- Konu Sahibi Babydeluxe
-
daha sonra pisman olabilecegin seyler yapmamani dilerim bundan sonrasi icin
olani dusunme artik onune bak bence
eger briseyler yasamis olsaydin bu sefer belki cok buyuk pismanliklarin olacakti bu sefer aklina bir suru sey takilacakti ben ne yapacagim simdi diye, ustelik acaba hamile miyim gibi
o yuzden bundna sonrasi icin dikkatli olmani dilerim
bunlari yazarken inanin cok utaniyorum ve iyice düsündüm sizlerle paylasayayim mi diye
sevgilimle son görüsmemizde birbirimize baya yakin olduk..bu zamana kadar nikahtan önce birliktelige karsiydim hep ama ne olduysa kendime hakim olamadim
düsündügünüz gibi olmadi aslinda..yakin olduk derken, tam beraber olma noktasina geldik. kendimi cok hazir hissediyordum ve dogru mu yapiyorum yanlis mi yapiyorum hic düsünmedim o an.
Ya nasil desem size simdi bilemiyorum ama o isi bi türlü beceremedik :S artik kendimi cok mu kastim o an yoksa olmamasi gerektigi icin mi olmadi bilmiyorum ama "giremedi" bir türlü. cok ugrastik olmadi sonrada gücümüz tükendi zaten. Nasil bir kizsin sahip oldugun en degerli seyden bir anda vazgececek kadar gurursuz musun fln diyeceksiniz ama sonucta olmadi yani birsey kaybetmedim ben. Pisman miyim degil miyim ondan bile emin degilim. bir taraftan iyi oldu diyorum cünkü tipik bir olay bu. erkek hevesini alacak kizi terk edicek, ama her erkegin böyle oldugunu söylemek yanlis bence, gerci ben benim sevgilimin nasil oldugunu %100 bilemem.
Siz ne düsünüyorsunuz kizlar? Gercekten cok utaniyorum ve büyük bir oh cekiyorum iyiki olmamis diye yoksa daha cok üzülürdüm biliyorum.
yaptığından yapamadığından ya da yapmak istediğinden pişmansan ya da acaba diyorsan zaten bazı şeyleri kaybetmişsindr..sadece bakirelik korumaz çünkü bir kızı.o noktaya geldin yapamadın ve bakiresin diye söylüyorsun.ben bunu kabul etmiyorum,yaşamışsın işte!tek kazancın hamile olur muyum korkusu yaşamayacaksın.
yok ben mutluyum pişman değilim kendime güveniyorum diyorsan sorun yok..
[/FONTcanım şuanda olmadığı için rahatsın ama zarar vermiş olabilir mi peki çok denedik diyosun yani aklıma takıldı benim yinede bir kontrole gitmeni tavsiye ederim. Ayrıca sonradan pişman olacağın şeyleri yapmamak için daha temkinli olursun bu olaydan sonra ]
hayir zarar vermedi bisey olmadi eminim bundan. nasil diyim sana, basini bile getiremedik olmadi yani anlatabildim mi?
iyi ki olmamis,iyi ki olmamis...Bunuda sana ictenlikle söylüyorum..yillar sonra sükredeceksin...Sakin bir daha gfil avalanma cünkü sevgili arkadasin devamini isteyebilir...Bir abla tavsiyesi..
ne maksatla konu açıyon buraya
bize ne sen kendini birine vermişsin vermemişsin
marifetmi sanıyorsun yaptığını
Allah kimseyi edebinden etmesin
adamı sinir ediyosunuz ya
sen er geç bildiğini yaparsın
konu açmana gerek yani
hay Allah'ım ya
bir daha evlenmeden denememeni bir abla olarak tavsiye edrim senin bileceyin iş tabi..
canım arkadaşta aslında senin zor durumda kalabileceyini düşündüğünden biraz katı yazmış olabilir..ama hamilemiyim diye konuda açabilirdin allah korusun..Olur senden izin isterim birdahaki sefere
Olur senden izin isterim birdahaki sefere
ilerlediğin nokta bile pişmanlık gerektirir ama ben yine de iyi ki ol-a-mamış derim, ömür boyu pişmanlık çekerdin.. o anda insan inancına sarılmalı,nefis kötü şey kontrolsuz kaldığında.. hakim olmak şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?