- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Onlar çok güzeller ama Türkiyede nedense böyle olunca ya da tam olarak benim yaşadığım şehirde esmer olmak sanırım kötü bir kusur olarak görülüyor. Oysa böyle şeylerle dalga geçmek kadar saçma ve acımasızca bir şey keşke bende peynir gibi olsaydım en azından bronzlaşabilirdim ama bu şekilde beyazlayamıyorum keşke esmerlerde beyazlayabilse haksızlık
Bunlar yüzünde rüyalarda yaşar oldum. Tamamen içine kapanık ve benim istediğim bir rüya gibi evde . Hayallerimde yaşayamıyorum ama hayallerimle yaşıyorum
Canım bugün telefonunu bekliyorum yazılarımda tel no var benim
Çok haklısınız ama bana 1 saatlik de olsa mutluluk veriyor zaten yazları sürmüyorum okul yok arkadaş yok ondan demişsiniz ya kalem çekmiyordum diye ben süslenmek için yapmıyordum ki onları mutlu olmak için yapıyordum yoksa dışarı çıkamıyorum abla çok haklısınız ama ben de çok mutsuzmacikcasi bende merak ettim resmini gormek isterim. tatlim bosuna takiyorsun kafana. insanlarda dil din renk ayrimi yapilmaz yapilamazda. ne bu 50 lerin amerikasinda mi yasiyoruz. beyazlar zencileri asagiliyor kole gibi kullaniyor. kaldiki simdi baslarinda gul gibi zenci baskanlari var :) onlar bile asmis bu konuyu.
saka bi yana kimse Allahin yarattigi ile dalga gecemez. sende bakmasini bilsen ne kadar guzel oldugunun farkina varirsin. ayrica cilt tonunla uyumlu bir fondoten kullanmadikca komik olur. kaldi ki yasin 16 bu yasta neyin fondoteni. yeminlen kalem bile cekmiyordum ben o yaslarda.
sıkma tatli canini sen. valla beb zenci hatunlara erkeklere hayranim. yazin onlar gibi yanmak icin neler yapiyorum ama gel gelelim her defasinda yarim yamalak yandigim icin kaba tabirle amele yanigina donuyorum.
zaten delik delik diyorsjn cildin icin birde bu tarz kozmetikler kullanipta daha da acma gozeneklerini. bu tarz kozmetikler zamanla gozenekleri buyutuyor.
ayrica siyah dene en cok yakisan renkler beyaz ve kirmizi hatta butun canli renkler. beyaz tenlilerden daha hos duruyor. bak zenci olupta cillop gibi ne mankenler var.
agzi olan konusuyor. ergenligi atlatamamis senin arkadaslarin henuz. Allah ailelerine sabir onlarada akil iyilik versin ne diyeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hepinize tek tek cevap vermeye çalıştım ama pc donuyor ondan yazamadım. Haklısınız ama neden bunları sadece siz söylüyorsunuz onlar söyleyemiyor. Düşünemiyor emin değilim ama yinede sağolun
Merhaba ablalarım ben 16 yaşında ergenim biliyorum bu konular size önemli gelmeyebilir ama ben çocukluğumdan beri beni mutsuz eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim derslerim çok güzel o konuda sıkıntım yoktu ama okula gitmek istemiyorum çünkü arkadaşlarım benimle dalga geçiyolar. Bu durum yüzünden okuldan soğudum beyaz tenli olmak istiyorum çocukluğumdan beri kara , karanlıkta gözükmez,zenci vb. şeyler duyuyorum ağlamaktan helak oldum sakın bana umursama demeyin yıllardır böyleyim.
