Bende de var maalesef insilün direnci, çok uzun olmayan bir sürede 9 kilo aldım birden, kendim denedim, spor yaptım olmadı, şimdi diyetisyen desteği alıyorum 3 kilom gitti bile, gerçi bayramda kaçırdım ama toparlanır.En önemlisi beslenme düzeninden geçiyormuş onu anladım, liste dışına çıkmadım, günde 8000 adımın altına da inmemeye çalışıyorum, yavaş yavaş da olsa gidiyor işte.
Merhaba öncelikle
Nerden başlasam bilemiyorum kendime o kadar zarar verdim ki çok üzülüyorum
Zarardan kastım şu bir yılda 20 kilo aldım insülin direncim yüksek çıktı ardından hormonlarıma bakıldı her şey normal ama doktor bu kilonun regl olmamı etkıleyecegını söyledı.
Ardından zaten gittiğim psikologum kaygıya baglı yeme bozuklugunun bunları tetıkledıgını söyledı
Kendime ne çok zarar vermısım nasıl kilo verıcem basarabılecekmıyım hiç bilmiyorum.
Dertlerimi ailemle pek paylasamıyorum aslında kimseyle paylasamıyorum .Bu da beni yemeye itiyor,Aşamam diye çok korkuyorum.
Motive cümlelerinize ihtiyacım var.
Tam bir yıl sayılmaz 7 ay da falan aldım
Insulin direnci karatay tarzi beslenmeyle ve yuruyusle geciyor. Gunde 2 ogun beslenin 1 saat de yuruyun.
Pisman olup ah vah etmek size bir sey kazandirmaz. Onunuze bakin. Kendinizi her halinizle kabul edin once
Insulin direnci karatay tarzi beslenmeyle ve yuruyusle geciyor. Gunde 2 ogun beslenin 1 saat de yuruyun.
Pisman olup ah vah etmek size bir sey kazandirmaz. Onunuze bakin. Kendinizi her halinizle kabul edin once
Instagramda diyabeti bile yenen hesaplar var. Bakar takip edersiniz. Beslenmeyle hepsi duzeliyor. Doktorlar oyledir. Panik yaptigin icin daha cok yemeye yonelmissin.