- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Senin yaşlarında ben de öyleydim gerçi kimse benimle dalga geçmiyordu ama esmerdim işte sinir olurdum hep beyaz olmak isterdim, bi şey diyince esmersin sen diyorlardı, hep takıntı yaptım kendime, ben de yüzümü beyazlatmak için her şeyi yaptım, yüzümü güzel temizlemeye başladım, güneş kremi kullanmaya başladım asla kullanmadan dışarı çıkmıyorum ve bir süre üzüm çekirdeği yağı kullandım, ben fark etmedim tenimin açıldığını artık insanlar bana beyazsın diyorlar, mesela bi şey alacağım zaman siz beyazsınız size bu gider diyorlar, şok oluyorum halla halla ben beyaz mıyım diyorum :) Eşim de sen beyazsın diyor, herkes beyazsın diyor. Ve yaptıklarım işe yaradı, ama hala takıntılıyım, arkadaşlarım ya sen beyazsın ne esmeri diye kızıyorlar..
Yani senin de tenin açılacak güzelim merak etme, fandoten sakın kullanma, onun yerine güneş kremi al, üzüm çekirdeği yağını nemlendirici gibi yüzünü yıkadıktan sonra yüzüne sür. Yüzüne buhar yap. Bak göreceksin beyazlayacaksın

Yani senin de tenin açılacak güzelim merak etme, fandoten sakın kullanma, onun yerine güneş kremi al, üzüm çekirdeği yağını nemlendirici gibi yüzünü yıkadıktan sonra yüzüne sür. Yüzüne buhar yap. Bak göreceksin beyazlayacaksın