Kendimden Utanıyorum yardım edin

ben o kadar takmstm ki kara lafina
Hani siyah köpeklere arap diyolar ya ona bile sinir olurdum..:)
Dünyada tek esmermişsin gbi dert etme kendine zaten artik adim basi esmer hatta dhada esmerleri war Türkiyenin cogu yerinde Suriyeli kardslerimiz sagolsun:):)

Olsun ya her cilt renginin ayri bir guzelligi var , cilde kola surmek pek saglikli degil sanki aman ha dikkatli olun kakao yagini duymustum bir yerlerden , surup guneslenince esmerlestiriyormus ama ne kadar dogru bilemiyorum

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Keşke bende şişman olsaydım zayıflarsın çöüzümü var ama esmerliğim çözümü yok ki

Ama anla beni
onlar beni guclendirdi,degismemi sagladi
hem cok esmer olsan neolucak
onunde 4 sene icinde oyle degismeler yasicaksinki
millet sana hayran bile kalicak
ayrica zayiflamak hicde kolay degil
sana tavsiyem gunes kremi sur arkadasin dedigi gibi abartmadan
azcik kas sac yap
sana bide renkli goz oyle yakisirki
rengine hayran bile kalirsin
onlarda kalirda cekemezler

Biri bana kızınca tüm oklar boyuma çevrilir. Oysa bana sorsalar ciddi anlamda memnunum. 1.60 falanım. D) Hep sevimli ve çekici bulmuşumdur kısa boyu(tabi bazı kadınlarda) mesela umutsuz ev kadınlarındaki gabrielle vardı eva longria. Bayılırım o kadına. Aynı boydaymışız netteki bilgiye göre kim kardashian 1.59..
İkisi de beyaz tenli değil. Ama çekiciliklerine diyecek sözü olan pek az kişi vardır..

Hiçbi zaman insanların ne dediğini umursamadım. Şöyle düşünüyorum ve sen de böyle düşünürsen inan bana sorun kalmaz. Bak şimdi, bi insanın seni eleştirebilmesi seninle kendince alay edebilmesi için uzun uzun düşünmesi kafa yorması lazım ne desem diye. Canını yakmak için seni incelemiş ve kendince zayıf noktanı bulmuş olması lazım. Bu da demek oluyo ki, vakit gibi telafisi olmayan ve oldukça değerli bişeyi, kendisi için bişeyler yapmayı bırakıp da seni üzmeye çalışmak için heba edebilecek düzeyde çekememezlik var bu insanlarda. Notların iyiymiş. Bu ne demek biliyo musun. Onlar hep yenikler. Belki bir gün sen adliye koridorlarında cübbenin eteklerini uçuştura uçuştura dolaşacaksın, belki hayat kurtarmış birilerini sevdiklerine kavuşturmuş bi doktor olacaksın, belki milyonlarca minik el seninle kalem tutacak. Ama onlar hayatı boyunca, asla yerinde olamayacakları kişileri üzmeye çalışacaklar. Çünkü hastalıklı bir ruh ancak böyle bastırabilir kusurunu.

Sen mükemmelsin. Problem onların ruhunda. Eğer istersen bembeyaz da olabilirsin. Ama onlar senin kadar gelişmiş bi kişiliğe sahip olamayacaklar. Ruhları kirlenmiş bi kere.
Asla üzülme çok ciddiyim. Bi dönem esmerliğe merak salmıştım basardım koyu fondöteni yüzüme boynuma. Yüzüm bronzlaşmazdı bi türlü ne yapayım😄 aradan baya zaman geçti. Tabi ben o saçmalıktan vazgeçtim ve kendim oldum.. sonra bigün sevdiğim çocuk beyaz tenlileri( ) çok sevdiğini söyleyince kendimi daha da bi sevdim:) yani diyeceğim o ki, asla başkası olmaya çalışma. Çünkü sen olduğun gibi güzelsin.

Beğenmeyen bakmasın de. Silah zoruyla baktırmıyorsun herhalde. Ki beğenmese bakmaz zaten bu da bi ayrıntı bak :)

Geçmiyor abla inanın bu bende hastalık derecesinde takıntı oldu dalga kelimesi bile sinirlendiriyor. Çaresi yok bunun mutlu olamıyorum. Annem ne yapsam yüzün gülmüyor diyor. Beyaz renk kıyafet giyemiyorum neymiş çingene gibi duruyormuş beyaz renkten nefret ettirdiler keşke hindistanda doğsaydım orada çoğunluk esmer kimse dalga geçmezdi

Kara kedilere ettikleri laflar bile beni üzüyor bu dünyanın kanunu mu yani neden siyah olan hiç bir şey ilgi çekmiyor. Dalga konusu oluyor keşke böyle insanlar olmasa arap diyolar bana geçmiyor mutsuzluluğum

