Kendimden Utanıyorum yardım edin

Ya benle lisede ne dalga geçerlerdi, dokuzuncu sınıfta kahkullerim vardı hic toplamazdim erkekler hep hemsirebaayanin kaşları birleşik galiba ondan kaldirmiyor kahkullerini diye dedikodu çıkarmışlardı böyle düşününce hep aklıma geliyo. Zehra231 istersen sana eski halimi ve şimdiki halinin fotolarini atabilirim. Sen kendine bakım yaptıktan sonra gerisi faso fiso kim ne derse desin sen kendini begeniyosan mesele yok konuşana ağzının payını ver :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merak ettim seni eminim çok güzelsindir.bende bronzlaşmaya çalışsamda hiç bi zaman olmuyor.hep beyazım güneşlensemde kıpkırmızı olup alerji oluyor.ne güzel Allah hediye etmiş sana ten rengini.arkadaşların daha küçük olduğu için doğruyu yanlışı göremiyorlar.kesinlikle ağlama.seni kızdırdıklarında sertce cevap ver ve sizi Allaha havale ediyorum de.

Vallahi cok sekersin ya :)) ben melezin bildigin koyu tenli bir esmerim yani, banada derlersi sag olsunlar sonuc simdi uaz geldi hepsi sahilde gunesin altinda benimle ayni tene gelmek icin ugrasiyor.. simdi sana kara diyenler 3_5 sene sonra cikolata der :) birak sen onlari kendi tenine uygun makyaj ve bakim onerilerini oku incele guzelligini dahada one cikar gözlerine sok :)) unutma zaten ne yaparsan yap bir kusur bulan hep olacak ne demisler hem isaya hem musaya yaranilmaz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ooo kucukken banada aynisi olmustu arap derlerdi kara sole bole aptal gibi takardim bende kafama uzulurdum.. yillar gecti noldu biliyrmusn buyudkce guzellesiyrsn degisiyrsn bakim yapiosn ama bunu 5-6 yil snra yap sakin fondeten surme cildini bozarsn bu yasta. Simdi esmer guzeli diyor herkes bnde kndimi cok begeniyrum gercekten guzelim ama yaa :)))) hicc takmaa

kafana takma böyle seylerı lisede herkes herkese bır kulp bulur zaten bızım sınıftakılere ne lakaplar takılırdı baslarda kafana takıyorsun ama sonra o senın özellıgın aslında kımsede olmayan bırsey bu farkı avantaj olarak görmeye olumlu bakmaya calıs bızım okulda da cok esmerler vardı ben hep bakardım yabancı sanırdım bu bence bır fark ve ılgı cekmene neden oluyor olsun dunyada tek koyu tenlı sen deılsın burs bile alıyormussun nekadar guzel birşey senınle ugrasmak ısteyen cok ugrassınlar ılerde yuzunle değil beynınle bıyerlere gelıceksın en azından bunu yapamayan kızlar var guzel olup derslerı ıyı olmayankızlar var ve bazıları daarkadasları yuzunden değil ailelerinin baskısından aglıyorlar herkesın bır derdı var Allah herkesı en guzel sekılde yaratmıstır bu da senın sınavın baskalarına kulak asma elbet susacaklardır cevap bıle verme kaale alma

Şevkimi kırıyolar okulların açılmasına az kaldı. İnanın gitmek istemiyorum evde çalışmak istiyorum ama imkan yok. Annem benim için bu kadar fedakarlık yapıyor ben bu sebep yüzünden okuldan soğumak istemiyorum ama inanın coğrafya dersinde bile hocalar karalar denizler diyince karayı duyunca üstüme alınıyorum gözlerim doluyor.Doktora gidiyoruz saçlarım dökülüyor,kaşlarım dökülüyor üzüntüden çok üstüme geldiler yıllardır çok dalga geçtiler ben dayanamıyorum hasta oldum. Çok fenayım abla yok mudur ki bunun çözümü

Teşekkür ederim ama bu olay bedenime zarar veriyor ruhuma da mesela yolda gidiyoruz kızlarla diyolar ay ben bu aralar çok karardım diyolar gülüyolar bana laf sokuyolar sözde sonra obürüde diyo ki sen karaysan Zehra zenci doğru söyle arap mısın falan bıktım artık yemin ederim

Keşke bende sizin gibi olup kızarsaydım. Çok iyi hatırlıyorum 6. sınıftaydım bir arkadaş bana sen karanlıkta gözüküyor musun bari fosforlu giyde kimse çarpmasın dedi sınıf ortasında o kadar üzüldüm ki anlatamam o kadar ağladım ki kara çingene bıtkım ben demesinler bana ya

Atsanız belki banada ümit olur lütfen

Aslında burada bulmama imkan yok sanırım o kremi

Fotoğraf atarım elbette ancak biraz sonra :)

okullar acılsın görelım canım bak lise 1-2 cocukluktan dolayı dalga gecen cok olur ama lise 3-4 oldumu gencleştıgınız için çocukca sakaları artık bırakır senle ugrasmazlar

Terbiyesizliktem başka bişey değil yaptıkları.bende 12-15 yas arasındayken kilolu bi çocuktum.çok dalga geçerlerdi çok ağlardım.hayatım o dalga geçenler tırnağımızı yaratamaz,Allah'ın yarattığıyla dalga geçiyorlar ne yazık onlara.kendinle barışık ol boşver duyma onları.rihanna mesela ne kadar hoş bi kadın demi.bence büyüdüğünde bu ten rengi sana çok avantaj katacak

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet hoş bir kadın benimde tek umudum iyi bir mesleğim olsun ve kendime istediğim her bakımı yapayım her kıyafeti alayım. O zaman benle kimse dalga geçemez

Abla bir şeyi merak ettim cildim bozulsa bunun bir tedavisi olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…