- Konu Sahibi Babydeluxe
-
Cocuk aldirmak cinayettir ve cocuk oyuncagi degildir, cinselliyi yasamak isteyen önlemini alir, bir sürü korunma yontemi var.. Bu arada türkcem icin ozur dilerim garip sekil yaziyorsam..
önemli olan sadece zar mı
sen birlikte olmak isteyip sonuna kadar zorlamışsın ama penetrasyon gerçekleşmeyince "iyi ki olmamış" diyorsun, bence olan olmuş
keske olmasaydi diyecegim ama keskelerin bi faydasi yok. olan olmus evet ama degistiremem ne yazik ki, birdaha ayni hatayi yapmamak söz konusu artik bu saatten sonra degil mi?
bunlari yazarken inanin cok utaniyorum ve iyice düsündüm sizlerle paylasayayim mi diye
sevgilimle son görüsmemizde birbirimize baya yakin olduk..bu zamana kadar nikahtan önce birliktelige karsiydim hep ama ne olduysa kendime hakim olamadim
düsündügünüz gibi olmadi aslinda..yakin olduk derken, tam beraber olma noktasina geldik. kendimi cok hazir hissediyordum ve dogru mu yapiyorum yanlis mi yapiyorum hic düsünmedim o an.
Ya nasil desem size simdi bilemiyorum ama o isi bi türlü beceremedik :S artik kendimi cok mu kastim o an yoksa olmamasi gerektigi icin mi olmadi bilmiyorum ama "giremedi" bir türlü. cok ugrastik olmadi sonrada gücümüz tükendi zaten. Nasil bir kizsin sahip oldugun en degerli seyden bir anda vazgececek kadar gurursuz musun fln diyeceksiniz ama sonucta olmadi yani birsey kaybetmedim ben. Pisman miyim degil miyim ondan bile emin degilim. bir taraftan iyi oldu diyorum cünkü tipik bir olay bu. erkek hevesini alacak kizi terk edicek, ama her erkegin böyle oldugunu söylemek yanlis bence, gerci ben benim sevgilimin nasil oldugunu %100 bilemem.
Siz ne düsünüyorsunuz kizlar? Gercekten cok utaniyorum ve büyük bir oh cekiyorum iyiki olmamis diye yoksa daha cok üzülürdüm biliyorum.
ee, noldu yani şimdi. sen hala bakiresin de noluyor. ben buna kızıyorum. yani kızdığım rahatlık filan değil. yapmışsın işte herşeyi. sadece bakiresin hala ama yapmışsın. mahremiyetin gitmiş. eee, ama ileri gidemedik de nesi..
biraz kaba bulabilirsiniz yorumumu ama bence durum budur.
istediğini yap banane
sanki biz burada yap veya yapma desek bizi mi dinleyeceksin
önemli olan arkasında duramayacağın işlere girişmemek.
O noktaya geldikten sonra bile hala birşey kaybetmediğini mi düşünüyorsun?[/QUO
tamam kız bi hata yapmış ama bu kadar da üstüne gitmeyin sanki siz böyle deyince bişey değişcek mi olan olmuş biten bitmiş biz ilersine bakalım kız da daha olmicak diyor
herkesin zarı kendinebu arada herşeyi yaşayıpta bi gün lazım olur diye zarı muhafaza etmek bana ters geliyor arkadaş
O noktaya geldikten sonra bile hala birşey kaybetmediğini mi düşünüyorsun?
tamam kız bi hata yapmış ama bu kadar da üstüne gitmeyin sanki siz böyle deyince bişey değişcek mi olan olmuş biten bitmiş biz ilersine bakalım kız da daha olmicak diyor
hem banane diyorsun hem hala cvp veriyorsun ilginc..
Öyle birsey dedim mi?
Yorum yorum katan yorumculara da bayılıyorum? Ne yazacağımı size mi soracağım?
Siz nasıl hata yapıp uslandığına kanaat getirdiyseniz ben de tam tersine kanaat getirdim? Sizin alıntılayınca çark mı edeceğim? Sinir oluyorum yahu. Rahat rahat yorum da yaptırmıyorsunuz insanlara....
bende buna benzer bir durum yaşadım nie bişey eksilsin ya çoğu kız anal verip yaşıor.erkekler hem seks konusunda hemde arkadaşlık konusunda bizden öne geçio deneyim güseldir .o kadar uzak ki sevgili durumu bütün hevesim kaçtı.bunlari yazarken inanin cok utaniyorum ve iyice düsündüm sizlerle paylasayayim mi diye
sevgilimle son görüsmemizde birbirimize baya yakin olduk..bu zamana kadar nikahtan önce birliktelige karsiydim hep ama ne olduysa kendime hakim olamadim
düsündügünüz gibi olmadi aslinda..yakin olduk derken, tam beraber olma noktasina geldik. kendimi cok hazir hissediyordum ve dogru mu yapiyorum yanlis mi yapiyorum hic düsünmedim o an.
Ya nasil desem size simdi bilemiyorum ama o isi bi türlü beceremedik :S artik kendimi cok mu kastim o an yoksa olmamasi gerektigi icin mi olmadi bilmiyorum ama "giremedi" bir türlü. cok ugrastik olmadi sonrada gücümüz tükendi zaten. Nasil bir kizsin sahip oldugun en degerli seyden bir anda vazgececek kadar gurursuz musun fln diyeceksiniz ama sonucta olmadi yani birsey kaybetmedim ben. Pisman miyim degil miyim ondan bile emin degilim. bir taraftan iyi oldu diyorum cünkü tipik bir olay bu. erkek hevesini alacak kizi terk edicek, ama her erkegin böyle oldugunu söylemek yanlis bence, gerci ben benim sevgilimin nasil oldugunu %100 bilemem.
Siz ne düsünüyorsunuz kizlar? Gercekten cok utaniyorum ve büyük bir oh cekiyorum iyiki olmamis diye yoksa daha cok üzülürdüm biliyorum.
bana ne dediğim nokta senin ne yapıp yapmayacağın konusunda
eğer buraya konu açtıysan yorum yazıp yazmamak da benim inisiyatifimde
ayrıca bu konuyu ne için açtığın da belli değil
istediğin cevapları alamadın heralde.
tamam bende katılıyorum dediklerinize yanlış demiyorum ama birazda karşı tarafın bunları okuyuncaki halini düşündm onları yazarkn yoksa sonuna kdr doğru sölediklerin
Demediğiniz için soruyorum ya ben de. Ruhunuzdaki tahribatı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?