• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden Utanıyorum yardım edin

Merhaba ablalarım ben 16 yaşında ergenim biliyorum bu konular size önemli gelmeyebilir ama ben çocukluğumdan beri beni mutsuz eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim derslerim çok güzel o konuda sıkıntım yoktu ama okula gitmek istemiyorum çünkü arkadaşlarım benimle dalga geçiyolar. Bu durum yüzünden okuldan soğudum beyaz tenli olmak istiyorum çocukluğumdan beri kara , karanlıkta gözükmez,zenci vb. şeyler duyuyorum ağlamaktan helak oldum sakın bana umursama demeyin yıllardır böyleyim.

Umursamama gibi durumum olsaydı çoktan aşmıştım ama yok ben kendimi güzel buluyorum ama bunlar yüzünden soğudum kendimden artık ne zaman özgüvenim gelse böyle yapıyolar bende fondotene başladım öyle beyazlamaya çalışıyorum ama annem haklı olarak kızıyor. Üzülüyorda halime hep ağlayarak eve gelmeme dayanamıyor. Bu seferde makyaj yapıyor diyolar bıktım artık yemin ediyorum ama başka çarem yok ki. Ben beyazlamadan bu üzüntüm geçmicek yüzümde delikler var ama bu çocukluğumda da vardı. Annemde de vardı genetik bir şey ama bu beni rahatsız ediyor yok mu ablalarım bir çözüm artık evden çıkmıyorum dışarı

Bursluluğum gelince kendime fondoten aldım ama küçük şehir iyisi yok bu da çok kötü çıktı. Böyle hafif bir şey yok mudur ben bursluluğum gelince internetten alsam nolur bana yardımcı olun

Tatlım daha çok küçüksün.Fondoten felan sürme sakın cildine.. Mahvetme güzelim cildini. İnsanı özel yapan kusurlarıdır. Bak herkes gibi değilsin.Kendine has ten rengin var. Allah böyle yaratmış,sev kendini.İleride ten rengini kabullendiğinde yani büyüdüğünde kndine kızacaksın fondotenin etkilerini görerek. Ve bu kadar kafana taktığın için gözünde büyütüyorsun.
Ama pirinç suyu,patates suyu vs. cilt rengini açıyor diyorlar.Bunu bi araştırabilirsin.
Ben olsam beni özel kılan şeyi severdim.
Sonuçta o insanlarla iki sene sonra görüşmeyeceksin ama cildin hep seninle. Ne derlerse desinler. Çok güzel deseler ne olur,çok kötü deseler ne olur..
Lütfen kafana takma. Sen kusurunu sevdiğinde sana karşı kullanacakları birşey kalmaz..:16:

Tatlım daha çok küçüksün.Fondoten felan sürme sakın cildine.. Mahvetme güzelim cildini. İnsanı özel yapan kusurlarıdır. Bak herkes gibi değilsin.Kendine has ten rengin var. Allah böyle yaratmış,sev kendini.İleride ten rengini kabullendiğinde yani büyüdüğünde kndine kızacaksın fondotenin etkilerini görerek. Ve bu kadar kafana taktığın için gözünde büyütüyorsun.
Ama pirinç suyu,patates suyu vs. cilt rengini açıyor diyorlar.Bunu bi araştırabilirsin.
Ben olsam beni özel kılan şeyi severdim.
Sonuçta o insanlarla iki sene sonra görüşmeyeceksin ama cildin hep seninle. Ne derlerse desinler. Çok güzel deseler ne olur,çok kötü deseler ne olur..
Lütfen kafana takma. Sen kusurunu sevdiğinde sana karşı kullanacakları birşey kalmaz..:16:

2 sene sonra görüşmeyeceğim belki ama başkaları görücek başkaları dalga geçecek ben dayanamıyorum artık bu laflar beynimde yankılanıyor avutamıyorum kendimi her gün daha çok üzülüyorum bıktım artıkk sürmeyin diyorsunuz ama ben mutsuzum çok mutsuzum ağlamaktan bıktım mahvolsun artık bıktım dayanacak gücüm kalmadı

Canım inan esmer olmak isterdim beyaz tenli olduğum için bir çok sorunum var birincisi güneş yanığı lekesi ikincisi güneşte ortaya çıkan sivilceler neden esmermi olmak istiyorum çikolata gibi olmak bana çok cazip geliyor her giydiğin çok daha güzel duruyor üzerinde mesela denizde süt gibi dolaşmak birde pilajda geberesiye güneşlenmek insana inanki eziyet oğlum esmer ve bu durumdan çok memnun hiçbir zaman güneşlenmez fakat kızım süt beyaz çok üzgünüm şöyle bişey var işine yarar diye düşünüyorum biz göçmen aileyiz memleket Makedonya orada (aklık) denen bir kırem var bizde gelinler beyaz tenli olmak için bu kremi çok kulanırlar kullanırlar arkadaşım van ercişli kedi kullanıyor kalıcı bir krem fakat Türkiye de bulamazsın bence bi araştır

