- Konu Sahibi Babydeluxe
-
arkadas kutuyu actırmamak adına farklı seylere yonelenlerı kastedıo. haklı ama yaptıgı yorum sacmaydı
şimdikiler aşkı sevişmekten ibaret biliyolar ve onuda bişi sanıyolar yazık vallahi yaa
2 birbirini seven insanin birlikte olmasi dogal/normal birsey diilmi? Pisman olunacak bir durum olarak gormuyorum.
nikah cercevesınde doğal, ahlaka da uygun tatlım.2 birbirini seven insanin birlikte olmasi dogal/normal birsey diilmi? Pisman olunacak bir durum olarak gormuyorum.
Çok yazık gerçektenBöyle örnekler duymak benim hem endişelendiriyor hemde çok üzüyor Eğer birgün çocuğum olursa ki bunu çok istiyorum, inşallah helal daireleri içerisinde yaşamayı nasib etsin, tüm müslümanlara ve çocuklarıma. Zaman çok kötü çook.
o hicbir zaman istemedi ve zorlamadi, gözüm o an nasil karardiysa artik kendim istedim o an tutamadim iste. Tesekkür ederim ablacim, simdiden cok sükrediyorum zaten
2 birbirini seven insanin birlikte olmasi dogal/normal birsey diilmi? Pisman olunacak bir durum olarak gormuyorum.
yani öle kızlarda var her haltı yer ben bakireyim ruhun o....pu olduktan sonra bakire olsan ne gezer demi ama
nikah cercevesınde doğal, ahlaka da uygun tatlım.
benımde mınıcık 1 yasında bır kızım var UmutSunuz, inşaAllah nasip eder hepimize iyi yetiştirmeyi.
Cocuk aldirmak cinayettir ve cocuk oyuncagi degildir, cinselliyi yasamak isteyen önlemini alir, bir sürü korunma yontemi var.. Bu arada türkcem icin ozur dilerim garip sekil yaziyorsam..
ne maksatla konu açıyon buraya
bize ne sen kendini birine vermişsin vermemişsin
marifetmi sanıyorsun yaptığını
Allah kimseyi edebinden etmesin
adamı sinir ediyosunuz ya
sen er geç bildiğini yaparsın
konu açmana gerek yani
hay Allah'ım ya
ne maksatla konu açıyon buraya
bize ne sen kendini birine vermişsin vermemişsin
marifetmi sanıyorsun yaptığını
Allah kimseyi edebinden etmesin
adamı sinir ediyosunuz ya
sen er geç bildiğini yaparsın
konu açmana gerek yani
hay Allah'ım ya
kullanıcı adından yola cıkarak 20 yaısnda oldugunu dusunuorum. yorumlarda zaten hayati bi tecruben olmadıgını belli edıyor. daha gencecıksın, böyle bırsey yasadınmı bılmem ama yasamak ıcın de fazla hevesli olma... fazla merak ıyı degıldır. yarın öbürgün üzülmemek için dikkatli ol bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?