kendimden utaniyorum..

Cocuk aldirmak cinayettir ve cocuk oyuncagi degildir, cinselliyi yasamak isteyen önlemini alir, bir sürü korunma yontemi var.. Bu arada türkcem icin ozur dilerim garip sekil yaziyorsam..

kullanıcı adından yola cıkarak 20 yaısnda oldugunu dusunuorum. yorumlarda zaten hayati bi tecruben olmadıgını belli edıyor. daha gencecıksın, böyle bırsey yasadınmı bılmem ama yasamak ıcın de fazla hevesli olma... fazla merak ıyı degıldır. yarın öbürgün üzülmemek için dikkatli ol bence

önemli olan sadece zar mı

sen birlikte olmak isteyip sonuna kadar zorlamışsın ama penetrasyon gerçekleşmeyince "iyi ki olmamış" diyorsun, bence olan olmuş

keske olmasaydi diyecegim ama keskelerin bi faydasi yok. olan olmus evet ama degistiremem ne yazik ki, birdaha ayni hatayi yapmamak söz konusu artik bu saatten sonra degil mi?

Nefis çok şehvetlidir, yar ister, eş ister, flört ister, aşk ister; nikâhla yetinmez, zinâya kayar, mahremi varken harama bakar, eşi varken metres tutar, camdan bakıp kaş göz eder, yuva yıkar, düğün basar, kız kaçırır, namus meselesinden silâh çeker, kan döker, can verir, can alır, kâtil olur. Halbuki namahreme bakmamak, doğru yoldan sapmamak, namusunu iyi korumak, şehvete esir, nefse köle, şeytana maskara olmamak şart, farz, zaruri, zorunlu, mecburi. ÇÜNKÜ TOPLUM DÜZENİ, AİLE NÎZÂMI, DîNİN KIVAMI, AHLÂKIN DEVAMI BUNA BAĞLIDIR..

Facedeki bir sayfadan alıntı, şimdi bakarken çıktı karşıma tevafuk sanırım :) Daha devamı vardaa dini paylaşıma girerde uyarı alırsam diye yazmıyorum..

Son düzenleme:
herkesin zarı kendine bu arada herşeyi yaşayıpta bi gün lazım olur diye zarı muhafaza etmek bana ters geliyor arkadaş

keske olmasaydi diyecegim ama keskelerin bi faydasi yok. olan olmus evet ama degistiremem ne yazik ki, birdaha ayni hatayi yapmamak söz konusu artik bu saatten sonra degil mi?

istediğini yap banane

sanki biz burada yap veya yapma desek bizi mi dinleyeceksin

önemli olan arkasında duramayacağın işlere girişmemek.

O noktaya geldikten sonra bile hala birşey kaybetmediğini mi düşünüyorsun?

inan bende kendime kiziyorum, ayrica kaba fln da degilsin acik sözlüsün sadece Bazi insanlar gibi direk saldirmiyorsun önyargilarla Bunun icin tsk.
Hatalardan ders alinmasi önemli, hatami kabulleniyorum ben ve tekrari yasanmicak bunu kendime yapamam.

herkesin zarı kendine bu arada herşeyi yaşayıpta bi gün lazım olur diye zarı muhafaza etmek bana ters geliyor arkadaş

Orası öyle....Ama bu demek değil ki az yaşayacağına tam yaşa, iffetini ayaklar altına..
Herşeyin zamanı var, zemini var, kuralı var.
El ele tutuşan iki sevgili görünce ne kadar mutlu oluyorsam, sınırları aşanları görünce o kadar üzülüyorum.
Bugünün yarını da var, yarın meçhul.

tamam kız bi hata yapmış ama bu kadar da üstüne gitmeyin sanki siz böyle deyince bişey değişcek mi olan olmuş biten bitmiş biz ilersine bakalım kız da daha olmicak diyor

Yorum yorum katan yorumculara da bayılıyorum? Ne yazacağımı size mi soracağım?

Siz nasıl hata yapıp uslandığına kanaat getirdiyseniz ben de tam tersine kanaat getirdim? Sizin alıntılayınca çark mı edeceğim? Sinir oluyorum yahu. Rahat rahat yorum da yaptırmıyorsunuz insanlara....

hem banane diyorsun hem hala cvp veriyorsun ilginc..

bana ne dediğim nokta senin ne yapıp yapmayacağın konusunda

eğer buraya konu açtıysan yorum yazıp yazmamak da benim inisiyatifimde

ayrıca bu konuyu ne için açtığın da belli değil

istediğin cevapları alamadın heralde.

tamam bende katılıyorum dediklerinize yanlış demiyorum ama birazda karşı tarafın bunları okuyuncaki halini düşündm onları yazarkn yoksa sonuna kdr doğru sölediklerin

bende buna benzer bir durum yaşadım nie bişey eksilsin ya çoğu kız anal verip yaşıor.erkekler hem seks konusunda hemde arkadaşlık konusunda bizden öne geçio deneyim güseldir .o kadar uzak ki sevgili durumu bütün hevesim kaçtı.

Beni anlamayan tek kisi sen olduguna göre sorun yok benim tarafimdan. Gayet iyi cevaplar aliyorum bu arada, maksat birbirimizle dertlesmek degil mi?

canım viracocha m
canım elmeyram
canım minnakım
canım öğretmenim adını getiremedim şuan
canım cyriptic im
hepiciğinizi sefiyore canlar

fırına mercimeği verdim ama yanacam diye korktum geri çekildim
mercimek hala fırında duruyo ama fırının düğmesine basamıyom

mercimeği tepsiden alıp, tepsiyide bir daha mercimek pişirmek için kullanmamalıyım
tepsi kötü bir alet miş
fırına sokunca anladım

Son düzenleme:
tamam bende katılıyorum dediklerinize yanlış demiyorum ama birazda karşı tarafın bunları okuyuncaki halini düşündm onları yazarkn yoksa sonuna kdr doğru sölediklerin

Bazen "ah vah tüh" ler/lar dan ziyade tokat gibi cevaplar açar insanın zihnini. Bana hiç ders almış gibi gelmedi. Yazdıkları o kadar rahat ki, aynı noktaya yeniden gelse yarım kalan iş tamamlanacak.

Çok genç henüz. İlerde pişman olacağı şeyler yapmak üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…