Kara kedilere ettikleri laflar bile beni üzüyor bu dünyanın kanunu mu yani neden siyah olan hiç bir şey ilgi çekmiyor. Dalga konusu oluyor keşke böyle insanlar olmasa arap diyolar bana geçmiyor mutsuzluluğum

“Ey Mü’minler!
Sözümü iyi dinleyiniz, iyi anlayınız ve iyi muhafaza ediniz! Muhakkak ki, Rabbiniz birdir. Babalarınız da birdir. Hepiniz Âdemdensiniz, Âdem(as) da topraktandır. Müslüman müslümanın kardeşidir ve böylece bütün müslümanlar kardeştirler. Allah katında en hayırlınız, Allah’dan en çok korkanınızdır. Arabın aceme, acemin de araba, sarı ırkın siyah ırka, siyah ırkın da sarı ırka üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takvâ iledir

Bari cildim güzel olsun siyah nokta delikler hem de kara hiç düzgün yanım yok

Elhamdülillah de derslerine çalışmaya devam et ve o insanlarda uzak dur. Mezun olunca üniversiteye gidince bunlardan çok kalmayacak. Hele bir de mükafatını alacaksın bir bakacaksın ki o dalga geçen dengesizler ne hale düşmüş olacaklar. Etme bulma dünyası bu. Hepimizin bir sürü kusuru var unutma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bak bakalım bu kadın çingene gibi mi? dünyanın en güzel kadınlarından birisi..
beyaz renk esmer kadında bir başka durur.. ne çingenesi yahu?
farkettim sen bu kadar taktığın için insanlar daha çok üstüne geliyor dedim ya sana en başta..
madem buraya başlık açtın, burdaki tavsiyelerin birkaçını uygulamaya çalış.sonuçlarını paylaş bizimle..
ne zaman gittin en son kuaföre?

Son düzenleme:

Teşekkür ederim haklısınız neden böyle uğraşıyolar gülüyolar bana bakıp çok komik mi tipim benim Allahın yarattığı her şey güzel değil midir zaten neden böyle düşünmüyolar

1 ay oldu sanırım isteyen olursa özelde fotoğrafımı gösterebilirim çok çirkin değilim ben neden böyle yapıyolar anlamıyorum

Allah katında en hayırlınız, Allah’dan en çok korkanınızdır. Arabın aceme, acemin de araba, sarı ırkın siyah ırka, siyah ırkın da sarı ırka üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takvâ iledir. hz.MUHAMMED (S.A.V)
cahil zihniyetin eseridir renge takmak ve bununla alay etmek.
neyin peşindeler anlamış değilim bu rengi veren Allahtır.
alay ettıklerı senın renginse,bu rengi sana vereni incitmez mi? hiç düşünmezler mi bunu ki sen her kırıldıgında bu rengi sana veren de bu duruma razı olmaz.

Bari cildim güzel olsun siyah nokta delikler hem de kara hiç düzgün yanım yok

o iğrenç fondotenleri süre süre cildini de mahvetme..
esmerlerin cildi pürüzsüzdür.falso bile olsa göstermez cilt..
bugünden itibaren o fondötenleri çöpe atıyosun.cilt tipine göre güzel bir yıkama jeli+tonik+nemlendirici alıyorsun.düzenli kullanıyorsun.
aynada kendine gülümseyemeyi de unutmuyorsun!!

Tenim açık mesela benim bu sene yüzümde binbir sivilce çıktı ve iz kaldı. Keşke esmer olsaydım diyorum bu kadar dikkat çekmezdi. İnan beyaz ışık altında durmak istemiyorum daha da kötü görünüyorlar.Boyum kısa mesela hem de bayaaa kısa. Lisede benimle de çok dalga geçenler vardı inan hiç canım acımadı Allah vergisi bir şeyden utanmak veya övünmek saçma geliyor bana. Benim bir arkadaşım var esmer biz ona pocahontas deriz ve çok beğeniriz bir diğeri koyu renktir teni çikolata tenlim diye severiz. Ayrıca beyaz en çok esmer tene yakışır. Dışarıdaki insanlara ve onların lanet olası güzellik(!) anlayışlarına bu kadar takılıp anneni de kendini de üzme.

Evet beni düşünmüyolar insanı üzmeyi düşünmüyolar o zaman Allahtan da mı korkmuyolar bunlar bu kadar kötü olunmaz ki bu kadar acımasız olunmaz benim en yakınım dediğim kişiler beni bunla vuracaksa ben kime güvenecem burada siz bana daha çok destek oldunuz minettarım keşke onlarda destek olsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…