kendimden utaniyorum..

konuyu açıldığından beri takip ediyorum kimisi çok yanlış bulup eleştirmiş kimiside bir daha yapmaması için uyarmış yani sonuç itibariyle kimse yapılanı doğru bulmamış.. konu sahibi arkadaşımızda zaten hatasının farkında sadece deneyiminin ona ders verdiğini ve bir daha asla böyle bir şeye kalkışmayacağını hep dile getirmiş..
bence burada atışıp laf düellosu yapmanın hiçbir anlamı yok.. yapılan şey hem dini boyuttan hemde toplumumuz açısından asla tasnif edilmeyen bir durum eleştirmek birşey katmıyor bence

dogru söze ne denir ki cok haklisin tesekkürler..bundan sonra aklimdan cikmayacak ztn o noktaya gelip o hatayi asla yapmam birdaha.

Babydeluxe arkadaşım eski açtığın konularda ki özellikle büyük bir şok.. başlığındaki bahsettiğin sevgilin bunları yaşadğın kişiyse bir daha onunla böyle bir şey yaşama derim çünkü zamanında hatalrı olmuş anlattğına göre ilerde de böyle birşey yapıp senden ayrılırsa inan çok pişman olursun..(

çoğu erkek sahip olmak için bunu yapıyor.benim fikrim bu ve sahip çıkmak zorunda iş bu noktaya geldikten sonra o hayatımın kadını diyor

alakasi yok, o noktaya gelmeden sahip cikamazmi? o benim hayatimin kadini diyemezmi? diyen var efendim sahsen benim nisanlim.

ilk zamanlar beni yanaktan öperken bile utaniyordu soruyordu rahatsiz olup olmadigimi. bidefa konustuk bende istiyorum ama olmaz bunu yapamayiz yanlis

evlendigimiz gün özel olsun istiyorum, sana kiyamam dedi!!

böyle erkek kaldimi diceksiniz, ama kaldi.. nadir olarak var, biride benim nisanlim iste..

o benim hayatimin kadini ona sahibim demek icin o noktaya gelen insani ben erkek yerine koymam sahsen..sadece cikarcidir..

istediğini yap banane

sanki biz burada yap veya yapma desek bizi mi dinleyeceksin

önemli olan arkasında duramayacağın işlere girişmemek.

bu konuda demek istediklerimi özetlemiş..arkadaşım..22 yaşında hayatın başındasın..klasik evlilik vs gibi bir hayat yaşamak istemiyorsan önce hayatını kazanmalısın maddi anlamda.maddi manevi olgunlaştıktan sonra hayatını nasıl idame ettireceyine karar verirsin..şu an yaşadıkların sana fazla bu yükün altında ezilirsin..kadınlar mağdur olmasın istediğimiz bu..

buna katılmıyorum yapıyorsan eğer pişmanlık duymıyacaksın. Kesinlikle bunlar her sevgılı çift arasında Olan seyler bunları yasamayanlara ben sevgılı vs. demem zaten normal arkadaşmı olacaksın sevgili diyorsun birde :)

Yaptığın şey içine sinmemiş ki, 'Kendimden utanıyorum' diye başlık açmışsın..
Yaptığının farkında olmak ve ders almak ta bir erdemdir..
Ayrıca buraya bu konuyu açmak ta cesaret ister vallahi

Son düzenleme:

Konu sahibi sorununu paylastigindan bu yana yapilan butun yorumlari ve yorumlara cevaplarini bende okudum.

Kiz zaten bin pisman oldugunu dile getiriyor ama nedense yazilarin arkadasi kesilmiyor!

Bazilarida buyuk konusmaktan kendini alamiyor!!! Milletin bu saatte isi gucu yok can SIKISI iste biraz heyecan ariyor (tansiyonu yukseltmece oyunu).

...

İşte bizim toplumumuz böyle.Başkalarının namus meselelerine karışırsınız, insanı azarlamayı marifet bilirsiniz.Nasıl insansınız anlamıyorum.Kız buraya konu açmış halini anlatmış bi yardım destek bekliyor.Siz de utanmadan azarlıyorsunuz.Eğer azarlanmak dışlanmak küçük görülmek isteseydi gider annesine babasına anlatırdı.Buraya ismini belirtmeden yorum yaptığına göre bişeylerden çekiniyor belli.Belki de ortam buna müsait olsaydı kız bu duygularını annesiyle, ablasıyla bi yakınıyla paylaşıp destek alabilseydi iş buralara kadar gelmeyecekti.Ama etrafında sizin gibi DAR GÖRÜŞLÜ insanlar yüzünden bu halde.

biz nekadar desekte faydası olmuşmudur bilmem..sıkıştı biraz arkadaş..hanımların tutumu başına iş açılmasın diye..cesaret ister bu konuyu açmak arkadaşımızda tebrik edilmeyeceyini bir nebzede olsa biliyordur..herkezim yorum şekli farklı çünki..

sen deyince eski konulara şöyle bir baktım da cidden aynı kişi ise,ki sanıyorumki öyle, babydeluxe sen bu adamla nasıl böyle bir konuma getirdin kendini. büyük bir şok başlılı yazındakini okuyunca şu an yaptığın şey aklıma geldikce çıldırdım. neden kendini kullandırıyorsun?

teşekkür ederim tamamen ayn düşüncedeyiz

Evet haklisin, cok üzdük üzüldük..Sevgi hicbir seye garanti degildir bunu gec olsa da anladim ve sizlerden gelen yorumlari okudukca bir taraftan destek oldugunuz icin seviniyorum, diger taraftan daha da cok utaniyorum yaptigimdan. Allaha cok sükür iliskimizi hicbir sekilde etkilemedi yaz a dogru nisanlanmayi bile düsündük

O geceyi isteyerek yasamis olsaydim asla böyle bir konu acmazdim buraya! Evet gecmiste cok sknti yasadik cok yanlislari oldu..bende hatasiz kul degilim elbette birbirimizi cok üzdük zamaninda..Ama yasananlar bizi daha cok bagadi birbirimize, yazin nisanlanmak istiyoruz.

canım benim 22 yaşındasın ben 20 :) komik biliyorum ama ben lise 1 okudum sadece sonra ün. iş felan hayatım değişti seninde hayatın değişecek yolun açık olsun ne diyelim :) ama evlilik aşkı öldürüyor sankim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…