- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
Katılıyorum size. Kesinlikle üniversitede iyi anlayacaksın arkadaş ne demektir.
İlkokulda da benim soyadımla dalga geçerlerdi. Uzun yıllar soyadımı söylerken utanarak söylerdim, hep dalga geçecekler diye düşünürdüm. Sonra üniversitede bir arkadaşım, "ne güzel ismin ve soyadın var. Çok uyumlu. Ünlü birinin özel yaptığı isim ve soyad gibi" demişti. O gün bir mutlu oldum ve o günden sonra da yine bu tarz yorumlar aldım soyadımla ilgili.
Ve ilkokulda gözlüğüm olduğu için sürekli dalga geçen birkaç çocuk vardı. Onlar yüzünden gözlük takmayı bıraktım ve gözümün numarası aşırı derecede ilerledi. Keşke hiç takmasaydım da kendime zarar vermeseydim onların yüzünden.
Sen de bunu yapma kendine. Ve sen liseden mezun olduktan sonra eminim daha da olgunlaşıp çok daha güzel bir kız olacaksın. Şimdi sırf çok esmer teni var diye ünlü olan mankenler var düşünsene. Onlar mankenlik yapıyor ve özel olarak seçiliyorlar. Kendini harap etme. Sen doğal halinle eminim çok güzel bir kızsındır ve daha da güzel olacaksın buna emin ol.
Haklısınız,ben ilk mesajımda da yazdım zaten.bu kardeşimiz bunu çok kafaya takmış psikolojisini bozuyor ama başta da dedim.
eğer esmer olmasa dalga geçecek başka şeyler bulurlardı,şekilci milletiz vesselam. hangimiz duymadık lisede ortaokulda şişko,telli baba,cüce,dörtgöz,şu surat bu surat.. taklidimizi yapmalar,adla soyadla dalga geçmeler... heleki de takarsanız yandınız..
bu kardeşimiz ne yazıkki dünyanın sonu sanıyor ama hayatın bazı gerçekleri çok daha acımasız..