kendimden utaniyorum..

Ümmetimin üstün olan kimseleri, aşk belasına maruz kalınca iffetini muhafaza edenlerdir. Hz. Muhammed (S.a.v.)

Tövbe etmenizi öneririm, en büyük günahlardan birini yapmışsınız, sonuç her ne kadar tam anlamıyla gerçekleşmemiş olsada... İnşallah tekrarı olmaz.

yaptigin ayip bisey degil utanma..! Ve herseyde bakirelik degil.. ne kadar namusuz ama bakire olan insanlar var

hem yaptıgın ayıp degıl dıosun hemde namussuz bakıreler cok dıosun. e onalrında yaptıgı ayıp degıl ozaman..
tutarlı yorumlar yapın yaa

basbayagı ayıp işte!!! nişanlımla mişanlımla falan dese hadi dicem evlenıcekler, uydu seytana falan (o da yanlış ya neyse)
almış kız dersını. bıdaha oyle bı hataya dusmez inşaAllah

iyiki olmamış diyorum bende kimseye bu derece güvenilmez ilerde ne olucağı belli değil olması gerektiği zamanda olur zaten bidaha tekrarlama dicem ama eminde değilim tekrar olmıcandan çünkü ilkindede bunu düşünmeyliydin olabilirdide ve devamıda olabilirdi eğer olsaydı ama şanslıymışsınki olmamış olamamış gerçekten bi ders çıkarman lazım

bende hiç namussuz bakire görmedim

Olsaydı çok pişman olurdun muhakkak.
Bir dahakine dikkatli ol. Hiç ileri gitme, girişme böyle şeylere bence.
O an insan aman nolcak, sevdiğimleyim yaparım gibi şeyler düşünebiliyor ama sonrası dertten başka bir şey değil çoğunlukla.

Son düzenleme:

Çok yazık gerçekten Böyle örnekler duymak beni hem endişelendiriyor hemde çok üzüyor Eğer birgün çocuğum olursa ki bunu çok istiyorum, inşallah helal daireleri içerisinde yaşamayı nasib etsin, tüm müslümanlara ve çocuklarıma. Zaman çok kötü çook.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…