- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi Babydeluxe
-
bir daha ki sefere yine konu açacağına eminim zaten
ağlayarak pişmanım napmalıyım diye açarsın
bir daha ki sefere yine konu açacağına eminim zaten
ağlayarak pişmanım napmalıyım diye açarsın
canım arkadaşta aslında senin zor durumda kalabileceyini düşündüğünden biraz katı yazmış olabilir..ama hamilemiyim diye konuda açabilirdin allah korusun..
Buraya herkes ISTEDIGI seyi yazabilir paylasabilir. Adam gibi yazmasini bilmiyorsan illa yargilamak istiyorsan benim konularimi okuma derim bundan sonra.
yaptigin ayip bisey degil utanma..! Ve herseyde bakirelik degil.. ne kadar namusuz ama bakire olan insanlar var
evet haklısın konun okunmaya değer değil
konuna yazmam bile yanlış
sen yolunda devam et
ilerlediğin nokta bile pişmanlık gerektirir ama ben yine de iyi ki ol-a-mamış derim, ömür boyu pişmanlık çekerdin.. o anda insan inancına sarılmalı,nefis kötü şey kontrolsuz kaldığında.. hakim olmak şart
Ümmetimin üstün olan kimseleri, aşk belasına maruz kalınca iffetini muhafaza edenlerdir. Hz. Muhammed (S.a.v.)
Peygamberimizin ne kadar güzel bir sözüymüş, iyi ki paylaştınız. Ben meslek lisesinde öğretmenim, çocuk gelişimi sınıflarında.. kızlar farklı farklı düşüncelere kapılıyorlar sınıf öğretmenleriyim, o sebeple dertleşiriz..
inanın çocuk aldıranı bile biliyoruz..
Bu sözü yazdıracağım defterlerine.. ( sözüm meclisten dışarı, arkadaşımıza geçmiş olsun..)
yaptigin ayip bisey degil utanma..! Ve herseyde bakirelik degil.. ne kadar namusuz ama bakire olan insanlar var
Ümmetimin üstün olan kimseleri, aşk belasına maruz kalınca iffetini muhafaza edenlerdir. Hz. Muhammed (S.a.v.)
Peygamberimizin ne kadar güzel bir sözüymüş, iyi ki paylaştınız. Ben meslek lisesinde öğretmenim, çocuk gelişimi sınıflarında.. kızlar farklı farklı düşüncelere kapılıyorlar sınıf öğretmenleriyim, o sebeple dertleşiriz..
Bu sözü yazdıracağım defterlerine.. ( sözüm meclisten dışarı, arkadaşımıza geçmiş olsun..)
ayyy ne dıosun yaaa(( daha lisedekı kızlar yaaa:S
hem yaptıgın ayıp degıl dıosun hemde namussuz bakıreler cok dıosun. e onalrında yaptıgı ayıp degıl ozaman..
tutarlı yorumlar yapın yaa
basbayagı ayıp işte!!! nişanlımla mişanlımla falan dese hadi dicem evlenıcekler, uydu seytana falan (o da yanlış ya neyse)
almış kız dersını. bıdaha oyle bı hataya dusmez inşaAllah
bende hiç namussuz bakire görmedim
şimdikiler aşkı sevişmekten ibaret biliyolar ve onuda bişi sanıyolar yazık vallahi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?