Ablacım araştırsam bile alamam ki bu böyle kalacak çok üzülüyorum zor

zor bir durum ama makyajla ten rengimi değişik göstereyim derken bu sefer de cildinizi bozarsınız daha kötü olur.hem dalga geçiyorlarsa bu o insanlarla ilgili bir kusurdur.kişilikleriyle ilgili bir kusurdur ve sizinkinden daha da büyük bir kusurdur.

zor bir durum ama makyajla ten rengimi değişik göstereyim derken bu sefer de cildinizi bozarsınız daha kötü olur.hem dalga geçiyorlarsa bu o insanlarla ilgili bir kusurdur.kişilikleriyle ilgili bir kusurdur ve sizinkinden daha da büyük bir kusurdur.

Nedense orada bu kusur yalnız ben görebiliyorum cildim zaten bozuk artık benim yapabileceğim hiçbir şey yok

Merhaba ablalarım ben 16 yaşında ergenim biliyorum bu konular size önemli gelmeyebilir ama ben çocukluğumdan beri beni mutsuz eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim derslerim çok güzel o konuda sıkıntım yoktu ama okula gitmek istemiyorum çünkü arkadaşlarım benimle dalga geçiyolar. Bu durum yüzünden okuldan soğudum beyaz tenli olmak istiyorum çocukluğumdan beri kara , karanlıkta gözükmez,zenci vb. şeyler duyuyorum ağlamaktan helak oldum sakın bana umursama demeyin yıllardır böyleyim.

Umursamama gibi durumum olsaydı çoktan aşmıştım ama yok ben kendimi güzel buluyorum ama bunlar yüzünden soğudum kendimden artık ne zaman özgüvenim gelse böyle yapıyolar bende fondotene başladım öyle beyazlamaya çalışıyorum ama annem haklı olarak kızıyor. Üzülüyorda halime hep ağlayarak eve gelmeme dayanamıyor. Bu seferde makyaj yapıyor diyolar bıktım artık yemin ediyorum ama başka çarem yok ki. Ben beyazlamadan bu üzüntüm geçmicek yüzümde delikler var ama bu çocukluğumda da vardı. Annemde de vardı genetik bir şey ama bu beni rahatsız ediyor yok mu ablalarım bir çözüm artık evden çıkmıyorum dışarı

Bursluluğum gelince kendime fondoten aldım ama küçük şehir iyisi yok bu da çok kötü çıktı. Böyle hafif bir şey yok mudur ben bursluluğum gelince internetten alsam nolur bana yardımcı olun

Cnm hic takma kafana sende esmer bombasin ohh at hawani sallama kimseyi eger cokda takiyosan missha nin bb kremi war koreliler uretmis onlarda beyazlamaya meraklilar onlar icin beyaz kiz guzeldir oyle bi zihniyetleri war bu bahsettigim bb krem zamanla teni aciyomus netten arastr istersen bi sitelerine gir daha ayrintili bilgi edinirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Banada resmini atabilirmisin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beyaz tenliyim ama zor oluyor hep kusurları tüyleri belli ediyor tatil hiç çekilmiyor. Bronzlasamadan İstakoz oluyorsun ve komik tabii. Ben hep esmer olmak istedim daha hoş geliyo bana. Onlar bukadar uğraşiyorlarsa seninle kıskaniyorlardir.

Cnm hic takma kafana sende esmer bombasin ohh at hawani sallama kimseyi eger cokda takiyosan missha nin bb kremi war koreliler uretmis onlarda beyazlamaya meraklilar onlar icin beyaz kiz guzeldir oyle bi zihniyetleri war bu bahsettigim bb krem zamanla teni aciyomus netten arastr istersen bi sitelerine gir daha ayrintili bilgi edinirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki araştırırım sağolun :)

Tamam tatlim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ya bazen insanlar böyle duygusuz olabiliyor işte. Takma demiyorum tabi ki ister istemez takıp üzülüyorsun. Ama önemli olan kendini sevmen çünkü senin ten rengin öyle ve en fazla bir ton açabilirsin veya iki diyelim. Sen kendi ten rengini doğru kullanarak da çok güzel olabilirsin. Benim de kendime hiç güvenim yok ve bunu aşmaya çalışıyorum. kendine güvenen insanlar hep böyle daha iyi daha havalı durur. Ben hep böyle düşünüyorum. İnsanların ağzı torba değil ki büzesin . Makyaj konusunda yardımcı olamıyorum malesef çünkü ben de bilmiyorum. Sadece yalnız olmadığını bil diye yorum yapmak istedim:16:

canım pirinç unuyla maske yapmayı deneyebilirsin. cilt rengini baya açıyor. bende buğday tenliyim arada yapıyorum mesela.. işe yaradığına garanti verebilirim. sen yine de bir araştır internette bununla ilgili çok şey var..
eskiden pirinç tarlalarında çalışan asyalı kadınlar su olmadığı için pirinç suyuyla duş alırlar ve güneş altında bronzlaşacaklarına daha da beyazlarlarmış..

