Kendimden Utanmakta Hakli miyim?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Iyi bayramlar oncelikle.

Sorunum benim sipsevdiligim. Aslinda tam olarak sipsevdilik degil ama cok cabuk etkilenebiliyorum. Yasim da 20ye geliyor cocuk degilim, genclikte normal midir ki boyle seyler?

Kafama gore cok insanla karsilasmiyorum bir de, ona ragmen boyleyim.

Kendimden utanmamin sebebine geliyorum, bugun bayran ziyareti icin ilk olarak 2-3 yil once kere gordugum bir akrabamizin evine bugun ikinci kez gittik. Tam olarak annemin halasinin kizinina, bu hala kizinin da benden 1 yas kucuk bir oglu var. Cocuk kendi kendine 4 dil ogrenmis, butun muzik aletlerini calabiliyor falan filan daha bir suru karizma point.

Muhtemelen bir daha bir kac bayram sonra gorurum en iyi ihtimalle, gecip gidicek bir sey onu da biliyorum ve sorun etmiyorum zaten. Ama bir akrabamdan etkilenmis olmayi kendime yediremedim, tamam direk kuzenim degil ama annemin halasinin kizinin oglu oluyor. (Cok uzun oldu ama :))

Kendimden utaniyorum artik ya, bir rahat durayim ayran gonullu olmayayim. Hele ki bir de akraba, ki hep soguk bakmisimdir bu tarz olaylara.

Sizce kendimden utanmakta hakli miyim? Bu sipsevdilikten vazgecmenin ilaci nedir?

bence kendine utanmana hiç gerek yok, bu yaşta bunlar normal, zaten bir birlikteliğinde yok sanırım neden utanasın ki, o da çok akraba sayılmazmış canım annenin halasinin kizinin oglu

bence kendine utanmana hiç gerek yok, bu yaşta bunlar normal, zaten bir birlikteliğinde yok sanırım neden utanasın ki, o da çok akraba sayılmazmış canım annenin halasinin kizinin oglu
Oyle mi diyorsunuz ya, ne zamandir kendimi yiyorum. Bir de cocuk benim okudugum sehirde kazandi universiteyi annem de davet ediyor bize de gelin falan diye
Az da olsa akraba sonucta

duyguların var ne güzel :) ben her gün aşık olurdum bi dönem

Misliyle var hem de, asiri duygusal bir insanimdir.
Gecici diyorsunuz yani, arkadaslarima bakiyorum hic benim gibi degiller ya bende sorun var

herkes farklıdır ya da sana yansıtmıyorlardır. bişey olmuyo ya unutuyosun sonra gelip geçiyo:) elinden gelen bişey yok ki

Nede utaniyorsun ki?
Kendi kuzenine bile asik olabilirsin.
Tamamen yetistirilme tarzina bagli.
Ayip degil gunah degil.

bu yaşta normaldir ilerde de devam ederse takıntıdır o zaman da psikolojik destek alırsın gecer hayatına ciddi biri girdiğinde tamamen son bulur bence

Gercekten sevip sevildiginde geciyor...

Sevgiye doyunca sevme, sevilme acligi bitince o gozle bakmiyorsunuz baskalarina...
O gunler cok uzakta sanki :)

herkes farklıdır ya da sana yansıtmıyorlardır. bişey olmuyo ya unutuyosun sonra gelip geçiyo:) elinden gelen bişey yok ki
Unutma kisminda sorun yok zaten de ben bu sipsevdiligime sinir oluyorum :) yoksa elbette gececek

Nede utaniyorsun ki?
Kendi kuzenine bile asik olabilirsin.
Tamamen yetistirilme tarzina bagli.
Ayip degil gunah degil.

Iste sorun o, bizim ailemizde boyle bisey yok. Hic akraba evliligimiz yoktur ve kuzenler kardes sayilir. Kardeslerden ayirt edilmez. Gerci bu bahsettigim cocuk benim kuzenim degil birlikte de buyumedik ama ben yine de kotu hissettim

Çocuğun hayret verici özellikleri etkilemiş seni beni bile etkiledi kendi kendine 4 dil öğrenmek çok zeki galiba
Onun dışında bu durum çok sık tekrarlamıyorsa ve hayatında biri de yoksa sorun yok bence

bende şıpsevdiyim,hayatıma giren hatta bir görüşmeden sonra devam etmediklerimi de sayarsam..
ohoooo hiçbir erkekten tanıyıp edip de zamanla hoşlanmamışdır.
Hep bir "an" olmuştur,belli bir gün
pat diye hissetmişimdir bu çekimi...
ama sor bana pişman mıyım?
yoooooooooooo
şimdiki sevgilimi de gittiğim bir kafede pat diye buldum mesela
eve dönüş yolunda yedi düveli aradım "ben aşık oldum" diye =)))
Al sana bir şıpsevdilik örneği mesela =)
bence aşkı hiç tatmamak,duygularına gem vurmaktansa şıpsevdilik enn güzeli
yaşlanmazsın

Iste sorun o, bizim ailemizde boyle bisey yok. Hic akraba evliligimiz yoktur ve kuzenler kardes sayilir. Kardeslerden ayirt edilmez. Gerci bu bahsettigim cocuk benim kuzenim degil birlikte de buyumedik ama ben yine de kotu hissettim

ohooo sen çocuğu tanımışsın aşık olmuşsunuz mükemmel bir evlilik teklifi almışsın da ailelere konuyu nasıl acacağımın derdine düşmüşsün =))
hele bi sakin,iş oraya varana kadaaaaaarrrr....

Kova burcu musun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla böyle adam zor bulunur illa etkileneceksen böyle vasifli birinden etkilen :))

Hiç oluru yokmu yahu ?? Çocuk ideal koca olur gibi geldi :)

Çocuğun hayret verici özellikleri etkilemiş seni beni bile etkiledi kendi kendine 4 dil öğrenmek çok zeki galiba
Onun dışında bu durum çok sık tekrarlamıyorsa ve hayatında biri de yoksa sorun yok bence
Tam damarimdan vurdu hem de ya. Ben de yabanci dil manyagiyimdir ve piyano calabiken insanlara hep hayran olmusumdur. Hayatimda biri yok evet :)

Beni anlattiniz sanki
Yemekhanede bir cocuk gorurdum tum arkadaslara ay ben asik oldum diye haber ederdim Yaslanmamak guzel bir yan etkiymis hehe

Yok yahu, iliskim olsun onla falan derdinde degilim oyle bisey olmasin hatta. Annesi beni cok sevmisti meger kiz neler dusunuyormus demesin
Derdim benim ayran gonullulugum. :/

Kova burcu musun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayir Koç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…