- Konu Sahibi Babydeluxe
-
canım viracocha m
canım elmeyram
canım minnakım
canım öğretmenim adını getiremedim şuan
canım cyriptic im
hepiciğinizi sefiyore canlar
fırına mercimeği verdim ama yanacam diye korktum geri çekildim
mercimek hala fırında duruyo ama fırının düğmesine basamıyom
mercimeği tepsiden alıp, tepsiyide bir daha mercimek pişirmek için kullanmamalıyım
tepsi kötü bir alet miş
fırına sokunca anladım
canım viracocha m
canım elmeyram
canım minnakım
canım öğretmenim adını getiremedim şuan
canım cyriptic im
hepiciğinizi sefiyore canlar
fırına mercimeği verdim ama yanacam diye korktum geri çekildim
mercimek hala fırında duruyo ama fırının düğmesine basamıyom
mercimeği tepsiden alıp, tepsiyide bir daha mercimek pişirmek için kullanmamalıyım
tepsi kötü bir alet miş
fırına sokunca anladım
bende buna benzer bir durum yaşadım nie bişey eksilsin ya çoğu kız anal verip yaşıor.erkekler hem seks konusunda hemde arkadaşlık konusunda bizden öne geçio deneyim güseldir .o kadar uzak ki sevgili durumu bütün hevesim kaçtı.
Beni anlamayan tek kisi sen olduguna göre sorun yok benim tarafimdan. Gayet iyi cevaplar aliyorum bu arada, maksat birbirimizle dertlesmek degil mi?
Sevgilimle hala cok mutluyuz, yasanan sey bir hataydi her nekadar sevsek de birbirimizi. Ne onu kaybettim ne de kendime olan saygimi eger bunu kast ettiysen.
sen bu kafayla daha buraya çok konu açarsın
zaten önceki konularından ne kadar anlayışlı olduğun ortaya çıkıyor sen kendini kasma
erkek arkadasin seni düsünseydi hakim olurdu kendisine ve ileri gitmeden birakirdi
sanada söylerdi olmaz diye kendine hakim ol diye.. demekki oda firsat kolluyormus
iliskinizin boyutunu bilmiyorum (nisanlilik,evlilik) ama tam olarak iliskiye girmemis olsaniz bile
bence yinede cok yanlis birsey.. sonucta giyinik degildiniz dokundunuz etiniz...
evlenmesseniz baska biriyle evlendiginde bu olayi onunla yasadiginda ne bilim ben igrenirdim acikcasi..
ben sahsen nekadar istersem istim 1.yanlis oldugunu aklimda bulundurarark , 2. evlendigim gün özel olmasini istedigim icin
hakim oluyorum kendime.. 3. zaten ben istesemde nisanlim istemiyor özel olacak diyor, yani o noktaya gelecek seylerden uzak duruyoruz...
yapmissin bir hata pisman olmalisin zaten cünkü cok yanlis.. sunu hic unutma herseyin yeri ve zamani vardir..acele ise seytan karisir ve herzaman yanlistir
Baslikta kendimden utaniyorum diyorsun.
çoğu erkek sahip olmak için bunu yapıyor.benim fikrim bu ve sahip çıkmak zorunda iş bu noktaya geldikten sonra o hayatımın kadını diyorerkek arkadasin seni düsünseydi hakim olurdu kendisine ve ileri gitmeden birakirdi
sanada söylerdi olmaz diye kendine hakim ol diye.. demekki oda firsat kolluyormus
iliskinizin boyutunu bilmiyorum (nisanlilik,evlilik) ama tam olarak iliskiye girmemis olsaniz bile
bence yinede cok yanlis birsey.. sonucta giyinik degildiniz dokundunuz etiniz...
evlenmesseniz baska biriyle evlendiginde bu olayi onunla yasadiginda ne bilim ben igrenirdim acikcasi..
ben sahsen nekadar istersem istim 1.yanlis oldugunu aklimda bulundurarark , 2. evlendigim gün özel olmasini istedigim icin
hakim oluyorum kendime.. 3. zaten ben istesemde nisanlim istemiyor özel olacak diyor, yani o noktaya gelecek seylerden uzak duruyoruz...
yapmissin bir hata pisman olmalisin zaten cünkü cok yanlis.. sunu hic unutma herseyin yeri ve zamani vardir..acele ise seytan karisir ve herzaman yanlistir
Yaşın kaç peki?
Sevgiliyken yakınlaşmalar doğal. Sen sınırı biraz aşmışsın. İlişkin devam ediyor ama bundan sonra sağlıklı olmayacak. Ne kadar yakınlaşabileceğinizi öğrendiniz çünkü. İlerde pişman olacağın şeyler yapma tmm mı?
Canım bu hatamı hayır sevıyorsan sorun yok demektır herkez yanlıs yapar onemlı olan bu yanlıslardan yanlıs sonuclar olmadan donebılmektır. bana gore cok normal bırsey coogu ınsana gore degısebılır bu fıkır namusu 2 bacak arasında aramayalım ya yanlıs seyler bence bende cok yanlıs yaptım yanlısımdan da dondum sende neyapacağına karar ver yolunu çiz (artık günümüz Türkiyesinde herşey çok normal kim kimminle yatmış vs. kim kiminle kalıyor seni senin düşüncelerin ilgilendirir kimsenin düşüncelerine bakmamalısın)
iğrenç ithamlarda bulunuyorsun sonunda şikayet etmek gerekicek galiba seni kendinde değilsin sen..
Konuştukça açıldı, utanç yerini özgüvene bıraktı. KK klasiği, konu açar ağlarlar gerçekler yüzlerine vurulunca "dönyanın en gozel garısı" oluverirler.
Üzülüyorum, yardım ellerini kibirle ittiklerini görünce....
Namusu 2 bacak arasında aramayalım.. Peki nerede arayalım? Onunla bununla yatalım o zaman 2 bacak arasında değilse! Günümüz Türkiye'siymiş (!) Bunun İtalyası, Fransası, İspanyasımı var Allah aşkına?
Af Allahım Afff!
birde böyleleri var
konuyu bırakmış konu sahibini bırakmış başka şeylerle ilgileniyo
konu sahibine ve konusuna yap yorumunu
benden alıntı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?