Kendimden Utanıyorum yardım edin

Biri umursamadım ikiyi umursamadım diyelim ama yıllardır bu böyle artık bıktım asosyalım tamamen kimseyle görüşmek dışarı çıkmak istemiyorum. Keşke bu sözler beni rahatlatsa ama yıllardır böyle en yakın arkadaşım bile yapıyor bunu bana her insan böyle yapıyor. Hepsi

18 yasına kadar resmen zencı gıbıydım hele yazları sadece bır gunü denize gıtsem bıle oyle kararırdım kı anlatamam,sonra tum kıs boyunca esmer degıl sımsıyah gezerdım,kış yaz,gündüz feneri derlerdi,ama kapkaraydım zencı gıbı,bıldıgın naomı gıbı ve ne yazık kı şort bıle gıysem ıcıne ıkı ton acık ten rengı corap gıyerdım,gulıver dıye dalga gecerlerdı,sonra bır ıkı sene denize vs gıdemedım,gunese çıkmadım,koruyucu kullandım,lazerden dolayı çünkü lazerde güneş yasak,ıkı sene sonunda bıldıgın normal esmer olmustum,hanı normal tenlı,plaja gitmeye gıtmeye şu anda kumral tenlıyım,hanı buğdayın bıraz açığı kı çocukluğumdan berı kendımı bıldım bılelı asırı esmerdım,cılt doktorum dedı,güneş pıgmıtasyonlarımızı harekete gecıyormus,unıveteye başladığımda normal derecede esmerımsıydım,yuzumde cok fazla sıvılce ve geçmeyen ızlerı vardı,unı de bır estetık merkezınde tedavı oldum,sımdı herkes bana cıldın ne guzel dıyor,sac rengımı açtırdım ve esmerım dedıgım halde kumralsın dıyorlar,simdi istesem de bronzlasamıyorum,kac yıldır ten açılmış,artık kararmıyorum,keske bıraz bronzlassam,benım yasımda bronz ten makbul gelıyo ınan kı

Son düzenleme:
Madem bu kadar taktin ve illede bi caba diyorsun ten rengin degismiyorsa sende diger yerlerini degistir sacini kestir boyat lens tak kasini aldir.ama abartmadan yasina uygun sekilde.ten rengi diger yerlerinle uyumlu olursa hic goze batmaz.aslinda bir bilsen allahim sana en yakisanini yaratmis ama bu yasda insan taktimi takar

kız bana bak derslerim iyi ve burs alıyorum diyosun.elinde müthiş bir bileziğin var. dersleri yüksek olanların özgüveni de yüksek olur ders zamanı herkes onların peşinden giderler.öğretmenler bile ayrı davranırlar onlara.sen niye böylesin niye kendini ezdiriyosun? sakın ama sakın yapma bunu..
bak sana kesinlikle şunu yap demiyorum, ama ben olsaydım şöyle yapardım:
mesela bana sen karanlıkta yürüme göremem diyen asalak var ya diyelim ki boyu kısa ben de ona "sen de ayak altında fazla dolaşma görmeden üstüne basarız asfalta falan yapışırız mazallah" derdim.
ben kara insanlardan hoşlanmam diye sözde arkadaş müsvettesi var ya,ona da mesela diyelim totosu büyük, "ben de koca totolulardan hoşlanmıyorum ya da koca kafalılardan hoşlanmıyorum ama şanslısın ki arkadaşlıa daha çok önem veriyorum" derdim.
tamam belki iyi örnekler değil ama büyükşehirde yaşıyorum.zamanında iyi niyetimin saflığımın cezasını çok çektim.iyi niyetli oldugunu görüp seni salak yerine koyan bir dolu insan var.bunları da mutlaka bana çok üzerime gelip psikolojimi bozan tiplere söylerdim.çünkü bunları böyle böyle birkaç defa ısısırsan kuyrugunu kıstırıp başka tarafa döner bi süre sonra.
sakın bunları dedin diye yalnız kalacağını düşünme, özgüvenini yükseltir gereken cevapları verip ezilmekten vazgeçtiğin anda millet sana gelecek.
tecrübeyle sabit.

Dersleri de güzel abla bana çirkin deseler bu kadar zoruma gitmezdi o kara sözcüğünden tiksindim artık Coğrafya dersinde bile hocalar karalar denizler vb. konular anlatırken o kara kelimesi kalbimi acıtıyor. Aklıma getiriyor bir insanı üzmek bu kadar kolay mıdır ki

insanlar saatlerce guneslenip esmer kalmak istiyorlar solaryuma girip o zararli isinlara maruz kaliyorlar sirf esmerlik icin , senin yaslarinda herkes birbiriyle dalga gecer laf soyler ama ilerleyen yaslarda hem kisiligin hemde fizigin oturucak, bur 5-6 sene sonra guluceksin bu hallerine .

