Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanın siz gençleri hiç anlamıyorum o kadar güzelsin ki öyle güzel bir surat köfte dudak bayıldım sana bir daha lütfen benim gördüğüm resmi görseler her kez benle aynı fikirde olur kesin
İnan telefonla beceremem benim terimi kaydet mesajla gönderim watsap la olumu mj at telini
Aaaa ama ben de resim isterim lütfen
Seninle özel konuşuruz yarın böyle olmuyor ozaman beni daha iyi anlarsın dalga olurmuş gayet ciddiyim
Konu sahibesi o kadar hos bir kiz ki samimiyetine inanmasam kendini ovmek icin konu acmis derdim :)
Arkadaslarini artik takmaman gerektigini dusunuyorum canim ben :) Fondoteni falan da birak cildin zarar gormesin. O kadar zarar veriyorlar ki cilde bi yastan sonra fondotensiz gezemez oluyorsun. Ben hayatim boyunca hic kullanmayi dusunmuyorum acikcasi, bi tek pudram var sadece kizariklarimi falan sakliyorum :)
Yarın görüşürüz inş daha detaylı olur gerçek duygularımı ciddiyetini anlarsın olmazmı sende uyugüzek Kızce :))
Çok haklısın ablacım hepinize hak veriyorum bende öyle düşünüyorum ama korkuyorum artık okula giderken acaba nolacak bugün ne diyecekler ki bana diye inanın içim daraldı yoruldum
Merhaba ablalarım ben 16 yaşında ergenim biliyorum bu konular size önemli gelmeyebilir ama ben çocukluğumdan beri beni mutsuz eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim derslerim çok güzel o konuda sıkıntım yoktu ama okula gitmek istemiyorum çünkü arkadaşlarım benimle dalga geçiyolar. Bu durum yüzünden okuldan soğudum beyaz tenli olmak istiyorum çocukluğumdan beri kara , karanlıkta gözükmez,zenci vb. şeyler duyuyorum ağlamaktan helak oldum sakın bana umursama demeyin yıllardır böyleyim.
Umursamama gibi durumum olsaydı çoktan aşmıştım ama yok ben kendimi güzel buluyorum ama bunlar yüzünden soğudum kendimden artık ne zaman özgüvenim gelse böyle yapıyolar bende fondotene başladım öyle beyazlamaya çalışıyorum ama annem haklı olarak kızıyor. Üzülüyorda halime hep ağlayarak eve gelmeme dayanamıyor. Bu seferde makyaj yapıyor diyolar bıktım artık yemin ediyorum ama başka çarem yok ki. Ben beyazlamadan bu üzüntüm geçmicek yüzümde delikler var ama bu çocukluğumda da vardı. Annemde de vardı genetik bir şey ama bu beni rahatsız ediyor yok mu ablalarım bir çözüm artık evden çıkmıyorum dışarı
Bursluluğum gelince kendime fondoten aldım ama küçük şehir iyisi yok bu da çok kötü çıktı. Böyle hafif bir şey yok mudur ben bursluluğum gelince internetten alsam nolur bana yardımcı olun
Abla sana özelden bir şey sorabilir miyim ? Çok haklısınız ama diyemiyorum işte takmamazlık olmuyor