cnm bende esmer hatta karaya yakın tenliyim..aynen senın yaşadıklarını kuçukken yaşadım .şu an 30 yaşındayım..okuldayken kımse bana bakmazdı begenmezdı.dalga geçerlerdi..yıllar geçtı saçlarım uzadı bakım giyim lens makyaj derken kendımı tanıyamadıgım ,herkesın bakışları ustumde oldugu zamanlar çok oldu ve halen oluyor..hatta eskıden tandııgım ınsanlar eskı halımle şimdikine ınanamıyor..yanı kısaca şunu demek ıstıyorum yaşın daha çok küçük.ne yuzun tam oturdu ne fiziğin ..biraz 20 li yaşlara gelmeyı bekle ve bu yorumumu hatırla :)

cnm bende esmer hatta karaya yakın tenliyim..aynen senın yaşadıklarını kuçukken yaşadım .şu an 30 yaşındayım..okuldayken kımse bana bakmazdı begenmezdı.dalga geçerlerdi..yıllar geçtı saçlarım uzadı bakım giyim lens makyaj derken kendımı tanıyamadıgım ,herkesın bakışları ustumde oldugu zamanlar çok oldu ve halen oluyor..hatta eskıden tandııgım ınsanlar eskı halımle şimdikine ınanamıyor..yanı kısaca şunu demek ıstıyorum yaşın daha çok küçük.ne yuzun tam oturdu ne fiziğin ..biraz 20 li yaşlara gelmeyı bekle ve bu yorumumu hatırla :)

İnşallah ablacım siz böyle söyleyince içimde umut oluşuyor. Ama ben genede mutsuzum geçmiyor çok mutsuzum hemde lens derken renkli lensten mi kastediyorsunuz

bizler birazcık bronz olacağız diye güneşte saatlerce kavrulalım...sen ten renginden şikayet et bebeğim... :):) walla boş yere takıyorsun...öncelikle yaşın küçük şuan için böyle düşünüyorsun takıntı yapıyorsun...ileri de çok hoşuna gidecek....hem beyaz ten ne ya...peynir gibi..ben hiç sevmem.... walla bitanem mutlu ol...kendini sev bak çok güzel siyah kadınlar var....

şu ten rengi mi??* yoksa peynir gibi mi olmak iyi.....

http://www.bing.com/images/search?q...DD7DE5C2A9DA2B06670B80E2D946E&selectedIndex=4

İnşallah ablacım siz böyle söyleyince içimde umut oluşuyor. Ama ben genede mutsuzum geçmiyor çok mutsuzum hemde lens derken renkli lensten mi kastediyorsunuz

evt cnm bıraz sabret seneler sonra geçer hepsı..ztn bır laf var kuççukken çırkın olanları buyuyunce tanıyamazlar derler

bizler birazcık bronz olacağız diye güneşte saatlerce kavrulalım...sen ten renginden şikayet et bebeğim... :):) walla boş yere takıyorsun...öncelikle yaşın küçük şuan için böyle düşünüyorsun takıntı yapıyorsun...ileri de çok hoşuna gidecek....hem beyaz ten ne ya...peynir gibi..ben hiç sevmem.... walla bitanem mutlu ol...kendini sev bak çok güzel siyah kadınlar var....

şu ten rengi mi??* yoksa peynir gibi mi olmak iyi.....

http://www.bing.com/images/search?q...DD7DE5C2A9DA2B06670B80E2D946E&selectedIndex=4

Onlar çok güzeller ama Türkiyede nedense böyle olunca ya da tam olarak benim yaşadığım şehirde esmer olmak sanırım kötü bir kusur olarak görülüyor. Oysa böyle şeylerle dalga geçmek kadar saçma ve acımasızca bir şey keşke bende peynir gibi olsaydım en azından bronzlaşabilirdim ama bu şekilde beyazlayamıyorum keşke esmerlerde beyazlayabilse haksızlık

Bunlar yüzünde rüyalarda yaşar oldum. Tamamen içine kapanık ve benim istediğim bir rüya gibi evde . Hayallerimde yaşayamıyorum ama hayallerimle yaşıyorum

Back
X