Umursamama gibi durumum olsaydı çoktan aşmıştım ama yok ben kendimi güzel buluyorum ama bunlar yüzünden soğudum kendimden artık ne zaman özgüvenim gelse böyle yapıyolar bende fondotene başladım öyle beyazlamaya çalışıyorum ama annem haklı olarak kızıyor. Üzülüyorda halime hep ağlayarak eve gelmeme dayanamıyor. Bu seferde makyaj yapıyor diyolar bıktım artık yemin ediyorum ama başka çarem yok ki. Ben beyazlamadan bu üzüntüm geçmicek yüzümde delikler var ama bu çocukluğumda da vardı. Annemde de vardı genetik bir şey ama bu beni rahatsız ediyor yok mu ablalarım bir çözüm artık evden çıkmıyorum dışarı
Bursluluğum gelince kendime fondoten aldım ama küçük şehir iyisi yok bu da çok kötü çıktı. Böyle hafif bir şey yok mudur ben bursluluğum gelince internetten alsam nolur bana yardımcı olun
Merhaba ablalarım ben 16 yaşında ergenim biliyorum bu konular size önemli gelmeyebilir ama ben çocukluğumdan beri beni mutsuz eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim derslerim çok güzel o konuda sıkıntım yoktu ama okula gitmek istemiyorum çünkü arkadaşlarım benimle dalga geçiyolar. Bu durum yüzünden okuldan soğudum beyaz tenli olmak istiyorum çocukluğumdan beri kara , karanlıkta gözükmez,zenci vb. şeyler duyuyorum ağlamaktan helak oldum sakın bana umursama demeyin yıllardır böyleyim.
Umursamama gibi durumum olsaydı çoktan aşmıştım ama yok ben kendimi güzel buluyorum ama bunlar yüzünden soğudum kendimden artık ne zaman özgüvenim gelse böyle yapıyolar bende fondotene başladım öyle beyazlamaya çalışıyorum ama annem haklı olarak kızıyor. Üzülüyorda halime hep ağlayarak eve gelmeme dayanamıyor. Bu seferde makyaj yapıyor diyolar bıktım artık yemin ediyorum ama başka çarem yok ki. Ben beyazlamadan bu üzüntüm geçmicek yüzümde delikler var ama bu çocukluğumda da vardı. Annemde de vardı genetik bir şey ama bu beni rahatsız ediyor yok mu ablalarım bir çözüm artık evden çıkmıyorum dışarı
Bursluluğum gelince kendime fondoten aldım ama küçük şehir iyisi yok bu da çok kötü çıktı. Böyle hafif bir şey yok mudur ben bursluluğum gelince internetten alsam nolur bana yardımcı olun
Canım bugün telefonunu bekliyorum yazılarımda tel no var benim
arkadaşlar sanaldan tanımadığınız kişilere nasıl telefon veriyorsunuz ve alıyorsunuz. zaten site kurallarına göre bu yasak.Göremedim ki acaba özel olarak mesaj yazsanız öyle daha kolay olur
Cnm uzulme bende esmerim kucukken benlededalga gecerlerdi ama buyuyunce rengim acildi. Esmer olmama ragmen guzelim, fizigim duzgun. Uzulme bence esmer olup cok guzel olan cok insan var. Ben bronz tenimdem cok mutluyum iyiki beyaz degilim ama kapkarada degilim tam koyu bugday tenliyim buna ragmen yuzume bronzer suruyorum yanmisim gibi dursun diye. Fondoten alma bu arada BB kremlere bak
Canım yaş itibariyle bu tip hassasiyetlerinin olması normal ama ten rengin için ne yapabilirsin ki? Deri nakli olamayacağına göre...
Bence kendinle uğraşacağına internetten yüz nakline ihtiyacı olan insanlara bak. İnsanlar ne acılar çekiyor, hayatlarını ne kadar zor koşullarda devam ettiriyorlar.
İnan sağlıklı olduğumuz için ne kadar şükretsek az.
Kendine haksızlık etme.
Tatlım benı dinle. Aynı duruma kilolarım yüzündn düştüm. Hasta olduğum için veremedm de. Sonra ne mı yaptım bende kendıme güldüm. İnsanlar senin takmadgnı bi kez anladımı onlara macera kalmıyor. Az daha dayan olur mu? Evet esmerım de yapılan espriye gül hatta havalı takıl. Senı çekemedklerı malum. Ben bunu yaptm kurtldum. Ki sen kendını güzel buluyosun ben hç güzel bulamadm kendımı öğretmenim hala üzülüyorum halime. Ama hç bir óğrencımın arkadaşlaryla dalga geçmesıne izın vermıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?