak nasıl kovalanıyorsun
Ben anlamadım. yani toplamda 16 saat gibi mi uyuyor?
Aynı ben
Erkek arkadaşın yani
Bıraksan 20 saat kalkmam
Erken yatmayı da sevmem
4te 5te kalktığım günlere bayiliyorum
Tatil olsa da öyle kalksam yine
Ps. Gerektiğinde 3-4 saat uykuyla da hayatta kalabilirim hahah
Bana evlenirseniz eşim haftasonu hep uyuyor, plan yapamıyoruz diye konu açacaksınız gibi geldi.
Hem böyle diyip hemde bizim ailede var, uykuya çok düşkünüz demesiBeraberken böyle değil de uzakken sensiz çok sıkılıyorum uyuyorum diyor.
ay bacım ilişkine karışmak gibi olmasın da, günde 12-16 saat nedir ya? Bu kadar uyuyan adamdan hayır gelmez benden söylemesi.12-16 saat aralığı uyur evet
Hem böyle diyip hemde bizim ailede var, uykuya çok düşkünüz demesi
ay bacım ilişkine karışmak gibi olmasın da, günde 12-16 saat nedir ya? Bu kadar uyuyan adamdan hayır gelmez benden söylemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?