Bilemiyorum,kısa yada askılı giyince ilk olarak kadınlarin baktığı,rahatsız edercesine baktığı,hatta yanındakiyle fısır fısır konuştuğu bir memlekette erkeklerin bakması bana tuhaf gelmiyor artık. Daha 2 gün önce birini bozdum,ne bakıyorsun,işine bak diye.
Babanız ve annenizin tepkisi hakkında şunu söyleyebilirim,öyle bir devirde yaşiyoruz ki,kimin ne olduğu belli değil,bence babanız bu sebeple adamlarin üzerine gidemedi,sonuçta yabancı bir yerdesiniz,ailesi var yanında,adam çekinmiştir zira yan baktı diye adam öldürebilen bir toplum haline geldik. Trafikte sollayana hırslanıp eve kadar takip edip,adam toplayıp gelip,sollayanı öldüren insanlar gördüm haberlerde,çekinmesi için daha bunun gibi yüzlerce örnek vardır emin olun. Babanız sert çıksa adam bıçak çekebilir,dövebilir olabilirde olabilir yani. Anneniz konusuna birşey diyemeyeceğim,muhtemelen usturuplu giyiniyordur,öyle alışmıştır,hani fırsat bu fırsat fikrini dikte etmeye çalışmıştır.
Üzmeyin kendinizi,bunlardan çok var,kadin erkek farketmez,inanın hep karşınıza çıkacaklar.