• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KENDİMDEN UTANIYORUM

Ela929292

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
32
4
6
33
Ben gerçekten kendimden utanıyorum belki çok komik gelecek bu yazdıklarım size ama kendime yakıstıramıyorum daha önce farklı bi başlıkta konu açmıştım erkek arkadaslarımla problemlerim var diye ve ben onu dün instagramdan fakr bi hesaptan ekledim.
O kadar saçma birşey yaptım ki bu yaptıgım ona değil kendime olan saygımı yitirmeme sebep oldu :( çok üzülüyorum bu kadar kendine güvensiz ve gurursuz bi insan oldugum için oda anlasa oda saygı duymazdı artık bana

Amann merakını al geç utanacak ne var hiç de utanmam merak ettiysem

Olacak iş değil eğer adama güvenmiyorsan ayrıl

Farklı hesaptan ekleyince ne oluyor ki?
Yani kendi hesabınızda göremediğiniz neyle karşılaşıyorsunuz mesela?

O ki böyle bir işe giriştiniz bari sonunu bekleyin ne yapacak??
Yanlış yaptığımı düşünmekten utanmak değilde ,Aldatıldığımı öğrenmek istemezdim ben sanırım..
36_1_53-gif.1318285

Denemek için ekledin ve utanıyorsun hmm
Açmışsın o kadar bari dene adam temizse utanmaya devam edersin.

Ayrıyız zaten ben unutamadıgım için belki soğurum cevap verirse diye. İnanın bende farkındayım çok ergence çok utanıyorum suan ya anlarsa diye cevap falan vermedi zaten çok mesafeli yazdı yani asılmadı o sekilde çok seviyesiz bu yaptıgım

Çok üzülüyorum gerçekten nasıl bu duruma düştüm arkadaslarıma anlatamıyorum bu saçmalıgı ama içimde patlayacak

Back
X