Kendimden ödün mü veriyorum kaprisli miyim?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz bir süredir ve bir süre daha böyle devam edecek.Kendisi şu an çalışmıyor yüksek yapıyor ama iki gün sadece okulda onun dışında boş.

Uykuya aşırı düşkün biri kendisi olabilir uykusuna laf edecek halim yok.Ama öfkeden deliye döndüğüm konu şu gece 12-1 gibi uyuyup ertesi gün 4-5 gibi uyanıyor ve uyandıktan sonra çok az bir süre konuşabiliyoruz. Kopuk kopuk oluyor onlarda genelde. Çünkü haliyle uyanınca kahvaltıdır duştur evi toplamadır gibi işlerle uğraşıyor yalnız yaşıyor.

Ama ona göre bunu problem ettiğimde uykusunu kıskanıyor oluyorum. Ama sorun o değil. Özlüyorum haliyle konuşmak sesini duymak bir iki kelime muhabbet etmek istiyorum ve biraz sende kendinden ödün ver demek ki konuşmak istemiyorsun benimle diyorum. Sinirleniyor günlük bir limit mi var onu doldurmak zorunda mıyız sen her an aklımdadır sana yazmayınca aramayınca değersiz mi oluyorsun diyor. Ama bunu demesi bana yeterli gelmiyor. Çünkü ben erkende kalkacak olsam sırf biraz daha konuşabilelim diye uyumuyorum. Ama şimdi kendimi aşırı salak hissediyorum ben neden o zaman böyle çabalıyorum. Kendimden ödün veriyorum fedakarlık yapıyorum.
Kendi kendime mi kuruyorum yok yere problem mi çıkarıyorum büyütüyor muyum ne olur dışarıdan bir göz olarak yorum yapın. Ona göre daha sakin ilerleyeceğim.

Aslında konuştuğumuzda çok eğlenen bir çiftiz. Sürekli şakalaşıp güzel şeyler konuşuruz. Ama arkadaş kendinden uykusundan asla ödün vermiyor. Ya ben çok taviz veriyorum ya o fazla bencil. Aradaki o ince çizgideyim.
Bundan sonra zaten uyuyacağım konuşmak için ölsem bile engel olacağım. Biraz mesafe aklını başına getirir belki.
Bende dert etmek istemiyorum aslında o kadar küçük ve gereksiz bir olay ki.
Teşekkür ederim.

Siz biraz ilgiyi çekin o koşarak gelir. Her zaman altın kural 'kaçan kovalanır' eger sorarsa da senı daha az aradıgımda daha mı az degerlı oluyorsun hayatım dersın ama gülerek.

Kesinlikle onda işe yarayan bir şey zaten bu. İlişkinin ilk zamanlarında çok yapardım hemen koşarak bana gelirdi. Çünkü avucundayken çok rahat ama ne zaman koptuğumuzu hissediyor kırmızı alarm onun için bir şeyler yapmaya başlıyor hemen. Klasik türk erkeği sanırım.
Bundan sonra geri çekeceğim ama kendimi hatasını anlayana kadar. Bakalım o benden uzak kalınca habersiz kalınca ne hissedecek.
Teşekkür ederim.

Uyku süresi çok uzun. Uykuya düşkünlük değil bu başka bir şey. Gün 24 saat, 16-17 saat aralıksız uyuyor mu? Doktora gitti mi hiç?

Bu değişiyor tabi bazen 3te de uyuyor ya da 4te kalkıyor ama genel olarak 12 saatten az değil bu süre hep daha fazla.
Ona söyledim normal olmadığını ama aile olarak böyle olduklarını söyledi. Uykuya çok düşkünlermiş.
Hayır işin tuhaf yanı bir dönem çalıştı ve o dönem sadece 4-5 saatlik uykularla dururdu. Neresinden çıkıyor bu kadar uyku bende anlamıyorum.

Bana evlenirseniz eşim haftasonu hep uyuyor, plan yapamıyoruz diye konu açacaksınız gibi geldi.

ama senın adın bile agresifkız olmaz ki

gerekirse elini kolunu bagla o aramadan sakın sen arama , kaç bak nasıl kovalanıyorsun

ama senın adın bile agresifkız olmaz ki

gerekirse elini kolunu bagla o aramadan sakın sen arama , kaç bak nasıl kovalanıyorsun
Huyu zaten onun bu. Ben kaçtığım uzaklaştığım an etekleri zil çalar hemen. Ama daha fazla üstüne düşüp taviz vermeyeceğim ben onun elinin altındaki bir insan olamam biraz o da çabalasın.

Aynı ben
Erkek arkadaşın yani
Bıraksan 20 saat kalkmam
Erken yatmayı da sevmem
4te 5te kalktığım günlere bayiliyorum
Tatil olsa da öyle kalksam yine

Ps. Gerektiğinde 3-4 saat uykuyla da hayatta kalabilirim hahah

Erken yatmasa iyi yine.
Uyumak için dünyaya gelmiş mübarek.
Sanki hala anne karnında arkadaş.
Gerçi benim derdim uykusuyla değil ilgisiyle. En iyisi biraz mesafe koymam o zaman çıldırıyor.

ay bacım ilişkine karışmak gibi olmasın da, günde 12-16 saat nedir ya? Bu kadar uyuyan adamdan hayır gelmez benden söylemesi.

Çalıştığı zamanlar oldu istese 4-5 saat uykuyla durur. Ama boşken ve yalnızken uyuyor. Ailesiyle bir aradayken sekizde kalkar mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…