- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Ben o yaşta bindiğim otobüsün şoförüne bile aşık oluyordum, geçiyor zamanla :)
Oyle mi diyorsunuz ya, ne zamandir kendimi yiyorum. Bir de cocuk benim okudugum sehirde kazandi universiteyi annem de davet ediyor bize de gelin falan diyebence kendine utanmana hiç gerek yok, bu yaşta bunlar normal, zaten bir birlikteliğinde yok sanırım neden utanasın ki, o da çok akraba sayılmazmış canım annenin halasinin kizinin oglu
duyguların var ne güzel :) ben her gün aşık olurdum bi dönem
Oyle mi diyorsunuz ya, ne zamandir kendimi yiyorum. Bir de cocuk benim okudugum sehirde kazandi universiteyi annem de davet ediyor bize de gelin falan diye
Az da olsa akraba sonucta
Misliyle var hem de, asiri duygusal bir insanimdir.
Gecici diyorsunuz yani, arkadaslarima bakiyorum hic benim gibi degiller ya bende sorun var
O gunler cok uzakta sanki :)Gercekten sevip sevildiginde geciyor...
Sevgiye doyunca sevme, sevilme acligi bitince o gozle bakmiyorsunuz baskalarina...
Unutma kisminda sorun yok zaten de ben bu sipsevdiligime sinir oluyorum :) yoksa elbette gececekherkes farklıdır ya da sana yansıtmıyorlardır. bişey olmuyo ya unutuyosun sonra gelip geçiyo:) elinden gelen bişey yok ki
Nede utaniyorsun ki?
Kendi kuzenine bile asik olabilirsin.
Tamamen yetistirilme tarzina bagli.
Ayip degil gunah degil.
Iste sorun o, bizim ailemizde boyle bisey yok. Hic akraba evliligimiz yoktur ve kuzenler kardes sayilir. Kardeslerden ayirt edilmez. Gerci bu bahsettigim cocuk benim kuzenim degil birlikte de buyumedik ama ben yine de kotu hissettim
Tam damarimdan vurdu hem de ya. Ben de yabanci dil manyagiyimdir ve piyano calabiken insanlara hep hayran olmusumdur. Hayatimda biri yok evet :)Çocuğun hayret verici özellikleri etkilemiş seni beni bile etkiledi kendi kendine 4 dil öğrenmek çok zeki galiba
Onun dışında bu durum çok sık tekrarlamıyorsa ve hayatında biri de yoksa sorun yok bence
Beni anlattiniz sankibende şıpsevdiyim,hayatıma giren hatta bir görüşmeden sonra devam etmediklerimi de sayarsam..
ohoooo hiçbir erkekten tanıyıp edip de zamanla hoşlanmamışdır.
Hep bir "an" olmuştur,belli bir gün
pat diye hissetmişimdir bu çekimi...
ama sor bana pişman mıyım?
yoooooooooooo
şimdiki sevgilimi de gittiğim bir kafede pat diye buldum mesela
eve dönüş yolunda yedi düveli aradım "ben aşık oldum" diye =)))
Al sana bir şıpsevdilik örneği mesela =)
bence aşkı hiç tatmamak,duygularına gem vurmaktansa şıpsevdilik enn güzeli
yaşlanmazsın
Yok yahu, iliskim olsun onla falan derdinde degilim oyle bisey olmasin hatta. Annesi beni cok sevmisti meger kiz neler dusunuyormus demesinohooo sen çocuğu tanımışsın aşık olmuşsunuz mükemmel bir evlilik teklifi almışsın da ailelere konuyu nasıl acacağımın derdine düşmüşsün =))
hele bi sakin,iş oraya varana kadaaaaaarrrr....
Hayir Koç :)Kova burcu musun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla böyle adam zor bulunur illa etkileneceksen böyle vasifli birinden etkilen :))
Hiç oluru yokmu yahu ?? Çocuk ideal koca olur gibi geldi :)
Vaovvv kendi kendine 4 dilKim olsa dikkatini çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?