Benmle de dalga gecerlerdi kara kiz lafini duymaktan nefret ederdim..:banghead:
8.sinifa gderken annemin hamile oldugunu ögrendim kardesm dogana kadar dua ettim esmer olmasin benim gbi üzülmesn diyodum ,snra bi dogdu bildiqin beyaz tenli :) düsün ne kadar kafama takmisim kardsme dua edicek kadr ewliyim eşimde beyaz tenli ,esimin ailesinde bugday tenli bile yok hepsi ya sarisin ya bembeyaz..eşim 6 ay pesimdn kosturdu kara kaş kara gözlüyüm diye esmer olmasan kostrmazdm ki ddi hatta biqün:) smdi hamileym acaba kızım kime cekicek merak ettm bak
Baksana senin yasinda aynen bende senin gbi dusunurken smdi senin yazini okuynca aklima geldi bu durum ..lise yillari böyle sanırm..Sakın üzülme artk okuluna derslerine odaklan..

Abla bana öyle umut verdin ki sana teşekkür ediyorum. Ben Üniversiteye kadar takmamaya çalışacağım sonrasında bende senin gibi tedavi olurum geçer belki inşallah :) benim derslerim önemli biliyorum ama dalga geçmeleride çok ama çok yaralıyor insanı ama şuan bana çok umut verdin teşekkür ederim

ah canım benim yaaa seni çok uzun süre yıpratmış bu soytarılar...bu kız dan uzak dur yavaş yavaş kendine gelirsin...her zaman sağlıklı ve güzel olduğunu aklına getir...tekrar söylüyorum bu kızdan uzak dur başka türlü kurtulamazsın....yeni kız arkadaşlar edin...muhakkak seninle kız arkadaşlık etmek isteyen kızlar vardır....

Aynen,ben ne beyaz pudralar aldım,yazın acık ten rengi çoraplar gıydım zamanında,bacaklarımı havlularla sardım plajlarda,sımdı uğraşıyorum tekrar bronzlaşmak ıcın,o ağladığım gecelere de cok gülüyorum,ah ahhh,degerını bılememısım fıstık gıbı tenımın,bıraz büyü bak sen de aynen bunları dusuneceksın

Aynen kara kız lafından bıktım inşallah geçer bu üzüntüm. Allaha hergün yalvarıyorum öyle bozdular ki moralimi özgüven hiiç yok

cnm arkadasların seni çok kıskanıyorbence ve seni başka yerden vurmak istıyorlar ama yanlıs yapıorlar esmerlık kötü birşeymi..
senın bu durumu kendı iç dünyanda aşman gerek ama.

Evet denicem teşekkür ederim

Caktirmayin bende ayni yollardan gectim de o psikolojiyi cok iyi anliyorum ama Allahtan gecici bir sey

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Titriyorum artık üzüntüden onlar bana böyle dedikçe cevap veremiyorum. Elim ayağım titriyor sinirimden üzüntümden keşke cevap verebilsem

Canım cilt tedavısı zaten çok basıt,benım yuzumdekı dıkıs ızım bıle gıttı,dedıgım gıbı ten rengı ıcınde güneşe çıkma bır sene bak nasıl degısecek rengı,bu seneden ıtıbaren çıkma güneşe ,koruyucu sür,açılır,senın ten rengını tahmın edıyorum,çok koyu esmer,ben de oyleydım ama sorsan sımdı baya açıldı tenım ama keske o fıstık gıbı tenım olsaydı,keskeeee,bak büyü de gor erkekler oyle koyu tenlerı çok çekici buluyolar,ama sorun yaptıysan bır sene sık dişini yeter,sana eskı ve yenı fotolarımı gosterırım sok olursun

cnm arkadasların seni çok kıskanıyorbence ve seni başka yerden vurmak istıyorlar ama yanlıs yapıorlar esmerlık kötü birşeymi..
senın bu durumu kendı iç dünyanda aşman gerek ama.

Değil ama onlar bunu anlasa o kadar üzülüyorum ki bir yere gidicem bunlar da mı dalga geçecek acaba benimle diye düşünüyorum. Keşke hemen bitse lise

Caktirmayin bende ayni yollardan gectim de o psikolojiyi cok iyi anliyorum ama Allahtan gecici bir sey

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Yaaa,ahhh ahhhh sımdı oyle olsam keske,büyüsün bıraz üniversıteyı bıtırdıgın de o da anlayacak,ne tonm varmıs dıyecek,ben sımdı kola sürüyorum kararayım dıye ama on sene gunes gormemıs ten açılmıyor kı

Son düzenleme:

Keşke bende şişman olsaydım zayıflarsın çöüzümü var ama esmerliğim çözümü yok ki

Titriyorum artık üzüntüden onlar bana böyle dedikçe cevap veremiyorum. Elim ayağım titriyor sinirimden üzüntümden keşke cevap verebilsem

bak vallahi sana çok üzüldüm sporumu sürekli yarıda kesip buraya bakıyorum.
canım, cevabını ver.mutlaka ver,sadece biraz cesaret.. şu an biraz cesarete ihtiyacın. bunu da sana vermeye çalışıyor burdaki herkes. cesaretl ol,karşındaki eşekten düşmüşe döner.
ayrıca bak zamanında seninle aynı derdi yaşayan çok insan var burada.bir arkadaş da demiş. gerçekten de üniversitede farkını görmeye başlayacaksın.erkekler bakımlı esmer hatunları çok güzel buluyorlar. beyaz beyaz beyaz sıkıyor bi süre sonra..
kendine cool bir imaj bulmaya çalış, derslerinin de üzerine dştün mü uçacaksınn çikolata güzeli :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…